cesarica_98
Početnik
- Poruka
- 3
Kakav je to test iz nemackog koji treba da se radi? Moze li neko opsirnije da mi kaze?
Pozdrav buducim ortacima
Pozdrav buducim ortacima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko zna da li svedocanstva treba da budu overena u opstini?
Kad sam ja upisivao ne, samo da ima pečat škole i tako to![]()
E ovako,ove godine sam upisao Prvu i cuo sam da ce mi razredna predavati ruski,pa me zanima ko predaje ruski
E ovako,ove godine sam upisao Prvu i cuo sam da ce mi razredna predavati ruski,pa me zanima ko predaje ruski
Hej,pozdrav svimaSad sam zavrsila prvi razred na drustvenom,zanima me od ovih novih predmeta,koje dobijamo u drugoj godini,ko ce nam od profesora predavati i kakvi su?
![]()
Molim se da mi Begovicka ne predaje informatiku ove godine,mada ona kaze da hoce -.-
Zanima me kako su rasporedjene smene...
Prvaci idu u smeni sa trecacima, ili kako? xD
Inace, drustveno-jezicka odeljenja (koliko shvatih to je plana smena) smo pre podne u septembru, za neke koji ne znaju!![]()
plava*
Bicemo u istom odeljenju![]()
![]()
EkstraBicemo u istom odeljenju![]()
![]()
Dve smene, plava i crvena.
U plavoj smeni 3 društvena odeljenja i jedno prirodno, sve 4 godine, a crvena smena svih 4 odeljena su prirodna
- - - - - - - - - -
Možda i ne, ove godine smo imali 2 nemačka prirodna odeljenja pa smo ih molili na upisu da nas stave zajedno![]()
Pa zar nema samo jedno priridno rusko odeljenje?
Prošle godine da, ali zavisi kolko upiše ljudi iz kog jezika.
Rade Drainac,Borca.Usput jedva da ima jedno odeljenje ruskog(koliko ja znam ima nas oko 27)Vlada aksentijevic, ti?![]()