Prve rechi...

Ja sam dan pred svoj peti rodjendan izvrljala ceo zid u dnevnoj sobi ali nisam dobila batine, cak je mama pocela da se smeje kada je videla sta sam uradila. I tako sam polupala vecinu tanjra i napravila poplavu u celoj kuhinji posto sam kao mala volela da perem sudove.

Ne secam se koja je bila moja prva rec, ali jednom imala sam 3-4 god mozda, i igrala sa mamom pogadjanje zamisljene zivotinje, i posto ona nije uspela da pogodi koja je (a spomenula je sve zivotinje koje sam ja znala), ja sam na kraju rekla da sam zamislila zivotinju koja se zove agnozin :mrgreen: :D :lol:

Ne secam se koja je bila moja prva rec, ali jednom imala sam 3-4 god mozda, i igrala sa mamom pogadjanje zamisljene zivotinje, i posto ona nije uspela da pogodi koja je (a spomenula je sve zivotinje koje sam ja znala), ja sam na kraju rekla da sam zamislila zivotinju koja se zove agnozin :mrgreen: :D :lol:

E a izvini sto pitam ali sta ti znaci ono? Koja je to zivotinja?:confused:

u brate, koji sam ja đavo bila kad sam bila mala... uuu... :lol::lol:
dolazio jednom neki mamin ujak i zvoni čo'jek na vrata i majka otišla da vidi ko je i počela ona da priča sa njim, i oni razvezali sa pričom(jedno 5min) i ja sam za to vrijeme uspjela da sve patike, čizme, cipele stavim na sto u dnevnu sobu:mrgreen: i ulazi čo'jek i šokirao se:mrgreen: a ja se iskezila- osmjeh od uva do uva...(:-D) a tek mamina reakcija na to(:shock:) ..:mrgreen::lol:

Back