Prstići u bojama duge :)

Kako vam se dopada novi trend stilettos noktiju?

Ja baš sada pretražujem net u potrazi za idejom kakve da uradim na korekciji uskoro. :)

Evo šta sam pronašla od onoga što mi je zapalo za oko:

40a16120856a11e2bfbf22000a9f1935_7_large.jpg

9ef91b2882d98bec051d410ea6a53f92.jpg

Volim, priznajem! :rida: Kriva sam!

Nemam uvek takve, na primer sada imam kratke, oblikovane četvrtasto sa oborenim ivicama, ljubičaste, kačila sam ih u spojleru malo gore. :)

Ali sada mi se baš, baš, baš radi neki nakit od noktiju. :lol: Ma, samo jednom se živi! :malav:

Coco, ta boja svakako baš ide uz jesen, a što se mene tiče, možda krenem malo da nosim jednostavne, čiste, crne. Kasnije... Kada cvetići uvenu. :lol:

E pa drage dame, pobedile ste! :D

Danas sam dobila i prihvatila poslovnu ponudu za PR menadžment i smatram da je neukusno da se pojavljujem sa svetićima na noktima u medijima, ipak je ono što ću predstavljati iz ozbiljnije sfere.

Tako da sam zakazala manikir i rešila da to bude ili french ili nude, npr.

e77c9f25ce48d9aad75bfcf730944ff0.jpg

a33542c74f70589b39c1f1f2ee6ef506.jpg

Evo ovako, na molbu Bambininu, da kazem za Essence:
kol'ko platis - tol'ko traje :lol:
Nije los. Meni sad uz kupanje u moru, pranje sudova na ruke, i standardno kupanje, pranje ruku itd traje oko 3 dana.Aj 4-5 ako ga pripazim.
Trenutno ga koristim za french, pa evo sad gledam nokte, ok izgledaju, znaci eto 4 dana, i moze jos.

L'oreal je meni apsolutni hit, traje neverovatno dugo.Bez problema se odrzi 10 dana na na noktima.
Ja sam jako zadovoljna, i kad god naletim na njega, kao sad recimo da je 3 umesto 5eur, uzmem odmah.

Back