Prvi glas Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gledala sam i gledaću, ali još uvek ne mogu da kažem :klap::klap::klap:. Prvo mi je cela emisija pod neprestanim utiskom Ja imam talenat. Žiri mi nikako ne deluje opušteno, kao da sebe vide u senci Tasovca, Danice i Milija - bili su izvrsni...simpatični, duhoviti, pozitivni, naročito je Danica celom šou davala božanstvenu notu. Ovo sve deluje deja vu po pitanju forme emisije. A i ovaj žiri imam utisak da malo bezveze gleda na one koji ne znaju da pevaju. Tako se samo medju sobom ismevaju:dash::dontunderstand: pubertetlije u osnovnoj školi.

OK... samo malo je bljak sto Majkl Dzekson from Pirot ima vise prostora od nekih koji nisu prosli a dobro pevaju... mogli su im bar pruziti priliku da par min promovisu svoj talenat... mnogo bolje nego da promovisu devojku koja ima religiju zvanu DM... jezivo. Ne bih ni gledala da nisam bila licno ukljucena u celu pricu... verujuci da eto neko meni veoma blizak na ovaj nacin ima sansu, a opet se ispostavi da ni kod babe nema dzabe.

Gledala sam pre neko vece, kakvo razocarenje... totalni shit.

Pa dobro nije baš toliko loše, ali čemu sve to, sav taj falsifikat, svi nešto hoće da se pojave na TV-u i proslave preko noći...zar niko nema od ovih mladih neku drugu ideju:roll:? Neki su došli, ni sluha nemaju:rumenko:, ti nisu prošli ni pored hora u osnovnoj školi, a i ovi iz produkcije još blesaviji što ih puštaju. To čak nije ni smešno, to je tužno :(. Dajte nam prve glasove Srbije pa izaberite najbolji

Gledala sam prošle godine Hrvatska Traži Zvijezdu, kada je u žiriju bio i Toni Cetinski ( pandan našem Vladi Georgijevu koji se jedini i ističe u ovom domaćem žiriju) i mogu reći da je i tamo bilo svakakvih likova, retarda, bolesnika, egzibicionista ali i realno talentovanih ljudi od kojih je jedna sasvim zasluženo i pobedila.

Jedino što primetim kao značajnu razliku jeste (očekivana) ogromna količina novokomponovanih wannabe zvezda granda od kojih žiri neke pušta da otpevaju svoje ako usput znaju i nešto zabavno, a ostale hvala Gospodu, odmah baca u rupu.
I da, Hrvati su bili rječitiji u objašnjenju nečijeg kako dobrog tako i lošeg nastupa, ali ujedno i nemilosrdniji pri odlučivanju.
Ovi naši se nešto snebivaju, ali ok, verujem da će posle ovog prvog odabira stvari svima biti mnogo jasnije, kad se profiltriraju kojekavi mentoli i kazne za uši:lol:

Poslednja izmena:

Back