Prve rechi...

Progovorila sam kasno kasno,
mislili su da cu da budem nesto u stilu autisticna.

A onda kada sam konacno progovorila - to je bilo u recenicama a ne rijecima :D

jao, tako jedna devojka, drugarica moje mame, nishta nije htela da pricha. i vetj je bila "velika" i njeni se uplashili shta tje da rade sa njom. i sede oni u sobi, prichaju shta tje, kako tje, a ona sedi pored njih i igra se. i samo se u jednom trenutku okrenula i rekla "a zashto da me vodite kod lekara kada sam ja zdrava?" a njenu majku samo shto srchka nije strefila :lol:

a ja isto tako nisam htela da pricham, ali sam trtljala u snu kao luda :lol:

Прва реч - НЕЋУ! :mrgreen:
А најјача фора је што сам показивао шаком као ''Дај, дај'' а говорио сам ''Нећу, нећу'' :lol:
Такав сам и сада мргуд и контраш, све идем узкурац (:

I ja. (:

Shta sam ja radila jadnim roditeljima...
Dodushe,nisu jadni.

imam jednu anegdoticu.

dok sam bila beba,ovdje je jelte,bio rat. i naravno,nije bilo para,i naravno,nije bilo staklenih flashica.
ni duda,niiii..nichega,ukratko. ipak,moja stara je htjela da i u takvih uslovima njeno jedino,divno,divljachko chedo ima koliko-toliko prijatno djetinjstvo.
jednog divnog popodneva sam ja urlala kao i obichno,derala se bez razloga i arlaukala da mama obrati paznju na mene.
to mi nije uspjelo pa sam zacjutala i uzela zadnju staklenu flashicu koju sam imala za vrh gumene dude i mama se okrenula da vidi zashto cjutim.
tad sam se ja nakezila i krenula da pustim flashicu da padne. mama je viknula da ne bacam,ali moja zlocja je bila jacha od toga.
pustila sam i flashica se razbila u milion komadicja.
od tada sam imala plastichne flashice,koje sam takodje redovno krshila i lomila.

jesam ikad spomenula da nikad nisam dobila batine niti su se derali na mene? :mrgreen:

Хахахаха (:

Ја сам отворио фрижидер кад сам био мали, и брљавио са кантицом масти и онда је као врхунац ставио на главу (: Кева попиздела, није могла да ми извади амст из косе јер није смела врелу воду да пушта... (:

Јесам ли икад споменуо да сам много пута добио батине и да су се стално дерали на мене? :D

:lol:

jojjjj,to je ona fujava,bijela mast?

ja sam stalno crtala po zidu u kuhinji i u dnevnoj (((:
svejedno je sve bilo chadjavo od shporeta. (:
divne te ratne godine bijahu...
:lol:

a tek kad sam za svoj 5. rodjendan ukrala kutiju cigara mami i odvela svu djecu u mali hodnik u mom stanu i svi smo duvali..sprzili cijelu kutiju.
od tada vishe nisam zapalila nijednom. :lol:

Back