Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 44.083
ако оживиш стамболића можда добијеш задатак да отвориш тему о титу
Poslednnji stadijum "druge Srbije"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ако оживиш стамболића можда добијеш задатак да отвориш тему о титу
A dobro, jeste, krajišnici došli da prodaju KosovoPa ako hočemo istinu to su tada a i kasnije prvo uradili doseljenici na KiM i to jedan dobar deo Ličani.
Kao primer mogu da navedem da je Hašim Tači sagradio kuću u Čaglavici na prodatom
imanju porodice Uzelac.

rekli smo nema lupetanjaŠta znači to da sam Nacional Socijalista u svojoj režiji? To znači da se ne slažem u svemu sa Adolfom Hitlerom dakle nisam 100% Hitlerovac već da imam sopstvena mišljenja koja su različita od njegovog. Mislim da bi me zbog nekih mojih stavova i pogubio.![]()
Otprilike i na tom si nivou, mozak više ne funkcioniše u kontekstu subisle percepcije
A dobro, jeste, krajišnici došli da prodaju Kosovo![]()
Šta znači to da sam Nacional Socijalista u svojoj režiji? To znači da se ne slažem u svemu sa Adolfom Hitlerom dakle nisam 100% Hitlerovac već da imam sopstvena mišljenja koja su različita od njegovog. Mislim da bi me zbog nekih mojih stavova i pogubio.![]()

Усвојићу ја тебе Момчило.
Није једини.![]()
Malo sam se bavio teorijom Latinke Perovic da je cak u istoriji makar 2. veka postojala ta druga i prva Srbija.
Jedan od zakljucaka je bio da je ta podela istoriska glupost, da je otac srpskog nacionalizma Dositej Obradovic koji gle cuda vazi kao otac i druge Srbije.
Teorija nema veze za mozgom. Sta se istorije tice.
Нема теби помоћи.Pomozi mi, Momčilo, jesam li prva ili druga Srbija?
I to je bolje od crveno-crnih vucica, vulina, seseljoza, dacica.....Нема теби помоћи.
Ти си жутара.
1/1Нема теби помоћи.
Ти си жутара.
Не употребљаваш исправне компаративе. Вучић и његови су лоши, а жути су гори.I to je bolje od crveno-crnih vucica, vulina, seseljoza, dacica.....
I to je bolje od crveno-crnih vucica, vulina, seseljoza, dacica.....
Ma idi begaj, ti ces da me naucis.....Не употребљаваш исправне компаративе. Вучић и његови су лоши, а жути су гори.
Pokazaću ti gde ratse Gvezdeni Krst koji toliko želiš!
Ne razumem naci-groktanje.![]()
Не можеш ти то да научиш.Ma idi begaj, ti ces da me naucis.....
To smo mi Srbi zapadno od Drine a cetvrta Srbija su crnogorciA Treća Srbija?
Или си објективан, или ниси.
Не можеш ти то да научиш.
То је ствар склопа личности.
Или си објективан, или ниси.
Ти- ниси.
Želiš Gvozdeni Krst pomoćiću ti da ga dobiješ.
Želiš Gvozdeni Krst pomoćiću ti da ga dobiješ.