- Poruka
- 5.806
Što? Zar si hteo reći nešto neprimereno![]()
Ma jok! Nego ne znam gdje je Laci danas!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što? Zar si hteo reći nešto neprimereno![]()

Hoces i osobnu iskaznicu da ti skeniram i posaljem?![]()
..sto se stidis....a bre..nisam..bio na Adriatiku..(Tribunj..kod Šibenika)
..general Gotovina..eeeeeeee....to je..čovjek..ljudina..![]()
реко можда увежбаваш смелу диверзију камион-бомба, кола-бомба, бомба-авијон по холандију![]()

Ja ti onomad tražila JMBG, a ti ništa...jb.t, Zapadni, ti si nam svima ovde apsolutni misterij...![]()

jok..bre..ja 3 gardijska..zap.1.satnije 1.bojne..3 gardijske..u mirovini....sto se stidis..

E jesi bezobrazan!
Srbija je zainteresirana strana! Kako bi ona sudjelovala u mirovnim snagama na Kosmetu? To bi bilo mirenje !!![]()
Zašto?
Zar smo mi u ratu sa Hrvatskom?
I da, da je Srbija "neka država" ko što nije, ne bi ni jedan strani vojnik marširao Kosovom.
Ali nikad ne reci nikad, who knows, možda će i naši vojnici jednog dana ići u mirovnu misiju na granicu Slovenije i Hrvatske, sve je moguće...
Ne vjerujem da ces vas BIH pustiti da prolazite njenom teritorijom u tom slucaju.
Dobro je ljepotice!
Imam citroena viška, pa ne mogu riskirati ban!![]()
Sitno! Još 40 minuta pa sam čist od 3xC1.Imamo mi koridor, ne brini![]()
Budi sigurna da cemo vam napraviti koridu od koridora samo cekamo pa nije vise 92 ovoga puta bit ce dosta drugacije..pa onda pravac Srbija sve do KIM-a cemo da vas tjeramo.
Vozdra

..domobrani su pričuva...ovi su profi.....

Budi sigurna da cemo vam napraviti koridu od koridora samo cekamo pa nije vise 92 ovoga puta bit ce dosta drugacije..pa onda pravac Srbija sve do KIM-a cemo da vas tjeramo.
Vozdra

jest,jest pa se vode napit
Pa u tom ratu je Srpska vojska pobegla na ostrvo Krf i ostavila žene i decu na čuvanje Austrijancima.bilo bi kao ww1 za vas...
ustasko svinjce na bajonet![]()

Pa u tom ratu je Srpska vojska pobegla na ostrvo Krf i ostavila žene i decu na čuvanje Austrijancima.![]()
Pa u tom ratu je Srpska vojska pobegla na ostrvo Krf i ostavila žene i decu na čuvanje Austrijancima.![]()

Srbija ostala prazna? Ubedljivo, nema šta.kako kad je i stanovnistvo pobeglo sa njima?
jeste al zato imas velike pobede pre toga koje su razbiljale austrougarske i balkanske divizije pa i posle?
kako tad niste imali satelitski telefon mamu mu *****...
Na vašem frontu nije bilo problema dok nisu došli Francuzi.od onolikog osvajaca nista posle nije ostalo ukljucujuci lojalne hrvatske trupe![]()
Na vašem frontu nije bilo problema dok nisu došli Francuzi.
Srbija ostala prazna? Ubedljivo, nema šta.