Prva beogradska gimnazija ( I beogradska gimnazija)

I vi ste izvalili za de facto?:lol: Mi smo jedno vreme svi govorili de facto da bi se solidarisali sa razrednom.. Ja najvishe, bilo mi zanimljivo..
Svi kazu da je Vesic super, ali mi smo osudjeni na Krstaju.. Ima jedna kletva u prvoj, "da Bog da ti fiziku predavala Krstaja", mada bilo je kod nje nekih trenutaka koje ne bih menjala, npr. kad sam na prvom kontrolnom jedina dobila 5, pa me je volela ili kad smo je u prvoj godini bojkotovali, ona nam podelila kontrolni a mi predali prazne papire svi, kako smo ludi bili.. Kad se sve sabere i oduzme nije ona toliki gad malo mi idu na zivce njeni antivernichki propovedi, ali ume da me nasmeje bash onako..
Inache ne znam ko ti predaje srpski ali najbolji chovek u shkoli je profesorka srpskog Nadezda Tomic, predavala mi prve dve, dusha od choveka, tako se kaze..
Bata je meni za sada lik, mada informatika u drugoj i trecoj su kao nebo i zemlja u drugoj se igrash bukvalno, a u trecoj je to nauka bre!
Uh o Verinim biserima bih moglka nashiroko, njoj je glavni shtos da proziva i ogovara kolege.. Npr. za onu drugu informaticharku Oliveru stalno pricha kako je debela, jednom mi je pokazala dnevnik kao da vidim kako je Olivera iskompleksirana pishe sitno zato shto je ogromna.. Najjache je bilo kad se jednom posvadjala sa Krstajom, i onda nam je ceo dvochas prichala o njoj.. Kaze: "zamislite Krstaju u tangama" ili:"i ja bih bila takav kreten da svako jutro kad ustanem i pogledam se u ogledalo vidim onoliku masu" i vrhunac:"E zamislite ja gurnem Krstaju i ona polomi nogu, pa bila bih heroj u shkoli, ne bi mogla da ustane mesec dana i onda bi se josh vishe ugojila, i ne bi vishe mogla da hoda.." Upochetku nam je bilo smeshno posle nas je smorila.. A shto se tiche njenog ljubavnog zivota, imala je verenika u Grchkoj i Italiji, bila je sa ozenjenim chovekom.. Deshavalo se da dodje na chas nervozna i ispricha nam kako je dechko ispalio, trebali da se vide i on joj pola sata pre rekao da ga boli stomak i kao rekla mu je da joj se ne obraca vishe.. Onda imala je nekog starijeg choveka koji je dovozio u beloj mechki sa dva sedishta(tako mi je rekla) ali nisu bili u shemi.. A inache moj dechko koji je nekada ishao u nashu shkolu je radio na nekom sajmu antikviteta sa njenim bratom i onda je ona doshla i zalila se kako dechko nece da ima seksualne odnos sa njom.. I sad reci da li takva jedna osoba moze biti normalna?? debil bre.. Inache ja sedim sa mojim najboljim drugom i ona je najmanje 10 puta na chasovima pitala nas dvoje jel smo zajedno i ja sam joj hiljadu puta rekla da nismo ali ona je debil.. Inache kad bash necesh da odgovarash kod nje izgovor tipa dechko me ostavio uvek prolazi, ne trudi se da smishljash neshto pametnije..
Fizichko mi predaje Djole Ojdanic, ma on je OK, smarao je u prvoj godini mnogo sa baletom i ostalim plesovima, za shta sam potpuni antitalenat ali je super.. Chula sam da se na Daru svi zale, pa dobro bre shta vam radi toliko?
Shto se Bojane tiche nije losha, na prvi pogled mi je bila apsulutno antipatichna, jer je vec prvi chas kad smo se upoznavali rekla da sam ja najveca prichalica, a ja sam Boze moj na chasovima manja od makovog zrna(100%), sad nije losha, mada prethodne 3 profesorke su bile dosta blaze, ove godine cu izgleda morati da uchim.. Kakva je ona?
E chepuljo sedish u prvoj klupi!:-P Da oba puta sam dobila 4.. Shto bre nisi urgirala malo da mi povecava ocenu? e bre kakva si.. Kako si znala da sam ja bash? 6 je broj dresa.. Tripujem se da mi donosi srecu.. E odoh da uchim logiku pita me zena sutra, pochela je na proshlom chasu i nishta nisam znala, roknucu se.. Kolko mi je psihologija bila super predmet toliko budjava logika smara...

Srpski mi sad predaje Andrijana,a proshle Dragica...Ona je sad vama...Zena smaaaaaaara! Fala bogu sedela sam u poslednjoj klupi,sakrijem se pa me ne vidi i ceo cas prespavam... Mi smo se tek u maju setili da su njeni caosvi vrlo korisni za resavanje ukrstenica i su-do-ku-a.Zato to i tebi preporucujem,ako vec nisi to izvalila...A za pismeni joj bolje napisi shpansku seriju.i da ima obicaj da citira Cecu Raznatovic... Vrlo karakteristicno sa profesora srpskog jezika.
A za Veru mogu da imam samo komentar-kreten! I da baaaaaaaaash me cudi sto je pomislila da ste ti i Pleskic zajedno...
A na Daru kad pomislim skoci mi pritisak! Mi smo tamo svi debili,glupi,uopste nismo za tako elitnu shkolu kao shto je Prva! Sad smo mi retardirani zato sto ne znamo na koju ona od milion vezbi mislii kad kaze ledja! ****** sad treba da gledam u pasulj sta ona misli! Pa nek pokaze!Al aj ovo sve i da podnesem,al zato kad krene o politiskim,verskim i drustvenim temama smuci mi se!Pogotovo ako se ne slazes sa njom najebo si! A ne postoji stvar koju vise mrzim na svetu od toga da mi neko soli pamet,i da mi prica sta je najbolje za mene... Po zbornici je vec ispricala kako smo mi agresivni,opasni po okolinu,ko da ujedamo! Kao profesori se boje da drze kod nas cas! Pa kakav je to onda autoritet! Jedan lik ju je juce oterao u ............,pred njom naravno sve joj rekao u facu u ime celog 2-6! Hvala mu do neba!
A Engleskinja je sltka samo u pocetku,posle pocne mnogo da smara. I kad krene sa onim njenim pravilima,za svako vreme moras da znas!Ona kao drzi do toga da je stroga,autoritet,ali joj bash i ne stoji,ipak je ona od nas starija smao po 6-7 god,vishe je smeshno...
I nisam chepulja,ne sedim u prvoj klupi zato sto bash volim,ipak ja imam 2 metra....Sama me je premestila zato shto sam pricala...A nek ti ona nesto kaze za pricalice...Nju pitas o nekome iz nekog drugog odeljenja,sve ti isprica,al "kao obeca" da nece nikom da kaze...aha
A kako sam znala da si ti bash ti (da ti ne spominjem ime i prezime)-u ma ja svashta znam...:)
Pa zar i ti nosis 6 na dresu?! hahahaha
I svuda sam izbrisala tvoje ime,samo ne znam kakve vajde od toga,poshto si ti napisala svoje i ime i prezime,genije...:)
I bash ti hvala sto si mi tek sad rekla neki ovo citaju,kad sam je eleganto oplela po svima njima!
Ako skontamo da je neko neshto procitao,sve brishemo k'o da nikad nishta nije ni postojalo...

Ja sedim negde u prvim klupama kod nje, ali ona mene ne smara toliko, jer ja volim srpski, puno chitam i gotivim da iznosim svoja vidjenja onoga shto sam prochitala, a i kao znam da pishem sastave, mislim za zivota nisam dobila manje od 5 na pismenom, imam vec 3 petice kod nje i jednu chetvorku,a li ona mi je najdraza, trebali smo da nauchimo neku pesmicu, ja naravno nisam i onda sam slushala njih kad su odgovarali i nauchila za 15 minuta i dobila 4, bash sam bila ponosna na sebe.. Lozish me da citira Cecu? U kom bre kontekstu, au sad me je razocharala vrh.
Au bre ti znash i ko mi je najbolji drug?? Stvarno si obaveshtena.. Pokushacu da najnormalnije protumachim tu tvoju rechenicu, bez ikakvih prizvuka ironije.. ;)
By the way tu tvoju slatku engleskinju jedan tebi vrlo poznat dechak iz mog odeljenja, je par puta prosio.. Necu reci ko je mislim da ovaj osmeh sve govori..:lol:
Shta ti znachi zar i ja? Ko josh nosi broj 6? Gde sam napisala ime i prezime?
aha, samo ako skontamo da je neko neshto prochitao pametnije bi bilo da menjamo shkolu nego da brishemo ovo..
P.S. Za sve profesore koji budu prochitali ovo: Najdivniji ste i najbolji, volimo vas puno!!!

Da,da,da volimo vas... puuuuuuuuno...
Ma samo je nesto spomenula Cecu,ja sam malo preuvelicala,rekla je:"to bi ti isto bilo kao sto je ceca rekla,to ti je osecaj za feeling." Nesto je bilo na tu foru,vec sam i zaboravila...
A ime si napisala-post br.151,poslednji pasus,drugi red,5 i 6 rec... Nashla?
Shta kao ne znas ko nosi 6???????? Ako ne shvatas,nema veze onda...
I ne znam ni jednog ko bi meni trebao da bude bash taaaaaaaako poznat...
Govori osmeh ,al ne bash toliko,hocu ime...
Jel ga odbila? Znam da ima decka...E sad mi bash zao,rasplakah se...
Nagovoricu je da prihvati prosidbu,al ja onda da budem kuma ipak sam sredila...

Nashla i obrisala, mada slaba vajda, vishe je nego ochigledno ko sam.. Naem pojma stvarno ko josh nosi 6, ne kapiram, znash ipak sam ja iz Bosne, nisam neshto preterano pametna, pomozi mi..
Ja znam jednog ko bi tebi trebalo da bude jako poznat, ali ne bih bash da rizikujem pa da mu ovde pishem ime.. Recimo da su mu incijali MC.. Sad znash? Jeste odbila ga je, ne brini se.. Nema potrebe da je nagovarash i nama je rekla da ima dechka..:lol:

Mozda i ne bi trebalo.. a mozda 100% bi.. :-) Vidish ja to nikada nisam primetila, jer ja ne zagledam bash toliko kao ti dotichnog druga..
Umesh ti ponekad neshto pametno da zakljuchish Bosanci jesu najopushteniji ljudi, samo nisam provalila tachno shta si time htela da kazesh, da se vidi da sam iz Bosne ili da svako pravilo ima izuzetke? :-)
Joj, ne mozesh da zamislish koliko je ochigledno............

Haha, dobicu 5 iz istorije, nauchila sam kao car.. Dobra je Krsticka, u pochetku je nisam volela jer je doshla umesto mog omiljenog profesora u koga sam by the way bila zaljubljena, tako da mi je ona bila izuzetno antipatichna, ali poklonila mi je na kraju godine 5 da bih bila odlichna ispala je car, tako da sad moram da uchim istoriju..
Bash bedak od ponedeljka nam opet chasovi 45 minuta.. :-(

MOOOOOoooooolim??????
45 minuta,pa ja cula da od ponedeljka vishe nema skole....
E ubicu se,a taman planirala da nista ne strebam ceo vikend...jbg
I meni se nije svidjala,al vremenom mi je zena postala ok...
I ti si bila zaljubljena u Milorada????
hahahaha,ja ne verujem...
Dobro ja bash nisam bila zaljubljena,al mi se svidjao i to najvishe zbog toga sto je vishi od mene!
A biti vishi od mene to vec polako postaje nemoguca misija...
Ja sam cula da on boluje od leukemije,al nam je rekla Krsticka da se valjda sad oporavio.
Ali i dalje postoji rizik da mu se vrati bolest...
Meni ga je mnogo bilo zao.A mi ga k'o najgora stoka nista nismo slushali! Cim sam cula da je covek bolestan,i jos se trudio da nam sve ispredaje,sela sam u prvu klupu,i obecala sam sebi da na njgovom casu vise nikad necu pricati.Cak mi na koricama udzbenika za 1.god pise-obecavam da vise nikad necu pricati na istoriji.A ja kad kazem obecavam onda tako i bude.Cula sam da kad se vratila Krsticka sa porodiljskog,njega su odmah oterali,a hteo je covek da se pozdravi sa svim odeljenjima kojima je predavao,al mu direktor nije dao!
E jel ste igrali veceras odbojku? Sta ste uradili?

jao upisala si se lexikon....
pao mi je kamen sa srca kad sam videla da ne slusas narodnjake!
josh kad sam videla da slusas rock,e odusevila sam se! ja,narodnjake,zaklela sam se,nikada,nikada,nikada,nikada u zivotu! E osam godina ishla u muzicku skolu da bih na kraju slushala narodnjake,olicenje kicha i neukusa?? Slushala najplice moguce textove,neshto sto vredja ljudsku inteligneciju??? I to josh sve praceno melodijom koja je daleko,daleko od nashe kulture.gadi mi se
Jel volish da jedesh sladak kuvani kupus? Po meni je to najodvratnija hrana na svetu! Dobro ima josh mnogo stvari koje ja ne jedem,al sladak kupus nikako! e meni su narodnjaci k'o da jedem sladak kupus za dorucak! apsolutno isti ukus! znachi samoubistvo! ako volish sladak kupus da jedesh,onda zamisli neshto shto mrzish i znaces kakav je meni osecaj...

Volish plazmu i mleko? jedan moj drug to mnogo voli,al ja sam ipak za kashu... onu bebecu...
cokolino,aaaaaaaaa,mogu na tone da jedem...
i ti imash mladjeg brata,he,i ja... jel to njima svima glavna osobina da su smarachi???
zima i planina zakon!!!! More smara!!!!!
ti isto volish Vuka Kostica! Meni je taj decko preeeeeedivan! Nisam ga gledala u pozoristu (citala sam da ti jesi),ali sam zato "apsolutnih sto" odgledala zilion puuuuuta! I uvek mogu iz pocetka! E neke delove cak znam napamet!!!! Jesi ti gledala taj film? Ako jesi,jel nzas,svega ti, zasto se uopste taj film zove tako? Ja samo to ne mogu da provailm :)
Josh mi reci da se lozish na Bryana Adamsa ili Djuleta i ja cu pomisliti da sam ti pozajmila moj mozak... :)

Nama rekla Krstaja, a ona ti jedan od glavnih budza u sindikatu, kao ispunili im ovi, ali to je nezvanichno..
A dobro nisam ni ja bila bash zaljubljena, ali mi je on bio takav car.. Imao je mnogo lepe ochi, extra glas i smisao za humor, shta cesh vishe.. Mi mu nismo ni persirali, mislim ja jesam, dechaci nisu.. Pa nisi ti bash toliko visoka.. Shto se tiche njegove bolesti nije imao leukemiju nego rak nekih zlezda, rekla nam je bivsha razredna, a chak nam je i on rekao.. Bila je to jedna veoma neprijatna situacija.. Pleskic je chitao horoskop na chasu i pitao ga kao shta je u horoskopu i on kao pogodi, i mi tu pochnemo da lupamo, vaga, ovan i neko kaze rak i on kaze "imao sam, al sam se izlechio" i jako neprijatan muk, koji je pleskic prekinuo, nastavio je da pogadja.. Pa znash da svaki drugi chas nije bio tu, ishao je na hemoterapije.. I ne znash kolko se on promenio kad je doshao bio je mnogo lepshi, kasnije se malo izoblichio od terapije.. ja sam ga uvek slushala, dechko je mnogo pametan, super su mu predavanja, inache sad radi u nekoj gimnaziji u Rakovici, tako sam chula..
Nismo igrali u petak.. Nashi su prvi od trecaka u nashoj smeni..
Ma da bilo mi dosadno a i gotivila sam te leksikone, stalno smo ih pisali u osnovnoj..
Ne slushim narodnjake nikako i ni malo, bez ikakvih izuzetaka.. Mislim da sam ranije mogla da ih podnesem, nikada ih nisam slushala, ali znash ono kad puste na zurkama, sada ne mogu da slusham to ni 2 minuta.. Svaki text je na istu jbnu foru, meni nije jasno shta lepo ljudi pronalaze u toj.. pa ne mogu reci muzici, da ne bih uvredila prave muzichare.. Kapiram o chemu govorish apslutno i meni je to bash dno dna iako dosta mojih drugova to slusha..
Plazma i mleko mozda nisu moja omiljena hrana, ali najvishe volim to da jedem, ne verujem da me razumesh, ali to me nekako vraca u najranije detinjstvo, a i to je navika svako veche pred spavanje to jedem, nije ni chudo shto imam 100 kila..
Ja mog brata volim najvishe na svetu ali juche dok sam pisala ono neshto smo se svadjali, pa eto.. Sad se trenutno volimo, evo on svira gitaru i pevamo.. E da nisam te pitala shta svirash?
Ti si jedna od bash retkih osoba koje vishe vole zimu, meni su rekli da to ima veze sa tim shto sam zimi rodjena, neam pojma ali sneg obozavam, ima neshto u njemu shto me fascinira, shto me tera da nekad jednostavno izadjem i gledam kako pada, svaki put je dugachije.. A i obozavam skijanje..
Vuka bash gotivim, dechko extra glumi, a pritom je bruka lep, moj bivshi dechko je lichio na njega samo shto je imao tamniju kosu.. Ako ga volish morash da odgledash Veliku dramu u narodnom pozorishtu, posle te predstave sam ga bash zavolela.. Ako uopshte volish pozorishte..Ja sam film gledala dva puta ali poodavno.. Znash sa chim to ima veze ja mislim sa onim njegovi streljashtvom.. Jer oni kad boduju najvishe je 100, kapirash?
Mislish na Djuleta iz Van Goga? da pa svakako njega gotivim, moja najbolja drugarica njega bash obozava, pa me je navikla.. Ane mogu da verujem da gotivish Bryana Adamsa, ja njega prosto obozavam.. Kad me je drugarica pitala kako da se potpishe ovde na formu, ja sam joj rekla somebody, zbog one njegove pesme somebody, ali mislim da je vec postojalo ime, pa je ona dodala ovo just, kao super joj zvuchi.. Obazavam neke njegove pesme.. Chini mi se da sam ga ranije vishe slushala onda mi je postao nekako previshe blag.. Ali i sada volim da ga pustim opushta me, ima prelep glas..

Au jbg za ovaj shtrajk,ja se bash ponadala... Taman sam mislila da se malkice odvalim od spavanja...:P
U pravu si,nije od leukemije bolovao nego od raka,sad sam se i ja setila.Stvarno je covek car!
Sviram klavir...
To je tacno-vecina zimske dece voli vise zimu,mada dobro ja sam vise jesenje... Inace sam na skijama zivi krsh,al zato znam da klizam,a da pritom ne polomim ni jedan deo tela...
Da,mislim na tog Djuleta.... Ja ga oboooooozavam.E kakav glas ima,textove kakve pishe,i odusevljava me ono shto pricha.A tek ochi,aaaaaaaaaaaaaah Samo ga gledash i osecash kako tonesh u plavetnilo...
A Bryan Adams,e to je posebna pricha... Kakve su mu pesme,sve predivne bez izuzetka! Glas onako hrapav,e sva se najezim kad ga cujem. U svakoj pesmi mogu da se pronadjem...
Pitam se da li negde na svetu postoji tako divan covek poput Bryana Adamsa ze mene??
ja mislim da takvi vishe ne postoje...

When you love someone you'll do anything
You'll do all the crazy things that you can't explain
You'll shoot the moon - put out the sun
When you love someone

stvarno je genije...

Back