Prva zrtva

da li bi tako pricao da ti je taj jedan brat ili otac?
ljudi su stoka.

ko god da je - tragedija je.
sumnjam da je sluzbenik ambasade, oni su danas dobili slobodan dan...

Stoka je taj koji je poginuo jer nije umio da izadje kroz vrata!
A pricam da je ova tema tuzna jer je otvorena zbog nepoznate osobe...a zbog svih onih poznatih nije otvorena...jer mnogo je ljudi poginulo na Kosovu i mnogima se imena znaju...bilo je tu djece, zena, starih svih godista...a sad zbog ovog otvarati temu...tuga!!!

Stoka je taj koji je poginuo jer nije umio da izadje kroz vrata!
A pricam da je ova tema tuzna jer je otvorena zbog nepoznate osobe...a zbog svih onih poznatih nije otvorena...jer mnogo je ljudi poginulo na Kosovu i mnogima se imena znaju...bilo je tu djece, zena, starih svih godista...a sad zbog ovog otvarati temu...tuga!!!

Aj idi u apoteku i pitaj jer postoji nesto efikasno protiv te bolestine koju imas u glavi.

Ljudi svadjate se oko neproverene informacije.
Ja sam to chuo dva puta na b 92 i javljeno je kao neproverena vest.

Nije bitno da li je proverena ili ne proverena vest, ja se nadam da je vest netacna, ali svejedno ovi moroni imaju neke idiotske stavove koje cak ni hitler nije imao.

Aj idi u apoteku i pitaj jer postoji nesto efikasno protiv te bolestine koju imas u glavi.

ma jel bogati...taj koji je isao na americku ambasadu je bolestan...kakve veze imaju amerikanci sa srpskim problemima? oni pokusavaju da ih rijese ali pogresno(moguce je da u tome imaju neke svoje interese ali ne mora da znaci) a zato oni koji prave probleme a to su Albanci...njima ne smijete nista...vec skacete po ambasadama...

Ako je neko poginuo,to je strashno.
Ali ako je neko od debila koji je protestvovao i palio sam je kriv.
Nasilja je bilo ne opravdavam ga ali sasvim je druga stvar koliko to b 92 preuvelichava.
Bruka je da kampanju protiv nas kao 90-tih vodi navodno nasha televizija.Do te mere politichki manipulisati iz petih zila.Bruka.
Ne treba nam CNN da nas ocrni pored njih.

Ljudi svadjate se oko neproverene informacije.
Ja sam to chuo dva puta na b 92 i javljeno je kao neproverena vest.

http://www.tportal.hr/fset.html

BEOGRAD - Identitet i spol poginule osobe nije poznat, a dva kata zgrade veleposlanstva još uvijek gore.

Rezultati DNK analize bit će poznati tek sutra, a prema neslužbenim informacijama TV Pink, ukoliko se ispostavi da je tijelo američkog državljanina, veleposlanstvo SAD-a će se iseliti iz zgrade u Beogradu u roku 72 sata.

ma jel bogati...taj koji je isao na americku ambasadu je bolestan...kakve veze imaju amerikanci sa srpskim problemima? oni pokusavaju da ih rijese ali pogresno(moguce je da u tome imaju neke svoje interese ali ne mora da znaci) a zato oni koji prave probleme a to su Albanci...njima ne smijete nista...vec skacete po ambasadama...

Nemaju nikakve veze Ameri ali ti ljudi sto idu na ambasade ne idu tamo zbog kosova vec zato sto bi da unistavaju bilo sta, pa zato ni ne idu na Kosovo, a sto se tice Albanaca, sta treba njima da se uradi, molim te mi reci. Najbolji ste mi vi sto kao imate neko resenje za ovu situaciju pa ajde da i to cujemo?

Back