Prva beogradska gimnazija ( I beogradska gimnazija)

Stvarno, bas smo ti zahvalni, hehe :worth:
Samo jos jedno pitanje i onda necu vise da te smaram: je l' ima neki profesor koji ispituje prvi cas, odmah cim dodjemo? :eek:

Nas niko nije. Imali smo kao test iz srpskog da vidi kolko znamo, užas je bilo ali bar nije upisivala u dnevnik :lol:
Uglavnom prvi čas se upoznajete i oni vam pričaju koliko je fenomenalna škola kako ćete doživeti prosvetljenje itd. (sigurno hehe) A par njih predaje odmah bez da se predstavi :D

ja i dalje ne znam čemu je služio onaj test iz Nemačkog na upisu !!!!

Meni je drugi jezik francuski, ali kad sam se upisivala sa mnom su bile neke devojke i momci kojima je drugi jezik nemacki, i njima je receno da odu u ucionicu pored upisa za prirodni smer (tako nesto, valjda) i urade taj test. Jedna likusa je pitala zasto, a profesori su joj objasnili da to neki ljudi iz Nemacke sprovode neka istrazivanja... Pa valjda tome sluzi. A ti si radila taj test? Je l' bio tezak?

Meni je drugi jezik francuski, ali kad sam se upisivala sa mnom su bile neke devojke i momci kojima je drugi jezik nemacki, i njima je receno da odu u ucionicu pored upisa za prirodni smer (tako nesto, valjda) i urade taj test. Jedna likusa je pitala zasto, a profesori su joj objasnili da to neki ljudi iz Nemacke sprovode neka istrazivanja... Pa valjda tome sluzi. A ti si radila taj test? Je l' bio tezak?

uf.... ja sam sa nemačkim u svađi.....nije nešto bio težak

Ćuti dobro je da menjate smenu, inače bi se smorili u jednoj stalno, mada ja mrzim popodnevnu :lol: Najteži... Hmm... Matematičarka Nevena, daje stvarno wtf testove, na času radimo jednostavne primere a na kontrolnom jedva ikad imamo petice. Na kraju godine je ispala fer jer je davala stvarno mnogo šansi za ispravljanje ocena čak i kad nema mnogo razloga, npr ja sam imao prosek iz mate 4.0 i radio sam 3 testa za 3 dana i zaključila mi je 5 :D Uglavnom nema mnogo loših u plavoj smeni, čuvaj se Latinke, ocena može da ti propadne zbog jednog kontrolnog i nije lako naučiti sve reči i iz knjige koje da i iz primera koji se rade na času. Ćuki pita knjigu od korice do korice i nekad zna da baš nagomila gradivo ali kod njega nekako uvek prodješ dobro.
Što se tiče Nemice, prvo nam je bila jedna što je otišla na Masters ili Doktorat, nisam siguran, pa nam je došla Dobrila. Ova prva se možda vrati sledeće godine ali nikad se ne zna ko će tačno predavati. Ta prva je onako ok, malo čudna, zna nemački ali i dalje, meni nije nešto... Dobrila je dobra ako znaš nemački. Ona još i predaje privatno u školi jezika tako da dobro predaje, ali uglavnom najbolje prolaziš ako znaš jezik. Meni se mnogo svidja nemački te idem u privatnu školu i nikad nisam imao problema u školi s nemačkim. (Slučajno sam saznao da ona predaje baš u toj školi, šlogirao sam se :eek: )
jedino se Nemačkog plašim..tu sam tanka.... predpostavljam da sa latinskim neću mnogo ratovati jer znam italijanski...uf....:dash: . Matematičarka da li zna da predaje ??

I ima li ovde prirodnjaka koji uče Nemački ???????????????

jedino se Nemačkog plašim..tu sam tanka.... predpostavljam da sa latinskim neću mnogo ratovati jer znam italijanski...uf....:dash: . Matematičarka da li zna da predaje ??

I ima li ovde prirodnjaka koji uče Nemački ???????????????

Latinski... to je samo bubanje i ništa više :lol: Matematičarka u plavoj smeni... Ne znam kako da je opišem. Po meni ne zna baš da predaje. Vidi se da se nekad trudi ali bukvalno ako nešto ne razumeš njoj je uvek argument "Pa kako to ne znaš to je gradivo osnovne škole." Kao što rekoh pre, kontrolni su teški ali bar na kraju daje šansu da popraviš ocenu.
Ja sam prirodnjak u plavoj koji učim nemački :D S tim barem nemam problem jer smo u osnovnoj učili nemački od prvog razreda :lol: Potrudi se s njim ako ti ne ide, trebaće ti u životu strani jezik sem engleskog :D

Latinski... to je samo bubanje i ništa više :lol: Matematičarka u plavoj smeni... Ne znam kako da je opišem. Po meni ne zna baš da predaje. Vidi se da se nekad trudi ali bukvalno ako nešto ne razumeš njoj je uvek argument "Pa kako to ne znaš to je gradivo osnovne škole." Kao što rekoh pre, kontrolni su teški ali bar na kraju daje šansu da popraviš ocenu.
Ja sam prirodnjak u plavoj koji učim nemački :D S tim barem nemam problem jer smo u osnovnoj učili nemački od prvog razreda :lol: Potrudi se s njim ako ti ne ide, trebaće ti u životu strani jezik sem engleskog :D

hvala..probaću..a baš mi je odvratan jezik...znam italijanski pored engleskog :D

Back