Prvi glas Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zasto nisam iznenadjena :roll:
ja napisah jos 12.11.sta sam `cula`.....a neki me napadose da pricam bzv jer ide uzivo.pa sta ako ide uzivo ako je dinamika ispadanja pod kontrolom.

i taaaako.
welcome to the srbia :roll:

Teorije zavere postojale su i za Igora, tako da bi teoretičari danas svejendo bili u pravu. Momak iz Kladova svakako nema ni novca ni uticaja da plati tako bogatu televiziju.

Davor je bio bolji pevač od Igora, a Nevena je večeras nažalost slabije zvučala.

za igora nisam citala nigde da ce biti pobednik,za davora jesam i to odavno,eto da je bilo tacno.inace,svakako bolje sto je on pobedio,nego terzija.

2008

Srbija zemlja splavarosaz:((
Jako jako jako sam besna, pevanje kroz nos, ego manijak do iritantnih granica, smarac, glas totalno neupecatljiv

Terzija je ubio, ubio ga, on je meni otkrice ovog soua ( nah, nisam napaljeno deriste), ali ta boja glasa koju lik ima je
W O W, stabilnost, nenametljivost, ponekad manjak energije, ali sad je sasvim u elementu, ma sve

no zivot ide dalje, a i mi sa njim:deda:z:mrgreen:

Davor je samo Vlajnu otpevao besprekorno...Mislim da je promašio šou i da neće ništa napraviti... A Igor je pokazao da može da peva ( i peva) odlično.On čak i nije bio moj favorit ( moj favorit je bio Filip...) ali kad ih je ostalo troje-mislim da je bio najbolji...Nevena je, na žalost, bila slabija večeras ali odlično peva...Ovaj pobednik malo unjka kroz nos, neko reče da ima vruć krompir u ustima i jednostavno mu više leže narodnjaci...zato kažem da je promašio šou.U Grandu bi isto pobedio i tu bi napravio i neku karijeru...Ovako...

Filip i Use somebody z:shock:, veceras mi bas bese drago da ga vidim tamo, skroz je kul lik.
Davora nekako nisam mogla od pocetka namirisati, priznajem folk razbija, ali pegla totalna za sve ostalo. I uvek gledam ovakva takmicenja od starta do kraja i na kraju pobedi najljigaviji . Buaz:hm:

Teorije zavere postojale su i za Igora, tako da bi teoretičari danas svejendo bili u pravu. Momak iz Kladova svakako nema ni novca ni uticaja da plati tako bogatu televiziju.

Davor je bio bolji pevač od Igora, a Nevena je večeras nažalost slabije zvučala.

To da je bolje pevao pitaj Lenu,Mareta i Vladu,tj...poslusaj njihove komentare za finalno pevanje.Pobednik je mesao tekst,gresio na engleskom,imao neke kikseve(ovo su sve reci zirija ako nisi gledao),dok su Terziju prilicno hvalili.Ziri ni za koga nije navijao vec je realno davao komentar ko je kako pevao.Da se ziri pitao zna se da bi Vlajna odletela odavno,odnosno jos u duelu sa Filipom(da Filipu nije puko glas u poslednjoj sekundi i tako prinudio ziri da ga izbace)..ali mi smo svi treneri,pevaci,ziri itd...jednostavno Srbija.

To da je bolje pevao pitaj Lenu,Mareta i Vladu,tj...poslusaj njihove komentare za finalno pevanje.Pobednik je mesao tekst,gresio na engleskom,imao neke kikseve(ovo su sve reci zirija ako nisi gledao),dok su Terziju prilicno hvalili.Ziri ni za koga nije navijao vec je realno davao komentar ko je kako pevao.Da se ziri pitao zna se da bi Vlajna odletela odavno,odnosno jos u duelu sa Filipom(da Filipu nije puko glas u poslednjoj sekundi i tako prinudio ziri da ga izbace)..ali mi smo svi treneri,pevaci,ziri itd...jednostavno Srbija.

Sto bi rekli u onoj reklami "najvise strucnjaka po glavi stanovnika" z:lol:
nisam gledala, vidim pobedio Davor

pih:zroll:

Ziri zbog njega izbacio Cicu, a onda bi ga kao izbacio zbog Filipa. Kako da ne.

To da je žiri hvalio Terziju mi je jasno i da je on bio favorit žirija i to mi je jasno. Ipak mislim da je većina tih pohvala bilo neosnovano, ne računajući onu o korektnom pevanju. Prvo priče da on ima enerhiju i harizmu su smešne, onda da je njegov glas specifičan i da u Vladove pesme unosi nešto novo i to je glupost.

Terzija je bio korektan, tačan, ali on van toga nije imao ništa i naravno da nije pobedio. A Nevena je nažalost zvučala slabo juče i Davor je tu dobio svoju šansu i pobedio.

pih,niko mi od njih nije bio za pobednika,ali kad se već mora birati Terzija je stvarno super pevao.Mnogo ih upicane,našminkaju,kao lutke,izgubi se neka spontanost i prirodnost u njima.Teško je naći pevača sa kojim se može raditi da jednog dana peva kao Aki,Toše,Toni Cetinjski...oni kako god da izgledali uvek prenesu emociju na slušaoca,po meni niko od favorita nema takvu energiju i harizmu i mnogo ih opterete sa scenskim nastupom,jel im šiška vamo,,tamo,bezveze.3Kdur je meni bio super,sa živom svirkom koja ipak mnogo znači nego matrica i masa bi bila življa.

Back