Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.375
Meni ovaj davor totalno bzvz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za igora nisam citala nigde da ce biti pobednik,za davora jesam i to odavno,eto da je bilo tacno.inace,svakako bolje sto je on pobedio,nego terzija.
2008
moze biti,ali u ovom slucaju nije.Ovo može biti slika fana sa zvezdom
Teorije zavere postojale su i za Igora, tako da bi teoretičari danas svejendo bili u pravu. Momak iz Kladova svakako nema ni novca ni uticaja da plati tako bogatu televiziju.
Davor je bio bolji pevač od Igora, a Nevena je večeras nažalost slabije zvučala.
To da je bolje pevao pitaj Lenu,Mareta i Vladu,tj...poslusaj njihove komentare za finalno pevanje.Pobednik je mesao tekst,gresio na engleskom,imao neke kikseve(ovo su sve reci zirija ako nisi gledao),dok su Terziju prilicno hvalili.Ziri ni za koga nije navijao vec je realno davao komentar ko je kako pevao.Da se ziri pitao zna se da bi Vlajna odletela odavno,odnosno jos u duelu sa Filipom(da Filipu nije puko glas u poslednjoj sekundi i tako prinudio ziri da ga izbace)..ali mi smo svi treneri,pevaci,ziri itd...jednostavno Srbija.
To da je bolje pevao pitaj Lenu,Mareta i Vladu,tj...poslusaj njihove komentare za finalno pevanje.Pobednik je mesao tekst,gresio na engleskom,imao neke kikseve(ovo su sve reci zirija ako nisi gledao),dok su Terziju prilicno hvalili.Ziri ni za koga nije navijao vec je realno davao komentar ko je kako pevao.Da se ziri pitao zna se da bi Vlajna odletela odavno,odnosno jos u duelu sa Filipom(da Filipu nije puko glas u poslednjoj sekundi i tako prinudio ziri da ga izbace)..ali mi smo svi treneri,pevaci,ziri itd...jednostavno Srbija.