Prvi dejt i glupa pitanja :D

ma daaajte ljudi šta ste zapeli šamar pa šamar,
pa koja će cura na dejtu zbog pokušaja poljupca da udeli šamar?
msm što je onda uopšte došla na dejt, niste mi jasni.

taj šamar ne mora biti po obrazu, može i po egu:D
vole žene da se igraju... da flertuju do granice koja njima prija, a da druga strana nema predstavu na kojem se nivou nalazi granica, a onda ide ona klasična priča ismijavanja

vole žene da se igraju... da flertuju do granice koja njima prija, a da druga strana nema predstavu na kojem se nivou nalazi granica, a onda ide ona klasična priča ismijavanja

to je ružno i raduje me pomisao da se vrati kad-tad.
Nije njima lako ni jednostavno da krenu prvi i urade to baš onako kako se od njih očekuje, a otkud znaju šta mi očekujemo (da gledaju u pasulj)?
treba ispoštovati i podržati svaki normalan start, naravno ako ti je stalo da budeš startovana, a u ovoj priči se podrazumeva da jeste.

e, ovo poslednje jeste shit i tu si u pravu....
ma nije stvar u tome muško ili žensko,
nego ili je čovek il nije....
u kakvoj god situaciji kad se opečeš na nečoveka
posle duvaš u sve redom.
teže je momcima, tu nema priče, oni treba da sisnu ono malo mooda što im je bog dao pa kako im bude.
a bude im kako se njoj cefne u tom trenutku..i dobro i lose vuce posledice..i utice najvise na samopouzdanje..odnosno degradaciju istog u slucaju loseg ishoda..

ipak se samopouzdanje stice uspesima a neuspesiam frustracija..

Priča mi drugarica, izašla s tipom prvi put, posle nekog višemesečnog online muvanja, nebitno, i on je pita - a šta bi ti rekla kada bih te ja sad poljubio?

:eek:
:lol::lol::lol:

Mislim, možda je nekome to romantično, al' ja nikad nisam shvatala te najavljivače poljubaca. Još gore je - a je l' smem da te poljubim? :huh: Pa ako smo se već našli u toj situaciji da smo sami (dobrovoljno i dragovoljno), pa se još i milo gledamo (:lol:), onda je logično da smeš :lol:

A šta ste vi sve čuli, ili drug, drugarica, kako god :D

imala sam to- jel mogu da te poljubim. glupo nacisto.
ma imala sam svasta, nije bas sve za pricu:rumenko:
ali mogu da ispadnu svakakve gluposti. nemam pojma, verovatno ljudi budu malo u frci, otkud znam..

Priča mi drugarica, izašla s tipom prvi put, posle nekog višemesečnog online muvanja, nebitno, i on je pita - a šta bi ti rekla kada bih te ja sad poljubio?

Mislim, možda je nekome to romantično, al' ja nikad nisam shvatala te najavljivače poljubaca. Još gore je - a je l' smem da te poljubim? :huh: Pa ako smo se već našli u toj situaciji da smo sami (dobrovoljno i dragovoljno), pa se još i milo gledamo (:lol:), onda je logično da smeš :lol:

Umeš da kuvaš?

pa meni je to ok
milim zavisi od tona može da bude pacenicki
ali ono na neki suptilan nacin pitas za taj prvi poljubac ako situacija vec nije tako intimna i podgrejana

ovaj pa njee znam nisam imao neke karadkondžule da me šokiraju
uglavnom su logična pitanja u vezi sa ličnošću ponašanjem interesovanjima klasuka isl

kad je pito...el oćeš da pođemo...?

. Još gore je - a je l' smem da te poljubim? :huh: Pa ako smo se već našli u toj situaciji da smo sami (dobrovoljno i dragovoljno), pa se još i milo gledamo (:lol:), onda je logično da smeš :lol:
pa mora da pita ako zauzmesh neki ubitachni stav..desilo se..ali nisam mogla...nije mi se svidjao..bash mi zzao, bio je mnogo uporan..prepotentan, fazon mogu da imam shta god hocu i koga god hocu. fujjj

U pravu si. Ima jedan broj takvih zena i rade bas sto sto si opisala.
Ali mislim da se najpre radi o malom broju, a drugo, da su sve redom psihopate cim u takvoj igri nalaze zadovoljstvo.
Stoga ni te igrice i rituale ne treba shvatati previse ozbiljno, pa ni ego nece biti povredjen.
Sve je to igra, ali u igri se ne udara ispod pojasa.

Па ево у прилог конструктивној расправи, а и равноправности полова, имам предлог да она пољуби њега и тако ћемо избећи сваку могућност постављања таквог питања.
Нисам поставио, такво питање, али поставио сам гомилу имбецилних питања, као што ми је гомила имбецилних питња постављено, не зна се шта је глупље у тим ситуацијама кад се пробија лед, хеби га нису сви рођени шармери и комедијаши, посебно ако је "публика" пасивна!

samnom pricaju o fudbalu i pivu
kakvi crni poljupci i muvanja, mnogo sam muskobanjasta

Back