Prva 3 orgazma - pro only

• Začetnik teme Začetnik teme ZORO-
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Do sad samo dva-ona prava, maltretiranje klitorisa vise ne racunam.
To se desilo posle 6 meseci veze sa jednim deckom, oba u istom danu. Posle toga smo ostali zajedno jos skoro 3 godine i vise se nikad nisu ponovili.

E da zato i ja pricam o prva 3 jer onda ce nadam se kasnije prilicno redovno dozivljavati. 1 ili 2 ne mora da znaci. Sa 2 orgazma nije posao vajanja mozga zavrsen.

Ne znam ja ništa o analnom orgazmu, ali činjenica je da tu ima jako puno nervnih završetaka. :)
Tako da verujem da je moguće, ali ne mogu da garantujem jer nisam doživela, kao što nisam doživela psihički orgazam, ili samo dodirivanjem bradavica, ali kažu žene da i to može. :)

U taj drugi ne verujem. A shto se tiche prvog, pretpostavljam da se mislilo na orgazam koji je izazvan analnim sexom, i u pitanju je obichan najnormalniji orgazam, isti kao i vaginalni, samo moze brze da se izazove i mozda je za nijansu jachi. Ali to je sve isto.
Isto kao shto mushkarci nekad imaju jachi i slabiji orgazam, a svrshavaju na istu rupicu, isto tako i mi zene.
E bash sam bljutava. Ovo je bila moja zadnja konstatacija. Odoh sa ove teme.

E da, ne znam koliko je vremena proslo od prvog do 8 puta, al' mogu da pogledam u dnevnik. :lol: Oko par nedelja, otprilike.

Iz osmog puta. :lol: Bili smo zajedno 5 godina. :P

E to je prilicno brzo svaka cast ali ste znaci nili 5 god zajedno i vec ste bili na nivou potpunog poznavanja i potpune opustenosti, sto je po meni isto jedan od preduslova... zato ti je islo tako brzo. ;)

Sta ste bre cekali 4 god i 11 meseci? :lol:

Svashta ja prvi put chujem za ovo, i iskreno mislim da je to glupost. Sexa i orgazama sam hvala bogu imala sasvim dovoljno da znam shta mi se deshava sa organizmom, i naravno nikada tako neshto nisam dozivela.
Jedina stvar koju znam da postoji a ja lichno ne mogu da je dozivim je onaj orgazam u kome devojka prska sekret (pod pritiskom). Za sve ostalo mislim da je glupost, a za ono da devojke svrshavaju kad im neko dodiruje bradavice, ko zna, mozda i moze ako je neka nedoyebana na godishnjem nivou.

ja moram da pitam nesto, posto nesto ne shvatam bas najbolje u ovoj temi.
da li postavljac teme podrazumeva da zensko treba da ima seks sa deckom mesecima, nedeljama ili generalno, neki relativno duzi/kraci period, da bi to zensko moglo da dodje do orgazma?

Znaci, ugasila sam ga dibidus. :(

Pa sad... :mrgreen: Ajd da te ne s*****m ne mora da znaci. Neke dozive prvi tek negde u 25-oj godini otprilike ali naravno da je mnogo lakse i mnogo jednostavnije da ti se mozak izvaja dok si mlada tj kod tih prvih sexova. Sto kasnije to teze, tj. manja verovatnoca da ce uspeti to doseci jer je mozak vec izvajan... ali ne mora da znaci. Eto mozda i ti jednom nadjes nekog stlanog partnera pa posle god dana... :lol: Ma zezam se nema tu pravila... a i imala si ta 2 sto bi znacilo da si ipak sposobna za tako nesto. Mnoge nikad ne dozive ni jedan.

da li postavljac teme podrazumeva da zensko treba da ima seks sa deckom mesecima, nedeljama ili generalno, neki relativno duzi/kraci period, da bi to zensko moglo da dodje do orgazma?

On je postavio sasvim ok pitanje. Jer je zenama u globalu mnogo teze da postignu orgazam nego mushkarcima, i postizemo ga upravo posle toliko vremena (u tim prvim dugim vezama) jer je potreban period da se opustimo skroz sa partnerom. Kasnije u daljim vezama to sve ide mnogo brze i lakshe.

Pa sad... :mrgreen: Ajd da te ne s*****m ne mora da znaci. Neke dozive prvi tek negde u 25-oj godini otprilike ali naravno da je mnogo lakse i mnogo jednostavnije da ti se mozak izvaja dok si mlada tj kod tih prvih sexova. Sto kasnije to teze, tj. manja verovatnoca da ce uspeti to doseci jer je mozak vec izvajan... ali ne mora da znaci. Eto mozda i ti jednom nadjes nekog stlanog partnera pa posle god dana... :lol: Ma zezam se nema tu pravila... a i imala si ta 2 sto bi znacilo da si ipak sposobna za tako nesto. Mnoge nikad ne dozive ni jedan.

Aj, bre... :lol:
Pa taj je bio stalan, skoro 4 godine smo bili zajedno. ;)

On je postavio sasvim ok pitanje. Jer je zenama u globalu mnogo teze da postignu orgazam nego mushkarcima, i postizemo ga upravo posle toliko vremena (u tim prvim dugim vezama) jer je potreban period da se opustimo skroz sa partnerom. Kasnije u daljim vezama to sve ide mnogo brze i lakshe.

nisam shvatila pitanje, zato sam pitala.
a opet, toliko pretpostavki usvojenih za pravilo..
moja najbolja drugarica je svoj prvi orgazam dozivela kad je skidala djanu, na primer, ali dobro, to je bas retkost..
pokusacu da odgovorim na temu, ako sam je uopste shvatila.
sa prvim deckom mi je trebalo mozda hm..oko 2 meseca posle prvog spavanja da imam orgazam..valjda :roll:

Da potrebno je neko vreme da se dozivi prvi orgazam. Nema teorije iz prvog sexa ili iz prvih sexova. Bar ja to jos nisam doziveo tj. naleteo na takav slucaj. Potrebno je neko vreme... nekom manje nekom vise... zavisi od niza okolnosti. Ne samo od partnera vec i od svog mozga tj onog sto je on upio do tad.
A moje misljenje je da generalno gledano u proseku treba par meseci 3 u proseku da bi se to dozivelo... 3 meseca konstantnog kvalitetnog sexa sa pouzdanim stalnim partnerom.

Prvi orgazam u zivotu dozivjela sam nakon 6 godina seksualne aktivnosti...

Ebote. :) Pa sto tako? Citaj Dano. ;)

Poslednja izmena:

Back