Prva zrtva

Sa takvima kao ti nema svrhe razgovarati. Ti bi da prolijes krv i celu zemlju odvedes u propast pa sa njom i to Kosovo samo da bi sprecio da ga neko uzme, to je npr. kao kad bi ti neko oteo porodicu a ti ubio i te teroriste i tvoju pordicu i to sve pod parolom da to radis za dobro tvoje porodice.
A ti si izgleda samo za ubistvo porodice, a teroriste bi ostavio na miru, ko zna, možda su ih članovi porodice provocirali, mislim nisu ljudi krivi.

Pa cekaj, tu vest sam cula pre sat vremena...!
A to je bilo negde oko 7, 8 sati veceras. Gde je "luft" od 3 sata?

luft je taman period dok je policija izvrsila uvidjaj...pa neko saopstio novinarima,novinari se uverili da je istina...preneli u redakcije,tj televizije......a ovi pripremili saopstenje,i objavili
eto gde je tri sata
pa zar ti stvarno verujes,da cim se nesto desi,odmah izadje na tv-u

To znaci da su nekog ubili pre toga, pa ga samo stavili u pozar, da se ne otkrije njihov trag!

Са англосаксонским говедарима све је могуће. Нема им равна на свету да подмећу и урнишу друге.
Међутим, такође смо сви заборавили да је првобитно МИТИНГ БИО НАЈАВЉИВАН ОД СВИХ У ВЛАСТИ, ДА ЈЕ БИО НАЈАВЉИВАН И БОРИС ТАДИЋ - и да се он одједном повукао, чак сам чуо али само једном његову негативну изјаву о митингу, али је и поред тога синоћ Вук Јеремић заправо ПОЗИВАО ЉУДЕ НА МИТИНГ, тако да може да се деси да су сви ови "вандализми" само намештени циркус ИЗ КОГА СЕ НА ВРЕМЕ ИЗВУКАО БТ...

Jbga, zato se vi Albanci ne zajebavate oko patika, otmetne Srbima kuće ili ako vam ne odgovaraju odmah ih spalite, pa zidate na tuđoj zemlji "svoje" kuće, a i niste mnogo popalili i pokrali, samo oko 30.000 kuća, vaše ptriJote su čudo.

dvostruko vise ste vi zapalili u samo jednomgradu. ali nije to tema, tema je dogadjaj na sveopstem mirnomprotestu. ili kako ono bese dogodio se narod.

Зато што пожар очигледно није био таквих размера да би неко тако могао да изгори да од њега остане само костур - таква паљевина људског тела може да се изведе само са неком каубојском "справицом" ...

E upravo to i ja mislim. Doduše nisam videla požar uživo, sad gledam neke slike i ono uopšte ne deluje nešto opasno ...

Са англосаксонским говедарима све је могуће. Нема им равна на свету да подмећу и урнишу друге.
Међутим, такође смо сви заборавили да је првобитно МИТИНГ БИО НАЈАВЉИВАН ОД СВИХ У ВЛАСТИ, ДА ЈЕ БИО НАЈАВЉИВАН И БОРИС ТАДИЋ - и да се он одједном повукао, чак сам чуо али само једном његову негативну изјаву о митингу, али је и поред тога синоћ Вук Јеремић заправо ПОЗИВАО ЉУДЕ НА МИТИНГ, тако да може да се деси да су сви ови "вандализми" само намештени циркус ИЗ КОГА СЕ НА ВРЕМЕ ИЗВУКАО БТ...

Upravo to mi je i namera bila da kazem, Boris Tadic je znao za ovo, pa je pobegao!
Kao sto rekoh sinoc, da "opere ruke" a sad mi je jasnije od cega...

Pa cekaj, tu vest sam cula pre sat vremena...!
A to je bilo negde oko 7, 8 sati veceras. Gde je "luft" od 3 sata?

Та вест је објављена у 22:10 - а то значи ДА СУ ТАЈ "УГЉЕНИСАНИ ЛЕШ" МОРАЛИ ДА ПРОНАЂУ ЗНАТНО ПРЕ НЕГО ШТО СУ "ПУСТИЛИ ВЕСТ"... ЗАИСТА ЧУДНО!

Та вест је објављена у 22:10 - а то значи ДА СУ ТАЈ "УГЉЕНИСАНИ ЛЕШ" МОРАЛИ ДА ПРОНАЂУ ЗНАТНО ПРЕ НЕГО ШТО СУ "ПУСТИЛИ ВЕСТ"... ЗАИСТА ЧУДНО!

ne razumem sa je tu cudno?
da li je trebalo da les pronadju POSLE vesti?

Zato postoje sudski vestaci, ali neutralni, sto ce reci iz Rusije i neki nasi, pa da se lepo proceslja ovaj slucaj.

Sa takvima kao ti nema svrhe razgovarati. Ti bi da prolijes krv i celu zemlju odvedes u propast pa sa njom i to Kosovo samo da bi sprecio da ga neko uzme, to je npr. kao kad bi ti neko oteo porodicu a ti ubio i te teroriste i tvoju pordicu i to sve pod parolom da to radis za dobro tvoje porodice.

Moja prica govori da treba proliti krv...na taj nacin ce vam druge velike sile pomoci...ovako ce svi da priznaju Kosovo kao nezavisno...jer vide da vama nije dovoljno stalo...demonstracije imas svuda po svijetu da se ne ubijaju zivotinje radi krzna ali se one i dalje ubijaju...sta mislis? Sta ce se postici demonstracijama?
Primjer ti je strasan...
A sta bi ti uradio u tom slucaju veliki Poglavice?
Ti bi sjedio kuci a oni bi ti radili sa porodicom sto im se prohtje...aooo...pa taman i bi!
nemoj da mi pricas price za malu djecu...nego pogledaj oko sebe...ima li jos neceg vrijednog u tvom zivotu osim kompjutera?
Moja prica govori da bih i zivot dao samo da mi porodica bude dobro a slusaj tvoju...uzas!
U ovom slucaju bih i zivot dao samo da je zemlja moja! KAPIRAS...strumf Kefalo?

Ambasada SAD potvrdila da poginuli nije radnik ambasade
BEOGRAD, 21. februara 2008. (Beta) - Ambasada SAD u Srbiji potvrdila je u četvrtak uveče agenciji Beta da je nakon incidenata u njenoj zgradi pronađen leš, ali da nije reč o službeniku ambasade.

"Možemo da potvrdimo da je pronađeno telo u delu zgradu ambasade u kojoj su demonstranti izazvali požar. Srpska policija će utvrditi šta je uzrok smrti", rekla je Beti predstavnica za medije ambasade SAD Rajan Haris.

Ona je dodala da smrt nije izazvana "bilo kakvom interakcijom između osoblja ambasade i poginule osobe, kao i da poginula osoba nije zaposlena u ambasadi i da se pretpostavlja da je reč o demonstrantu".

Na pitanje da li će ambsada u SAD u Beogradu nastaviti da radi, Haris je rekla da će "na žalost" zbog pričinjene štete zgada ambasade sutra biti zatvorena. "Ambasador i osoblje će ostati u Beogradu" istakla je Haris.

http://www.beta.co.yu/default.asp?m=Vesti dana,ves&j=sr&h=Home,sr&prikaz=1789236

Back