Prvi dejt i glupa pitanja :D

Јако је глупо режирати тај пољубац, а и што мора да буде на првом дејту. Ако не буде ни на другом, ту нема хемије и никад га неће ни бити. :mrgreen:
Хоће ли га бити, или не то се осети, мало се намести ситуација, оно приђи ми ближе, упало ми нешто у око... :per:
Иначе, некад давно се није питало хоћеш да пођемо, него да се занимамо. :lol:

Јако је глупо режирати тај пољубац, а и што мора да буде на првом дејту. Ако не буде ни на другом, ту нема хемије и никад га неће ни бити. :mrgreen:
Хоће ли га бити, или не то се осети, мало се намести ситуација, оно приђи ми ближе, упало ми нешто у око... :per:

Cao Nennade, cula sam da se zanimas sa XY... :lol:

izgleda sa naglaskom na nekada davno :mrgreen: :p

Sir, yes, Sir : smajli koji salutira :

Mene niko nikad nije izveo na ples :( Mislim, od mojih momaka.

Samo me drugovi zovu da plesemo, a kad sam u vezi sa nekim, nista... Bzvz...

hmmm pa sta da ti kazem kad te nista nece utesit? ja te poznajem malo ali znam da volis da igras imao sam takvih devojaka koje su volele da igraju pa mi nekako bilo logicno da ih izvodim na takva mesta... ima vremena mlada si mozda bas ON cita taj post i uradi nesto da to promeni ;)

hmmm pa sta da ti kazem kad te nista nece utesit? ja te poznajem malo ali znam da volis da igras imao sam takvih devojaka koje su volele da igraju pa mi nekako bilo logicno da ih izvodim na takva mesta... ima vremna mlada si mozda bas ON cita taj post i uradi nesto da to promeni ;)

Obozavam da igram i bilo mi je prelepo kad sam pokazala jednom decku korake beckog valcera, a nismo se mogli sporazumeti, on je tecno govorio nemacki, ja engleski, pa smo sve mimikom :D

Inace, to je bajkovit dozivljaj i prelepa emocija, ja sam jos kao klinka imala prelepu haljinicu iz Pariza u kojoj sam nastupala (pokazala sam je jednom forumasu) i bila sva tako vazna kad sam plesala pod reflektorima... :aha:

Back