Prva beogradska gimnazija ( I beogradska gimnazija)

Upisala sam drustveno-jezicki smer, dakle bicu u plavoj smeni! :)
Interesuje me: da li ce nas rasporedjivati po odeljenjima na osnovu toga koji nam je drugi strani jezik ili to nema veze?
Takodje, da li neko zna ko ce mi biti potencijalni razredni/potencijalna razredna i kakav/a je?
I da li gubimo hemiju, fiziku, biologiju u nekoj godini?
Hvala

Da, mislim da se odeljenja rasporedjuju po jezicima koje smo ucili :D
Za razrednog nemam pojma, a sto se tice fizike nju imamo sve cetiri godine, hemiju dve, a biologiju mislim da imamo jednu ili dve godine..

Koji si jezik ucila u skoli pored engleskog? Ja sam francuski, mozda budemo u istom odeljenju! :D

Koji profesor je najgori po vasem misljenju, a koji najbolji i zasto?

Nema tu nešto posebno dobrih uglavnom su svi loši na svoj način :lol: Dobri su Risto geos, Jasna hemija, Dobrila nemački, Tanja biologija (prema nekima), Šami srpski, Likovničarka, Dragan fizičko... Ostali su uglavnom ok. Čuvaj se matematičarke Nevene, kod nje nikad ne znaš na čemu si, druge srpkinje sa kratkom kosom, proziva sve stalno za svake detalje, Latinke, neke učenike voli neke ne... I to je valjda manjeviše to :D

Poslednja izmena:
ko je od profesora u plavoj smeni prirodnjaka i uputstvo za korišćenje dotičnih? pitam jer mi se sve izmešalo..da li isti profesori predaju i prirodnom i društvenom smeru plave smene?

Da, imaš profesore plave i crvene smene, a neki predaju u obe smene (likovničarka). Ali ih ima i više po smeni tipa Risto i Grabundžija za geos :D Znači tipa Ćuki predaje i nama prirodnom odeljenju i (valjda) svim ostalim društvenjacima koji su bili prva godina sad. A druga istoričarka se samo randomly pojavljuje po hodnicima, nemam pojma kome predaje o.O

Back