- Poruka
- 51.779
Еее видиш то је демократама инстиктивни нагон, неби опстали на други начин
Pa bas! Osudjuju druge, a sebe pravdaju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Еее видиш то је демократама инстиктивни нагон, неби опстали на други начин
pa ja se nesto ne secam...da su krale patike,dukserice.da su pljacakne radnje po Knezu
A sta je bilo 5. oktobra, tada ste VI gospodo proevropejci, lomili, palili i krali.... kako imate selektivno pamcenje
Ovo je krivica svih...i Kostunice, i Nikolica i Tadica(citaj clan sam glavnog odbora DS-a), znaci svi su krivi...aman bas svi....ja sam zgrozen!
pa ja se nesto ne secam...da su krale patike,dukserice.da su pljacakne radnje po Knezu
ja se secam demokrate kad su protestvovale 5. oktobra razbijene su bile sve radnje u centru grada, ljudi su krali sve redom, cak su pojedini iznosili frizidere i zamrzivace iz robne kuce marka milosevica to sam licno video.
tako da nemoj demokrate vi da drzite drugima pouke kad od vas vecih piromana i huligana nema.
Nema Kostunice da se obrati . Mozda se ogrebao za patike .
Izvini, sta je tema tvog ekspozea?
ja se secam demokrate kad su protestvovale 5. oktobra razbijene su bile sve radnje u centru grada, ljudi su krali sve redom, cak su pojedini iznosili frizidere i zamrzivace iz robne kuce marka milosevica to sam licno video.
tako da nemoj demokrate vi da drzite drugima pouke kad od vas vecih piromana i huligana nema.
Super, ala si mi rekao, svaka ti čast!!!!![]()
Nije valjda da ne razumeš?! Sada mi je jasno....
i, jel to u redu ili nije u redu?
Ma jok, samo jedni nasilnici ne treba da pljuju po drugima, deluje malo licemerno 8)jel ti to smeta ili ti to ne smeta?
nije u redu. al pokazuje koliki ste licemeri.
i, jel to u redu ili nije u redu?
Verovatno i jeste, ali je to jos zalosnije.

Strasno je to sto je min.prosvete danas dalo slobodan dan deci..kako bi dosli na miting? Njegovu ostavku treba odmah traziti...sta ce deca na ovakovom skupu?
Ma nosi se, kako moze biti bolje ako je stranac, pa opet je COVEK za razliku od nekih ovde na forumu.