Prva 3 orgazma - pro only

• Začetnik teme Začetnik teme ZORO-
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To nije nista cudno...i ja sam imala slicno iskustvo....cak sam i mislila da imam neki problem...
Ali sam onda saznala da je to uobicajeno...
A sada...:)

Tacno nije to nista cudno. I moj prvi takav slucaj je bio tek posle nekih 9 meseci veze... drugi slucaj je vec bio posle 3, i tako dalje, a poslednji posle samo mesec dana od njenog razdevicavanja. ;) Na mesec ipo 3ci i to je onda kao upucena u svet sa pravilnim pogledima na sex.

Daklem pitanja za tipove:
Koliko ste devojaka doveli do njihovog prvog tj do njihova prva 3 orgazma? Koliko ste dugo bili sa nekom osobom dok nije dozivela prvi orgazam? :cool:

Za cure:
Posle koliko vremena od pocetka sexualne aktivnosti ste dozivele prvi ili ti prva 3 orgazma? Koliko dugo ste bili sa tom osobom, koliko se cesto vidjali? Da li mislite da ste i ranije mogle da "progledate" da ste bile pametnije tj okolnosti ili tipovi drugaciji? :ok:

Za oba pola:
Sta mislite koliko % devojaka nikad ne dozivi orgazam u zivotu i zasto je to tako? :think:

Do sad samo dva-ona prava, maltretiranje klitorisa vise ne racunam.
To se desilo posle 6 meseci veze sa jednim deckom, oba u istom danu. Posle toga smo ostali zajedno jos skoro 3 godine i vise se nikad nisu ponovili.

meni mnogo čudno što tolike devojke prvi ograzam imaju sa dečkom..
nekako mi tužno i čudno što nemaju potrebu da istraže svoje telo, nego pasivno čekaju da to učini neko drugi.
ja sam prvi orgazam imala sa 12 ili 13 godina.
prvi sa muškarcem od petinga.
a sam čin razdevičavanja je bio malo bolan, pa sam orgazam imala tek pri drugom seksu, ali iste te večeri.

nekako mi tužno i čudno što nemaju potrebu da istraže svoje telo, nego pasivno čekaju da to učini neko drugi.
a sam čin razdevičavanja je bio malo bolan, pa sam orgazam imala tek pri drugom seksu, ali iste te večeri.

Ja sam mislila na vaginalni, koji sam samo tada sa tim deckom, ranije sam naravno sama, ali to je to maltretiranje klitorisa, tj. klitoralni...

Ja sam prvi orgazam imala mnogo ranije :) sama sa sobom, klitoralni.
Klitoralni sa muškarcem, da, naravno.
Ali prvi vaginalni posle 6 meseci.
Analni još nisam doživela, a i nešto sumnjam da hoću. :)
I tako, milion vrsti orgazama, milion žena...

Bila mi je prva duga ozbiljna veza. Ma nemam pojma zashto nisu doshli ranije. Niti sam ih jurila, uzivala sam u sexu i pre orgazma, a desilo se sasvim neochekivano....verovatno od prevelikog stresa...a i to veche sam dok me je on preslishavao ispit i pila pivo...Otkud znam zashto...I nebitno je.

Evo ovako: :)
Prvi orgazam sam doživela sa prvim dečkom, :P 6 meseci mi je trebalo. :p
Bili smo zajedno već godinu dana i viđali smo se svaki dan. :heart:
Ne, ne mislim, bilo mi je super sa njim.

Nemam pojma niti me zanima. :)

E da jedan od zakljucaka koje sam hteo ljudi da izvuku sa ove teme je da kroz neke kres semice i povremena vidjanja sa vise razlicitih partnera nema teorije da se dodje do prvog orgazma. Mada ajd necu da budem 100% siguran ali moje misljenje je da je neophodan stalni partner sa kojim se vidja non stop, da bi se doslo do tih prvih orgazama. :arrow:

Ne znam ja ništa o analnom orgazmu, ali činjenica je da tu ima jako puno nervnih završetaka. :)
Tako da verujem da je moguće, ali ne mogu da garantujem jer nisam doživela, kao što nisam doživela psihički orgazam, ili samo dodirivanjem bradavica, ali kažu žene da i to može. :)

Anus ima svoje sopstvene nervne zavrsetke.:lol:

Pa iskreno mislim da su mnogo jachi nervni zavrsheci kod oba pola u analnom otvoru nego u vagini ili penisu.
Ali naravno da kontrakuju obe rupice za vreme bilo kog orgazma. Ako mi ne verujte probajte, stavite prst, ili neka vam partner samo nasloni prst. Poshto naravno mi zene nismo ni svesne verovatno toga. ALi otkud onda ta pricha analni orgazam??? Kakva je to sad glupost?

Au bre, kad moram uvek da objashnjavam ovako bljutavo u detalje...:neutral:

Pa iskreno mislim da su mnogo jachi nervni zavrsheci kod oba pola u analnom otvoru nego u vagini ili penisu.
Ali naravno da kontrakuju obe rupice za vreme bilo kog orgazma. Ako mi ne verujte probajte, stavite prst, ili neka vam partner samo nasloni prst. Poshto naravno mi zene nismo ni svesne verovatno toga. ALi otkud onda ta pricha analni orgazam??? Kakva je to sad glupost?

Au bre, kad moram uvek da objashnjavam ovako bljutavo u detalje...:neutral:

Kod mene je odvojeno i moze paralelno. :mrgreen:

Back