gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Necu da budem objektivan! Kome smeta, nek crkne.
Dakle ostrašćen si. Tvoj izbor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Necu da budem objektivan! Kome smeta, nek crkne.
Sve kontra od ljoljo togmazija.....Dakle ostrašćen si. Tvoj izbor.
Dobices ti ovo:
![]()
Upravo je pitanje nezavisnosti Republike Srpske lakmus papir za prepoznavanje drugosrbijanaca.Drugosrbijanac je prepun razumevanja za samopredeljenje nesrba jer je kako kaže liberal ali kad je reč o samoopredeljenju građana Republike Srpske taj princip ne važi jer "zaboga ne mogu se menjati granice jedne države".Podržavam gej paradu, jako mi smetaju migranti i tolerisanje islama, mislim da je naklonjenost Rusiji velika greška, glasala bih za nezavisnost Republike Srpske, ne prihvatam priče o genocidu nad muslimanima, smatram da je Hrvatska okupirala Republiku Srpsku Krajini, mislim da su Srbi s Kosova prodali Kosovo još sedamdesetih za velike pare, i inače pišem I potpisujem se isključivo ćirilicom
Pomozi mi, Momčilo, jesam li prva ili druga Srbija?
Па, прво теби смета, али, добро, ако си тако решио, не браним...Necu da budem objektivan! Kome smeta, nek crkne.

U tvoju suplju lobanju.To nabij sebi tamo gde najviše boli.
Sve treba raditi suprotno od tebe.Па, прво теби смета, али, добро, ако си тако решио, не браним...![]()
U tvoju suplju lobanju.![]()
Od tebe nema jadnijeg. Da je tvoj idol preziveo, ti verovatno ne bi ni bio rodjen, jer bi ti dedu pretvorio u sapun samo zato sto je ''sugavi Sloven''.Bap si jadan.
Sa neonacistima i nacional-boljsevicima nema mira niti ga sme biti.Pocelo je laktanje
Sa neonacistima i nacional-boljsevicima nema mira niti ga sme biti.
Od tebe nema jadnijeg. Da je tvoj idol preziveo, ti verovatno ne bi ni bio rodjen, jer bi ti dedu pretvorio u sapun samo zato sto je ''sugavi Sloven''.![]()
Sa neonacistima i nacional-boljsevicima nema mira niti ga sme biti.
Plava kosa nije samo nemacka tapija....Bio bi rođen kao plavokosi Nemac.
Nema tolerancije prema nacizmu, fasizmu, staljinizmu i slicnim totalitarnim ideologijama!I onda se posle samo druga strana optužuje ze početak Drugog svetskog rata.
Nema tolerancije prema nacizmu, fasizmu, staljinizmu i slicnim totalitarnim ideologijama!
Nema tolerancije ni prema liberalnim idiotima.
Liberali su svakako korisno orudje u borbi protiv nacista, fasista, klerofasista, staljinista i slicne gamadi.Nema tolerancije ni prema liberalnim idiotima.
Liberali su svakako korisno orudje u borbi protiv nacista, fasista, klerofasista, staljinista i slicne gamadi.![]()
Plava kosa nije samo nemacka tapija....
Svako ko ne slavi sv.hitlera je liberal.... ma vazi.A ti si jedan od njih.

Ne, ali Nemci su tada zagovarali tu modu.
Kada su nemci upali u Poljsku, Cesku i SSSR, umesto ''krezubih pogrbljenih mongoloida'' iz gebelsove propagande su zatekli upravo ideale arijevske rase, o kojima su mastali .![]()
Svako ko ne slavi sv.hitlera je liberal.... ma vazi.![]()
![]()