Prva zrtva

Izvini a jesu li oni (ameri) zalili malu Milicu Rakic ili bilo koje dete ili bilo kogg Srbina koji je nastradao od americke-siptarske ruke? A ima ih... Ja zalim bilo kog amerikanca koliko i oni moj narod-srpski!!!

Pa ti nisi noramlan, nemaju ljudi pojma sta se desava. Do njih u Americi stizu samo neke probirane informacije, a inace i amerikanci zale ljude koji poginu, samo kao i mi to ne rade svi Amerikanci.

Mozda sam i glup, al nisam kreten i idijot ko ti!!! Picko, zallis nekog za koga nije ni proverena vest da je nastradao, a nije ti zao male Milice i jos ko zna koliko srpske dece!!! Stoko jedna zuta ldp-eovska!!! Nek me banuju posle ovoga, zabole me, al ti si olos i dzukella i smrad i stoka jedna!!!

Niko nij rekao da nam nije zao nasih ljudi ali to nije opravdanje da napdate NEDUZNE ljude.

Pa zbog takvih izjava, i zbog postupaka dece koja ne razmisljaju glavom nego q... sad ce cela Srbija na stub srama!

Čoveče (ženo): 90% običnog sveta sa strane i nezna gde je Srbija i ko su Srbi, i baš ih zabole za nas, a i nas za njihovo mišljenje...a Bush i njegovi imperijalistički sledbenici vrlo dobro znaju ko koliko vredi...zar stvarno misliš da oni misle da su Šiptari anđeli a mi đavoli?! Veruj mi na reč.

Čoveče (ženo): 90% običnog sveta sa strane i nezna gde je Srbija i ko su Srbi, i baš ih zabole za nas, a i nas za njihovo mišljenje...a Bush i njegovi imperijalistički sledbenici vrlo dobro znaju ko koliko vredi...zar stvarno misliš da oni misle da su Šiptari anđeli a mi đavoli?! Veruj mi na reč.

Izvini, sta je tema tvog ekspozea?

to što si ti pisao ne znači da je istina.
u ambasadi nije bilo službenika američke ambasade, to je objavljeno još pre paljevine,jer su svima dali slobodan dan.
dakle: mogao je da bude ili neki naš jadnik-čuvar ili neko od demonstranata.
bravo junaci!:idea:

Zalosno, ali i za vreme 5. oktobra bilo je 2 zrtve (koje nisu trebale da budu, naravno...)

Back