NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
Meni nesto zao ovih zena pa cu ostati suzdrzan
el si zapisao datum kad si imao svoj prvi orgazam, a? koliko je vremena proslo od prvog seksa, a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni nesto zao ovih zena pa cu ostati suzdrzan
Meni nije žao žena, nego samog sebe. Kad sam bio mali, TV, roditelji i ostali su me ubeđivali da postoji nešto više od ebačine...Meni nesto zao ovih zena pa cu ostati suzdrzan
el si zapisao datum kad si imao svoj prvi orgazam, a? koliko je vremena proslo od prvog seksa, a?![]()
![]()
Meni nije žao žena, nego samog sebe. Kad sam bio mali, TV, roditelji i ostali su me ubeđivali da postoji nešto više od ebačine...
Ali ne, oni su me prevarili.
: (

Meni nije žao žena, nego samog sebe. Kad sam bio mali, TV, roditelji i ostali su me ubeđivali da postoji nešto više od ebačine...
Ali ne, oni su me prevarili.
: (

el si zapisao datum kad si imao svoj prvi orgazam, a? koliko je vremena proslo od prvog seksa, a?![]()
![]()
prvi je bio mnogo pre sexa..a od prvog je proslo ihahajne dirajte dachu![]()

Ma nije mi ni do toga, već do silnog truda. Umesto da lepo priđem nekoj nepoznatoj na ulici i pitam hoće li da se kresne i završimo dan uzdišući pod jorgan planinom, ja kupujem ruže i pokušavam da ispadnem fin i duhovit gubeći dane.i mene su moji pokusali ali ja nikad nisam slusao nikog tako da sam ostao kul![]()
dacha je zakonom zasticena retka biljka, nemo` neko da nam dira dachu![]()
Ma nije mi ni do toga, već do silnog truda. Umesto da lepo priđem nekoj nepoznatoj na ulici i pitam hoće li da se kresne i završimo dan uzdišući pod jorgan planinom, ja kupujem ruže i pokušavam da ispadnem fin i duhovit gubeći dane.
A ja čak i ne volim ruže.

multiorgazmicki dacho![]()
Ma nije mi ni do toga, već do silnog truda. Umesto da lepo priđem nekoj nepoznatoj na ulici i pitam hoće li da se kresne i završimo dan uzdišući pod jorgan planinom, ja kupujem ruže i pokušavam da ispadnem fin i duhovit gubeći dane.
A ja čak i ne volim ruže.

pa jel ih kupujes sebi pa ti treba da ih volis?
oh, bre, seti se NJE, sta ONA voli...
ccc
ja sam kao mala bila ubedjena da je "silovanje" kad mushkarac pritisne zzenu na pod i pokusha da je ugushi telom.
a prijavljivanje za matichara koshta 1,500 dindzi.![]()
, ovakve retke biljke ne mogu bez zalivanja. 
Prvo bračno veče ima da bude haos. Neće se znati ko koga...onda ništa
=(
treba da skupim 8 forumaša ovim tempom..
(sto da ga častimo)