Prvi Glas Srbije - 2. sezona

• Začetnik teme Začetnik teme HYPE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Za koga navijate?

• Sara Jovanovic

glasova: 3 11,1%
  • Nevena Bozovic

glasova: 12 44,4%
  • Mirna Radulovic

glasova: 12 44,4%

• Ukupno glasova
    27
  • Anketa je zatvorena .
Joj, Sara posteno iskripa ovo, ako mogu da primetim. Nije samo bio problem do zaboravljenog teksta, to je jos najmanja frka. Nego ona uvek zvuci kao da joj je nesto vuneno zastalo u grlu. Ne umem to da objasnim. I, kao i uvek, veoma bleda kada nema skakanja na sceni.

Nego, da li je neko uhvatio onaj momenat kada je pevala drugu pesmu i prolazila kroz publiku, kako su se svi iz publike ukipili i gledaju je nekako smoreno, a ona se sva uzivela i bacaka se? Bas mi bilo apsurdno.

Samo nek' je Boris prosao, rasturaaa.
ne znam zasto vam on smeta?
pa on ima harizmu i stav, a to je bitnije (u vecini slucajeva) nego glas.
npr. uvek cete radije otici na koncert pevaca koji nema vrhunski glas , ali ima energiju i lepo cete se provesti, nego na koncert vrhunskog pevaca , ali koji je ukopan , samo peva i ne pokazuje ni emociji, ni harizmu..

Generalno loš izbor pesama za Mirnu, međutim ona je i ovde pokazala da je matematički tačna.
Nevena mnooooogo bolja. Mislim da su kritike urodile plodom. Tako sam i pretpostavljao jer ona ima potencijala. Nebrušeni dijamant. I ja bih je malo brusio, hehe.
Sara se "napila" helijuma. Opet. Izgleda da je to njen glasovni maksimum što je daleko ispod nivoa potrebnog za PGS.
Zoki klimavo dobar.
Sanji je "pametno" što je ispala, inače bi je publika na silu ugurala u rupu.
Borisa će publika sledeće subote ako treba i silom ugurati u rupu.
I tako dođosmo do potencijalnih top 3. Nevena, Mirna i Sara ili Zoran. Biće teško svima da se odluče između Nevene i Mirne. Mislim da će odlučivati neke stvari koje eufemisti zovu spoljašnost.
Ali koja god da od njih pobedi bila bi to satisfakcija za PGS i što je najvažnije bila bi to zaslužena pobeda. Ja glasam za nerešeno. Na kraju zašto ne bi imali 2 prva glasa? Nije to ništa nenormalno.

Ode Sanja napokon !

Zokita mi ne dirajte, mozda covek nije lep,ali ima dobru boju glasa, koja nama ovde fali.Mislim taj rokerski fazon, mi vise nemamo takve pevace ni grupe,poput Srebrnih krila, Divlje jagode,Kerbera, Belo dugme i sl.Ovi novi sve vise naginju ka narodnjacima , cak ni ni popu nisu bliski i ako sebe nazivaju pop pevacima.O roku i da ne pricam.Tako da je meni on ok.
Sto se Mirne tice ona stvarno izuzetno peva, to ne sporim, ali ako gledamo sveobuhvatno , nekako mi nema facu za tv.Nije mi fotogenicna.Znam pricamo o pevanju, ali gledano na duze staze nije mi za to.
Sara stvarno kresti i ako mi se u pocetku dopala, ali sam sve vise razocarana, mada je kamera voli i ima to nesto.Ajde ako pogledamo npr. Madonu koja nema skoro nikakve glasovne sposobnosti ali koliko je uspela opet, nema pravila.Bitno je i biti dobar zabavljac.Narod to voli.
Nevena lepo peva, ali iskljucivo samo visoke pesme, znate na sta mislim, i pod uslovom da su balade, nesto zivlje je uzalud , nema veze sa igranjem, deluje mi ko da ima motku u ledja pa ne moze nikakav pokret da napravi.
A sto se opet Sare tice htedodh jos da dodam, ona je trenutno ocito trendi sa ovakvim glasom, jer sada uglavnom takve pevace samo i forsiraju, pocev od Rijane, Pa Kristine A, i jos brdo novih kojima ime ne mogu da izgovorim,a sve su na taj fazon.Kada ih na radiju slusam veze nemam koja peva, meni su sve iste.z:mrgreen:

Meni je Boris beskrajno harizmatičan i ima taj neki opušteni stav i ležernost koju ja inače kod pevača volim. On meni deluje kao čovek koji dodje da otpeva onako kako najbolje zna (bez teških drama u glasu) i ako prodje - super, ako ne prodje - ništa onda. Nema kod njega teške patetike - uvek nasmejan i dobro raspložen - to ljudi vole.

Mirna je besprekorna kao i uvek - ali mi se nekako čini da se ne unosi u pesmu dovoljno .... Njeno lice je nekako hladno i nema emociju - to je jedina zamerka. Pevanje za 10ku.

Nevena mi je nekako, nasuprot Mirni, uvek ucveljena dok peva .... ne sporim da ima dobar i kvalitetan glas, ali kad je pogledaš samo što ne zaplače.

Zoran ima fantastičnu boju glasa, ali i pored toga tek kad se pokrenuo na sceni - primetila sam ga, inače mi je bio potpuno prozračan.

Sara je kompletna. Ima specifičnu boju glasa, dobro peva, super je na sceni, odlično igra i ima tu neku energiju koja te zanese dok je gledaš. Mislim da bi ona čak i mogla da ponese titulu Prvog glasa.

Ustvari, od preostalih kandidata Mirna i Sara su mi apsolutni favoriti. Mirna zbog izuzetne tačnosti, Sara zbog harizmatičnosti.

Poslednja izmena:
Ja onako ulet..ispade mi Sanjica..nažalost. Znam da nije baš popularna ali je meni jako draga...i sve u svemu, mislim da su juče i nju i Borisa previše iskritikovali za prvu pesmu. Boris je doduše potpuno zeznuo drugu ( da mene toliko kritikuju ja ne bih znala da im mekećem a ne da pevam više) ali je Sanja bila odlična.
Boris je generalno slab i ja sam odavno navijala da ispadne jer prosto nije na nivou sa ostalima ali brate kad su krenuli da ga udaraju posle Brajana Adamsa reko bi čovek da nije nijedan ton ubo. A bio je samo kakav je i inače...samo su ga ranije gurali i kao to Borise šmekeru hahaha bravo Boki kakav si šarmer svaka ti dala, baš si rasturio..a sad odjednom trt.
Isto važi i za Sanju.
Ali ******, neke imaju interesa da hvale a neke nemaju i to je to.

Sara je bila bolja u pesmi od Joan Jett..nekako njena meketavost nije došla do izražaja. U prvoj mi je bila onako.

Mirna je rasturila po običaju...prijatno iznenađenje u drugoj pesmi. Bilo je kao ' Ma de Mirni to da date, jeste vi zdravi' kad ono Mirna poskoči, opa cupa a ja bez teksta. Jednostavna ženska ima glas , može sve da otpeva. A može i da se pokrene kad oće.

Nevena ravna crta ko i uvek. Kad izađe na scenu ko zombi. Niđe ba života.

Zoki mukica, aaa koliko ste ga kritikovali na početku a ja vam rekoh da je divan :D

Joj, Sara posteno iskripa ovo, ako mogu da primetim. Nije samo bio problem do zaboravljenog teksta, to je jos najmanja frka. Nego ona uvek zvuci kao da joj je nesto vuneno zastalo u grlu. Ne umem to da objasnim. I, kao i uvek, veoma bleda kada nema skakanja na sceni.
Ma, prelaz na falset joj je bio katastrofalan. Kovačeva je za nju prevelik zalogaj. Ni mnogi izgrađeni pevači ne mogu da je pevaju.

Nego, da li je neko uhvatio onaj momenat kada je pevala drugu pesmu i prolazila kroz publiku, kako su se svi iz publike ukipili i gledaju je nekako smoreno, a ona se sva uzivela i bacaka se? Bas mi bilo apsurdno.
Pa, i ti bi se smorila da su te gurali, kako bi se tatinoj ćerkici napravio špalir. Jeste da devojka ima odlično ponašanje na sceni, ali ovi se sada ubiše da svaki njen nastup pretvore u šou. Hajde, baš da vidim da neko drugi od takmičara siđe u publiku.

Samo nek' je Boris prosao, rasturaaa.
ne znam zasto vam on smeta?
pa on ima harizmu i stav, a to je bitnije (u vecini slucajeva) nego glas.
npr. uvek cete radije otici na koncert pevaca koji nema vrhunski glas , ali ima energiju i lepo cete se provesti, nego na koncert vrhunskog pevaca , ali koji je ukopan , samo peva i ne pokazuje ni emociji, ni harizmu..

Pa, brate, neka se baci u politiku, i tu svoju harizmu neka koristi po mitinzima i političkim tok šouima. Ja ću ipak otići radije na koncert nekoga ko će me oduševiti pevanjem. Ne moram ni da ga gledam. A, ako još zna i da napravi šou, ok. Ako ne zna, nije mi važno.

Eno ti Karleuša, pa nju slušaj! Ona nema pojma o pevanju, a pravi šou.

Generalno loš izbor pesama za Mirnu, međutim ona je i ovde pokazala da je matematički tačna.
Nevena mnooooogo bolja. Mislim da su kritike urodile plodom. Tako sam i pretpostavljao jer ona ima potencijala. Nebrušeni dijamant. I ja bih je malo brusio, hehe.
Sara se "napila" helijuma. Opet. Izgleda da je to njen glasovni maksimum što je daleko ispod nivoa potrebnog za PGS.
Zoki klimavo dobar.
Sanji je "pametno" što je ispala, inače bi je publika na silu ugurala u rupu.
Borisa će publika sledeće subote ako treba i silom ugurati u rupu.
I tako dođosmo do potencijalnih top 3. Nevena, Mirna i Sara ili Zoran. Biće teško svima da se odluče između Nevene i Mirne. Mislim da će odlučivati neke stvari koje eufemisti zovu spoljašnost.
Ali koja god da od njih pobedi bila bi to satisfakcija za PGS i što je najvažnije bila bi to zaslužena pobeda. Ja glasam za nerešeno. Na kraju zašto ne bi imali 2 prva glasa? Nije to ništa nenormalno.

Uglavnom se slažem sa svime napisanim.

Ode Sanja napokon !

Zokita mi ne dirajte, mozda covek nije lep,ali ima dobru boju glasa, koja nama ovde fali.Mislim taj rokerski fazon, mi vise nemamo takve pevace ni grupe,poput Srebrnih krila, Divlje jagode,Kerbera, Belo dugme i sl.Ovi novi sve vise naginju ka narodnjacima , cak ni ni popu nisu bliski i ako sebe nazivaju pop pevacima.O roku i da ne pricam.Tako da je meni on ok.
Sto se Mirne tice ona stvarno izuzetno peva, to ne sporim, ali ako gledamo sveobuhvatno , nekako mi nema facu za tv.Nije mi fotogenicna.Znam pricamo o pevanju, ali gledano na duze staze nije mi za to.
Sara stvarno kresti i ako mi se u pocetku dopala, ali sam sve vise razocarana, mada je kamera voli i ima to nesto.Ajde ako pogledamo npr. Madonu koja nema skoro nikakve glasovne sposobnosti ali koliko je uspela opet, nema pravila.Bitno je i biti dobar zabavljac.Narod to voli.
Nevena lepo peva, ali iskljucivo samo visoke pesme, znate na sta mislim, i pod uslovom da su balade, nesto zivlje je uzalud , nema veze sa igranjem, deluje mi ko da ima motku u ledja pa ne moze nikakav pokret da napravi.
A sto se opet Sare tice htedodh jos da dodam, ona je trenutno ocito trendi sa ovakvim glasom, jer sada uglavnom takve pevace samo i forsiraju, pocev od Rijane, Pa Kristine A, i jos brdo novih kojima ime ne mogu da izgovorim,a sve su na taj fazon.Kada ih na radiju slusam veze nemam koja peva, meni su sve iste.z:mrgreen:

Sve, sve...ali gde Srebrna krila da su rokeri? :hahaha:

Meni je Boris beskrajno harizmatičan i ima taj neki opušteni stav i ležernost koju ja inače kod pevača volim. On meni deluje kao čovek koji dodje da otpeva onako kako najbolje zna (bez teških drama u glasu) i ako prodje - super, ako ne prodje - ništa onda. Nema kod njega teške patetike - uvek nasmejan i dobro raspložen - to ljudi vole.

Mirna je besprekorna kao i uvek - ali mi se nekako čini da se ne unosi u pesmu dovoljno .... Njeno lice je nekako hladno i nema emociju - to je jedina zamerka. Pevanje za 10ku.

Nevena mi je nekako, nasuprot Mirni, uvek ucveljena dok peva .... ne sporim da ima dobar i kvalitetan glas, ali kad je pogledaš samo što ne zaplače.

Zoran ima fantastičnu boju glasa, ali i pored toga tek kad se pokrenuo na sceni - primetila sam ga, inače mi je bio potpuno prozračan.

Sara je kompletna. Ima specifičnu boju glasa, dobro peva, super je na sceni, odlično igra i ima tu neku energiju koja te zanese dok je gledaš. Mislim da bi ona čak i mogla da ponese titulu Prvog glasa.

Ustvari, od preostalih kandidata Mirna i Sara su mi apsolutni favoriti. Mirna zbog izuzetne tačnosti, Sara zbog harizmatičnosti.

Htela si reći, Sara zbog tatice?

'I love rock'n'roll' je od Britney Spears, ali je zato 'Sorry seems to be the hardest word' od Elton Johna (cover Blue). Wow, kakva preciznost odjednom, fascinirana sam :roll:

"I love rock'n'roll" je od Joan Jett, a za "Sorry seems to be the hardest word" nisam sasvim siguran. Znam da je Elton to pevao još 70-ih. Mada sam čuo istu pesmu i u Cocker-ovoj izvedbi, a pošto je i on dinosaurus, nisam siguran čija je.

jos pumpadzija da ode pa da gledamo pravi sou...... iza njega odmah Sara napolje, i za kraj da ostanu Mirna, Zoja i Nevena

Samo bez Zorana. Ne kažem da loše peva, ali na nivou klubskog pevača. Estrada je za njega malo previše. Mada, ni Nevena nije baš za estradu, osim ako se ne bi bacila isključivo na etno. U drugim žanrovima ne bi prošla zbog one napaćene face i koca u leđima.

Za Mirnu smo videli na zadnjem nastupu da ne samo da fenomenalno peva, što bi rekao onaj smor Andrija, nego zna i da odradi odličnu koreografiju, samo kada joj to neko lepo osmisli, kao prošli put. Dakle, ni na tom polju više Sara ne dominira. Mirna je uzela apsolutni primat na svim poljima. Nije što mi je zemljakinja, ali stvarno je devojka najbolja.

Eh, da...zaboravih da dodam...za razliku od Sare, Mirna još i ima čime da zameša. :cool:

Poslednja izmena:

Back