Prva beogradska gimnazija ( I beogradska gimnazija)

Jel zna neko mozda da li pri upisu u gimnaziju mogu da promenim jezik? Npr. ucila sam u osnovnoj nemacki i sad ocu neki drugi jezik.
I da li neko zna ko sve moze da mi bude razredni? Hvala unapred. :)

Nisam sigurna da li mozes da menjas jezik. Zasto bi u svakom slucaju? U skoli tesko da mozes da naucis jezik i samo bi se mucila uceci neki potpuno novi... Ako ti je nemacki drugi jezik, savetujem da taj nastavis, pogotovu sto sad predaje jedna mnogo cool profesorka :P
Sto se tice razrednih za sad znam samo za Ristu geograficara da moze da zapadne nekom odeljenju u plavoj smeni, on je opicen, nadam se da ces njega dobiti xD

da li se zna u septembru koja smena kreće pre podne..plava ili crvena? ima li tu nekog pravila?

Plava smena krece pre podne :)

- - - - - - - - - -

Zeleo bi da ucim nemacki ali od pocetka ,a ne da upadnem u razred gde su vec ucili nemacki u osnovnoj.Da li postoji mogucnost da ucim nemacki iz pocetka?

Ne znam sta tacno pitas, u skoli svi uce jezike koje nastavljaju iz osnovne, tj. predpostavlja se da si ucio u ovom slucaju nemacki 4 godine (neke skole uce 8 ali nije bitno) u osnovnoj, i gradivo se nadovezuje. U svakom slucaju jezik u gimnaziji svakako neces nauciti, sa oko tridesetoro dece u odeljenju... Sorry

Планирам да упишем ове године Прву гимнаију, друштвено-језички смер, може неко да ми каже какви су професори, ко би могао да ми буде разредни? :D

Za društveni smer, tj. plavu smenu, razredni ti može biti Ćulum, Risto (za njega nisam 100% siguran) i ne znam za trećeg. Ćulum je istoričar, svi ga vole ali je malo dosadan, Risto je car najveći, nadam se da će ti on biti razredni :D Profani u plavoj smeni su manjeviše svi ok, niko se ne ističe po zlu itd :lol: Ako te bilo šta zanima pitaj :P

Back