Šteta.... Bilo bi lepo da jeste... :/
Koji si smer i koji drugi jezik ucis?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šteta.... Bilo bi lepo da jeste... :/
Koji si smer i koji drugi jezik ucis?![]()
Društveni sam smer ali ucim francuski![]()
Da, mislim da se odeljenja rasporedjuju po jezicima koje smo ucili
Za razrednog nemam pojma, a sto se tice fizike nju imamo sve cetiri godine, hemiju dve, a biologiju mislim da imamo jednu ili dve godine..
Koji si jezik ucila u skoli pored engleskog? Ja sam francuski, mozda budemo u istom odeljenju!![]()
Nema tu nešto posebno dobrih uglavnom su svi loši na svoj načinDobri su Risto geos, Jasna hemija, Dobrila nemački, Tanja biologija (prema nekima), Šami srpski, Likovničarka, Dragan fizičko... Ostali su uglavnom ok. Čuvaj se matematičarke Nevene, kod nje nikad ne znaš na čemu si, druge srpkinje sa kratkom kosom, proziva sve stalno za svake detalje, Latinke, neke učenike voli neke ne... I to je valjda manjeviše to
![]()
Neee, svake nedelje se menja, plava prve nedelje ide pre podne, a sledeće nedelje po podne itd. Prepodnevna smena počinje u 8:00 a popodnevna u 14:15Prvi veliki odmor od 20 min je posle 2. časa a drugi od 15 min je posle četvrtog.
Koje sve vannastavne aktivnosti/sekcije/klubovi postoje(npr. hor, dramska sekcija,...)?
Na sajtu Prve imas navedene sve klubove, postoje na primer: dramski klub, debatni klub, veronautika, gradjanac, skolski casopis, muzicki klub, veb klub, foto klub, istorijski klub... ne znam, evo ti pa pogledaj detaljnije http://www.prvabeogim.edu.rs/index.php/klubprve, ali mislim da ima dosta mogucnosti.. ja cu se verovatno prikljuciti debatnom i dramskom klubu, kao i skolskom casopisu, ako primaju nove clanove naravno![]()
E, hvala ti puno.... Debatni klub zvuči zanimljivo. Nadam se da ćemo se tamo sresti...![]()
I ja isto učim francuski, verovatno ćemo se družiti.Hvala ti na informacijama
Takodje francuski! Izgleda da cemo biti u istom odeljenju!
Meni je drugarica koja je crvena smena i u septembru ce biti cetvrta godina rekla da cemo mi najverovatnije biti ili I/1 ili I/2 ili I/3, a sa nama ce u smenu ici i jedno odeljenje prirodnjaka tj. I/4
Ali ona ne zna profesore u nasoj smeni pa sam onda dosla ovde da se raspitam oko tako nekih pojedinosti. Inace, ja sam Kaca, a ti?![]()
Hvala ti na informacijama
Takodje francuski! Izgleda da cemo biti u istom odeljenju!
Meni je drugarica koja je crvena smena i u septembru ce biti cetvrta godina rekla da cemo mi najverovatnije biti ili I/1 ili I/2 ili I/3, a sa nama ce u smenu ici i jedno odeljenje prirodnjaka tj. I/4
Ali ona ne zna profesore u nasoj smeni pa sam onda dosla ovde da se raspitam oko tako nekih pojedinosti. Inace, ja sam Kaca, a ti?![]()
Aaaa kako divno!
Ima da se druzimo ti, Iska i ja.. xD
Ja sam Maja (ne Marija, pravo ime mi je Maja, a svi me zovu Marija), drago mi je!
Iz koje si skole?![]()
Super, bar cu nekog poznavati prvi dan!
Takodje, Majo
Iz Ivan Milutinovic, to je na Paliluli, a vas dve?![]()
Ja sam išla u Borislav Pekić, na Bežanijskoj kosiJa sam isla u Jovan Cvijic (glupa skola skroz)
![]()
Imamo dva velika odmora? Uuu do jaja!
A koja si ti smena i godina?
Na sajtu Prve imas navedene sve klubove, postoje na primer: dramski klub, debatni klub, veronautika, gradjanac, skolski casopis, muzicki klub, veb klub, foto klub, istorijski klub... ne znam, evo ti pa pogledaj detaljnije http://www.prvabeogim.edu.rs/index.php/klubprve, ali mislim da ima dosta mogucnosti.. ja cu se verovatno prikljuciti debatnom i dramskom klubu, kao i skolskom casopisu, ako primaju nove clanove naravno![]()
Zar niste i u osnovnoj imali dva velika odmora? ._. Sad sam završio prvi razred, plava smena ono jedino prirodno odeljenje
Ako sam dobro shvatila..menjamo smenu svake nedelje, ko ti je od profesora bio naj teži..i kakva je profesorka Nemačkog..pošto sam poprilično slaba sa tim jezikom
Ako sam dobro shvatila..menjamo smenu svake nedelje, ko ti je od profesora bio naj teži..i kakva je profesorka Nemačkog..pošto sam poprilično slaba sa tim jezikom
Ja sam isla u Jovan Cvijic (glupa skola skroz)
![]()
Ja sam išla u Borislav Pekić, na Bežanijskoj kosiNadam se da ćemo biti u istom odeljenju
![]()
Zar niste i u osnovnoj imali dva velika odmora? ._. Sad sam završio prvi razred, plava smena ono jedino prirodno odeljenje
- - - - - - - - - -
Hmm ne znam koliko baš postoje svi ti klubovi tj. koliko je interesovanje za njihAli dobro, vi vidite šta ima pa se pridružujte ali ne zaboravite da je najteže prvo polugodište
![]()
Ma kakva crna dva velika odmora, moja skola je raspad, imali smo samo jedan od 15 minuta![]()