Prva zrtva

Protiv koga, protiv NATO-a, pa to je smesno, za mesec dana bi nas isprasili.

Ne bi mogao NATO da stiti vasu zemlju od vas samih(ako ne vidite razlog za ratovanje i zrtve za toliku zemlju onda je i ne zasluzujete...mozete da nastavite sa demonstracijama...ode Kosovo a ubrzo ce stici do Beograda...samo pazite!)...to je problem...sto ste tupi u glavi...mada nije to...kukavicluk je problem...:!:

Bila je prazna sigurno, nemojte da vas B92 sluđuje

Није тачно. Управо су се из амбасаде оградили да та особа НИЈЕ страдала у "контакту" са ОБЕЗБЕЂЕЊЕМ (значи са маринцима). А то значи да је несрећно страдало лице - неки демонстрант. Бог да му душу прости!

Ne bi mogao NATO da stiti vasu zemlju od vas samih(ako ne vidite razlog za ratovanje i zrtve za toliku zemlju onda je i ne zasluzujete...mozete da nastavite sa demonstracijama...ode Kosovo a ubrzo ce stici do Beograda...samo pazite!)...to je problem...sto ste tupi u glavi...mada nije to...kukavicluk je problem...:!:

A vi ste junaci u pm.
CG ce za koji dan priznati Kosovo.
Toliko o vashem chojstvu i..kako ono beshe?

Viđe đetića al se proqrcio

moja informacija je da je jedna htela da unisti taj izdajnicki proizvod na licu mesta, a druga da to uradi kod kuce, znaci nisu ih hteli za sebe, patrijotski nema sta.
Jbga, zato se vi Albanci ne zajebavate oko patika, otmetne Srbima kuće ili ako vam ne odgovaraju odmah ih spalite, pa zidate na tuđoj zemlji "svoje" kuće, a i niste mnogo popalili i pokrali, samo oko 30.000 kuća, vaše ptriJote su čudo.

Nemaju nikakve veze Ameri ali ti ljudi sto idu na ambasade ne idu tamo zbog kosova vec zato sto bi da unistavaju bilo sta, pa zato ni ne idu na Kosovo, a sto se tice Albanaca, sta treba njima da se uradi, molim te mi reci. Najbolji ste mi vi sto kao imate neko resenje za ovu situaciju pa ajde da i to cujemo?
Ono što će se i desiti za koju godinu, deceniju, dobiće kartu u jednom pravcu preko Prokletija, samo Srbija mora čekati svoj trenutak.

http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=87679
Gorela ambasada SAD, pronađen leš u zgradi
Cetvrtak, 21. februar 2008. 23:29

Ugljenisano telo nepoznate osobe pronađeno je u zgradi američke ambasade u Beogradu, potvrdio je za CNN zvaničnik ambasade SAD.

"Mogu da potvrdim da je pronađeno ugljenisano telo u ambasadi. Nemam puno detalja, ali mogu da kažem da je, izgleda, reč o demonstrantu koji je ostao zarobljen u vatri u zgradi", rekao je portparol ambasade SAD Vilijam Vanland.

Istu informaciju prenele su i neke beogradske televizije. Novinar Pinka rekao je u vestima te televizije da su mu u policiji rekli kako je od tela "ostao samo kostur" i da je zato nemoguće utvrditi identitet stradalog, koji će biti poznat posle DNK analize.

Američka ambasada zapaljena je, a hrvatska demolirana posle velikog mitinga "Kosovo je Srbija". Demoliran je i zapaljen i restoran "Mekdonalds" na Slaviji, a oštećeno je još nekoliko diplomatskih predstavništava drugih zemalja.

Beogradska policija tokom večeri nije saopštila nikakve informacije o neredima u Beogradu, a direktor policije Milorad Veljović izjavio je za Tanjug "da će Ministarstvo unutrašnjih poslova u petak izdati saopštenje u kome će izdati sve detalje vezane za večerašnja dešavanja" u glavnom gradu.

Grupe huligana "razbile" su se širom centra grada, pljačkajući radnje: izlozi "Benetona", "Bate", "Delta sporta", "Maksi" samoposluga i radnji sa kompjuterskom opremom razbijeni su nešto posle 20 časova, a radnje opljačkane. Policija u džipovima i "maricama" jurila je kroz Knez Mihajlovu ulicu.

Veci junaci od vas u svakom slucaju! To je barem poznato!
A Crna Gora ce priznati ili pretposljednja ili posljednja Kosovo...
Pretposljednja ako ga vi priznate posljednji ali vjerovatnije posljednja jer nama je vise stalo do istog Kosova nego vama!

Veci junaci od vas u svakom slucaju! To je barem poznato!
A Crna Gora ce priznati ili pretposljednja ili posljednja Kosovo...
Pretposljednja ako ga vi priznate posljednji ali vjerovatnije posljednja jer nama je vise stalo do istog Kosova nego vama!

A možda će i uskoro, pred izbore... Znamo ko većinom čini Milovo izborno telo...

Ugljenisano telo nepoznate osobe pronađeno je u zgradi američke ambasade u Beogradu, potvrdio je za CNN zvaničnik ambasade SAD.

"Mogu da potvrdim da je pronađeno ugljenisano telo u ambasadi. Nemam puno detalja, ali mogu da kažem da je, izgleda, reč o demonstrantu koji je ostao zarobljen u vatri u zgradi", rekao je portparol ambasade SAD Vilijam Vanland.

Istu informaciju prenele su i neke beogradske televizije. Novinar Pinka rekao je u vestima te televizije da su mu u policiji rekli kako je od tela "ostao samo kostur" i da je zato nemoguće utvrditi identitet stradalog, koji će biti poznat posle DNK analize.

Američka ambasada zapaljena je, a hrvatska demolirana posle velikog mitinga "Kosovo je Srbija". Demoliran je i zapaljen i restoran "Mekdonalds" na Slaviji, a oštećeno je još nekoliko diplomatskih predstavništava drugih zemalja.

Beogradska policija tokom večeri nije saopštila nikakve informacije o neredima u Beogradu, a direktor policije Milorad Veljović izjavio je za Tanjug "da će Ministarstvo unutrašnjih poslova u petak izdati saopštenje u kome će izdati sve detalje vezane za večerašnja dešavanja" u glavnom gradu.

Grupe huligana "razbile" su se širom centra grada, pljačkajući radnje: izlozi "Benetona", "Bate", "Delta sporta", "Maksi" samoposluga i radnji sa kompjuterskom opremom razbijeni su nešto posle 20 časova, a radnje opljačkane. Policija u džipovima i "maricama" jurila je kroz Knez Mihajlovu ulicu.

Имам утисак (јер сам слушао изјаву тог лика Ванланда) ДА СУ ДЕМОНСТРАНТА ЛИКВИДИРАЛИ МАРИНЦИ САД.........у амбасади.

Pa u 21. veku je sonda izasla iz suncevog sistema, ljudi se bave kloniranjem, a mi bi smo u kameno doba...

aha. kulturan svet istražuje svemir, a mi stoke palimo ambasade, važi.

pozdravio vas sve Holbruk sa izjavom da će, 'iako je to poslednje što želi (jadan, baš sam se potresao)' ako bude potrebno urgirati vojnu intervenciju.
sav mi je fin i civilizovan, i bavi se svemirom.

prokleti 21. vek

Имам утисак (јер сам слушао изјаву тог лика Ванланда) ДА СУ ДЕМОНСТРАНТА ЛИКВИДИРАЛИ МАРИНЦИ САД.........у амбасади.
Ништа ме неће зачудити..... и да је истина..наши неће смети да то објаве

ti stvarno misliš da je unutra bila ijedna osoba??? Mislim da njima takav propust ne može da se desi...

"Mogu da potvrdim da je pronađeno ugljenisano telo u ambasadi. Nemam puno detalja, ali mogu da kažem da je, izgleda, reč o demonstrantu koji je ostao zarobljen u vatri u zgradi", rekao je portparol ambasade SAD Vilijam Vanland..

Ne mogu da verujem, kako taj demonstrant da se ne izvuce iz ambasade?
I sta ce on uopste u njoj, ako se zna da je gorela?
Nesto mi je tu sumnjivo, sve mislim da nikakvog tela nije ni bilo, vec da je podmetnuto drugo telo, da bi se Amerika "naljutila" jos vise na nas...

Izvini jel sam te ja dobro razumeo ili ti mislis da treba da izginemo svi do jednog zato sto je ceo svet protiv nas jer su se usrali od Amera??? Aha, znaci priznacete, ali poslednji, kako ste vi dobri, znaci ako poslednji priznate, to je kao da i niste priznali. A ti kad bi znao sta je bilo 1999. mozda i ne bi bio toliko za taj rat koji bi mi objavili a onda se branili jer tesko da ista mozes da znas na toj tvojoj planini.

Nesto mi je tu sumnjivo, sve mislim da nikakvog tela nije ni bilo, vec da je podmetnuto drugo telo, da bi se Amerika "naljutila" jos vise na nas...

Kako sta ce u njoj, pa budale su se penjale na ambasadu i ulazile unutra dok su ovi spolja palili.

Ne postavljaj glupa pitanja... Krenula rulja da izlazi, on pao, izgazili ga...

Не будите наивни, Амери су подметнули већ неког мртваца па сад кобајаги Срби га убили. Намештаљка!
Znam za sve "nameštalke" prva namštalka rat sa Slovenijom, rat sa Hrvatskom opet nameštaljka, pa rat protiv BIH , incidenti sa Makedonijom na granici, rat sa šiptarima, "agresija" NATO pakta na nevinu Srbiju i na kraju istina građanski rat se vraća kući u Beograd, nije mi drago ali "nameštaljka" šta ćeš bolan- bre.

Back