Prva zrtva

Dakle, nema potrebe da zaostravamo pricu. Sve u svemu, tuzno je to sto su i Kostunica i Nikolic i Tadic molili sve, da bude mirno i dostojanstveno, ali, pojedinici nisu culi... pobegli su sa tog casa...

ja se secam demokrate kad su protestvovale 5. oktobra razbijene su bile sve radnje u centru grada, ljudi su krali sve redom, cak su pojedini iznosili frizidere i zamrzivace iz robne kuce marka milosevica to sam licno video.

tako da nemoj demokrate vi da drzite drugima pouke kad od vas vecih piromana i huligana nema.

Ovo je krivica svih...i Kostunice, i Nikolica i Tadica(citaj clan sam glavnog odbora DS-a), znaci svi su krivi...aman bas svi....ja sam zgrozen!

nije tacno da su svi krivi.

Krivi su oni koji su pozvali na agresiju [citaj: "polupan prozor? Pa to je demokratija" "malo je ono sto su uradili"]... znaci podneti optuzbe protiv ministara koji su pozvali huligane da nastave... I resornog ministra naravno jer policija nije odgovorila dovoljnom merom...

ja se secam demokrate kad su protestvovale 5. oktobra razbijene su bile sve radnje u centru grada, ljudi su krali sve redom, cak su pojedini iznosili frizidere i zamrzivace iz robne kuce marka milosevica to sam licno video.

tako da nemoj demokrate vi da drzite drugima pouke kad od vas vecih piromana i huligana nema.

i, jel to u redu ili nije u redu?

I "Mars" cokoladice su krali...

Aj se odlučiš, jel' treba ili ne treba razbijati? Umesto što palamudiš bez prestanka....:roll:

jel ti to smeta ili ti to ne smeta?
Ma jok, samo jedni nasilnici ne treba da pljuju po drugima, deluje malo licemerno 8)
Uzgred i 5.oktobra je nstradala jedna od demonstrantkinja, a bogami obijani su i kiosci i prodavnice, zato je po malo neukusno kada sad neki koji su džeparili, pod maskom borbe protiv Miloševića ovde pričaju priče ;)

Marko Milosevic je imao parfimeriju, zar ne?

Strasno je to sto je min.prosvete danas dalo slobodan dan deci..kako bi dosli na miting? Njegovu ostavku treba odmah traziti...sta ce deca na ovakovom skupu?

za to je kriv ministar prosvete koji je danas proglasio neradnim danom za skole! Neko mora preuzeti odgovornost a to svakako trebaju biti ministri iz dssa koji su uticali na to da do ovoga dodje!

Back