Prstići u bojama duge :)

Lep je! :) I ja imam slican Catrice - After Eight, samo je bez sljokica, onako sjajan. Mada je tvoj zeleniji..

img_0353rc.jpg

Moj decko misli da je bas ruzan... oh well :lol: Ja mislim da je super.

Poslednja izmena:
Moj decko misli da je bas ruzan... oh well :lol: Ja mislim da je super.

Jeste super. Moji momci su inace mrzeli sve sto nije crveno, bordo, bez i bezbojno. Mrzeli su i predugacko, spicasto, kockasto, naslikano, nakindjureno, ofarbano, predoterano...nesto slicno kao i sa kosom, sve zene su uverene da muskarci obozavaju predugacke kose a zapravo, retko koje musko primeti razliku izmedju 15cm duzine. Muskarci su sa Marsa, mi smo sa Venere i nema tu price:)

Coco, lak je prelep. :)

Ja sam skratila nokte i sada imam crne, prilažem fotografiju malo kasnije. :)

Baby, jer to baš crna - crna? Ja nikada nisam kupila ili imala takav. Ne znam što ne mogu sebe da nateram da probam i to. Nekako mi previše odbojna, tako tamna za nokte. :( Ali je recimo takva i ona slikica, koju si stavljala na prethodnoj stranici, pa uz onu zlatnu nit, svakako "otvara" boju, na primer. To si u pravu. :)

Poslednja izmena:
Jeste super. Moji momci su inace mrzeli sve sto nije crveno, bordo, bez i bezbojno. Mrzeli su i predugacko, spicasto, kockasto, naslikano, nakindjureno, ofarbano, predoterano...nesto slicno kao i sa kosom, sve zene su uverene da muskarci obozavaju predugacke kose a zapravo, retko koje musko primeti razliku izmedju 15cm duzine. Muskarci su sa Marsa, mi smo sa Venere i nema tu price:)

O da! :D

Back