Prvi glas Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eh sad, svi imamo svoje favorite... to sto se nama licno neko dopada, ne znaci da je najbolji, cak ni bolji od ostalih. Ja nesto ne verujem da su glasovi publike odlucili... da jesu pobedio bi Terzija, sa onom slatkastom facom i sehi glasom, koja devojcica ne bi glasala za njega... produkcija je odlucila, izabrala komercijalnijeg, onog koji ce da donese vise love i to je to. Terzija ne bi imao mnogo sanse pored onih silnih Kovacevica, Vasica, Cetkovica i slicnih koji iskacu u poslednje vreme, kao da ih prave u nekoj fabrici po istom kalupu.

u PGS pobednik je Lena.retko ko je cuo za nju,a sad je svi znaju,i gle,bas joj uskoro izlazi album.
za sledecu sezonu predlazem da jedan clan zirija bude masa pucar.e onda garantovano nema namestaljki...a nece niko ni proci dalje :rotf:

Eh sad, svi imamo svoje favorite... to sto se nama licno neko dopada, ne znaci da je najbolji, cak ni bolji od ostalih. Ja nesto ne verujem da su glasovi publike odlucili... da jesu pobedio bi Terzija, sa onom slatkastom facom i sehi glasom, koja devojcica ne bi glasala za njega... produkcija je odlucila, izabrala komercijalnijeg, onog koji ce da donese vise love i to je to. Terzija ne bi imao mnogo sanse pored onih silnih Kovacevica, Vasica, Cetkovica i slicnih koji iskacu u poslednje vreme, kao da ih prave u nekoj fabrici po istom kalupu.

a u kom je to šou programu pobedio favorit curica? ja ne pamtim.

Mislim da su se mngo puta ogrešili o određene pevače.
Prosto, nakon nekoliko eliminacija kada su ostali dobri pevači, morali su i ispadati.
Nekada su bili više, nekada manej subjektivni, ali uvek to jesu bili.
Isuviše je teško u umetnosti biti objektivan.
Isuviše je teret.
Isuvišeje ličan dojam tih stvari.
Nekome se nečije izvođenje dopadalo, nekome nije, nekome su određeni glasovi prijali uhu, nečiji nisu.
Međutim, mislim da je Davorova pobeda zaslužnija, nego da su pobedili Igor ili Nevena.
Nevena ima dosta kreštanja, a Igor je isuviše bio u tim nekim istovrsnim pesmama.
Davor je bio konstantno dobar. I šaren.

na takmicenju iz matematike se tacno zna koliko bodova donosi zlato... ovde ne postoji 100% objektivan kriterijum na osnovu kojeg bi zaista mogli odrediti ko je bio najbolji... nego bas subjektivan osecaj, intuicija i malo srece za takmicare... i to je to.

Meni se toliko mnogo ne dopada kako Darija peva, ni njeno beskonacno pominjanje fanova, ni njena kvazi urbanost...
ne svidja mi se uopste kako izgovara reci, a njeni pokreti ruku na sceni na foru toliko sam muzikalna me potpuno iritiraju
po mom misljenju, najlepse glasove imaju Filip, Igor, Nevena P. (devojcica koju je Filip izbacio u duelima) i Kurta! pa i Aleksandra. i Nevena i Davor. ma svi sem Darije...:vudu: haha

Back