Prstići u bojama duge :)

Moj novi, tri dana star manikir. Poslednji ove godine, hehe. :)

photo2463s.jpg

Moj novi, tri dana star manikir. Poslednji ove godine, hehe. :)

photo2463s.jpg

Divno. :aha:

z:) dosad po meni najlepsi koji si imala do sada....nije previse napadno a opet je ultra zenstveno....oblik noktiju odlican

Slažem se, apsolutno sa tobom, po pitanju Baby- inih noktića. Prelepi su i meni. Dužina taman, dezenčić skroz romantičan. Sve pohvale. :)

Moj današnji lakić, je baš ovakav. Zlatne boje, "Gabrinijev", ista boja i kolekcija, samo bez ovih srca, kao što je na slikici sa neta. Onaj prošli zlatne boje, je više bio nekako "žući" . Na dnevnom svetlu, kada se namaže, deluje kao boja slonove kosti. :)

http://4.***************/-kbeReVl94o4/TzI-gJndT4I/AAAAAAAABDk/l0uIU_Iqsh0/s1600/5.JPG

Nema na čemu, Baby. :zag:

Ja pokušavam da nađem negde, "Golden Rose" - ove, ali one iz nove kolekcije, sa šjkokicama, tkz "Jolly Jewels" . Oduševila sam se, gledajući blogove cura, koje su ih nabavile. :zaljubljena: Nekako mi deluju veseli, baš u stilu predstojećih nam praznika, i kad ćemo da se "sjajimo", ako nećemo sada. Ima ga u mnogim bojama i nijansama. :aha:

http://3.***************/-QjpD2ov6HUY/UNwqzdTJYdI/AAAAAAAABZ0/JHg-cXpm-9w/s1600/Golden+rose+lak.jpg

danas

zeznula sam se jer je ovaj šljokičasti nokat mnoooooooooooogo lepši bio dok nisam premazala bezbojni preko da fixsiram šljokice :(
neke su jednostavno prestale da se presijavaju, ali nije ni ovako za baciti
za sledeći put znam, samo umočim sveže nalakiran nokat i šljoke i pažlivo utapkam, a otresem višak

dsc01458be.jpg
dsc01457ec.jpg

Poslednja izmena:
Nokti popucali, ruke uzas od zuljeva, posekotina, ima da udjem u Novu bas :(...a ne mogu da zamislim na sebi gel ili sta vec.
Vec X godina unazad volim za Novu koralno crveni ili bordo lak, a ove izgleda nista...probala mali nokat, kao decije ruke-male noktne ploce, ovako copav i kratak...sve ih dopingujem kojecim ne bi li bar malo porasli.... :(
A taman sam skompletirala i narukvicu uz korale...

prekjuče, juče

kao što primećujete boja se već skinula na krajevima, slikala sam neposredno pred skidanje laka

danas

zeznula sam se jer je ovaj šljokičasti nokat mnoooooooooooogo lepši bio dok nisam premazala bezbojni preko da fixsiram šljokice :(
za sledeći put znam, samo umočim sveže nalakiran nokat i šljoke i pažlivo utapkam, a otresem višak

dsc01458be.jpg
dsc01457ec.jpg

Majčezmajče, baš su ti cakani noktići. Skroz interesantni i neobični. Meni se baš dopada. :zag:

Ja ću danas na večeri, da imam bojicu na noktićima, kao ovaj lakić, prvi s desna. Liči na boju trule višnje, kada se dva puta namacka. :manikir: (Jedva nađoh fotografiju, na netiću, ijaoOOo. :dash:)

6077405706_c523f20d8f_z.jpg

Poslednja izmena:
danas

dsc01458be.jpg
dsc01457ec.jpg

Me gusta mucho!

Majče, srećno sa skidanjem šljokica posle, ali verujem da je vredno truda. :D

Nema na čemu, Baby. :zag:

Ja pokušavam da nađem negde, "Golden Rose" - ove, ali one iz nove kolekcije, sa šjkokicama, tkz "Jolly Jewels" . Oduševila sam se, gledajući blogove cura, koje su ih nabavile. :zaljubljena: Nekako mi deluju veseli, baš u stilu predstojećih nam praznika, i kad ćemo da se "sjajimo", ako nećemo sada. Ima ga u mnogim bojama i nijansama. :aha:

http://3.***************/-QjpD2ov6HUY/UNwqzdTJYdI/AAAAAAAABZ0/JHg-cXpm-9w/s1600/Golden+rose+lak.jpg

Možda kasnim malecka ali ja sam sebi kupila u Tempu ( Bgd) na odelenju za kozmetiku taj koji tražiš :) Bila je gomila na izboru i ja izabrala jedan za probu ali sam se jako prešla, nisam zadovoljna. Mada nisam još eksperimentisala potpuno sa njim pa se možda i promeni moj stav kad nađem dobru kombinaciju
I VRLO se teško skida, čisto da znaš:)
Evo uzela sam ovaj ali uživo nije ni približno tako toplo zelen
http://2.***************/-kFHfzVpkG34/UJ9zRrabfpI/AAAAAAAAFwc/yrUWiEaLXoE/s400/Jolly+Jewels+106.jpg

A uz taj, uzela sam i ovaj Golden Rose bordo...savršen je.Boja je baš puna i lepa. Ovi nokti na slici su užas muljavi ali nisam našla bolju fotku.
100_3038.jpg

Poslednja izmena:
Ja00oOOOj, što su Vam svima medeni noktići! :rumenka:

Baby, baš ti je u duhu praznika. Elegantni, svedeni. Sjajno. Zvezdice su rađene pečatima? Boja laka je fenomenalna. :)

Baby girl , tvoj me frenč uvek iznova razneži. Ne znam ko ti radi, ali uvek ti tako lepo ispadne i zaista sjajno deluje na tvojim ručicama. Mnogo lepo. Skroz ženstveno. :)

Wild_child, stvarno? :sad2: Na blogu su ga toliko i tako predstavili sjajnim, da sma ja bila očarana, rekoh moram da ga imam. :) Znam da je uvek teško skidati te sa šljokicama, ali što ti kažeš, šta smo uradile onda, ako makar nije boja postojana i nije onako kako predstavljaju da bi trebalo izgledati. A, ja se bila oduševila, kao malo dete, što ću da ga nabavim. :( Ali, hvala u svakom slučaju, da se ne zanosim. Onda ću da se preorijentišem na neke druge, sa šljokama. Hvala ti puno, na komentaru, mila moja. Mada na slici, deluje skroz božanstven. :) :zag: Ovaj bordo je skroz damski, pun pogodak za bojicu. :)

Ja ću danas da se odvažim, da probam ovako nešto. Nađoh slikicu slučajno sasvim i dopalo mi se, kako je neko uradio, pa rekoh, ajde da i ja probam. Deluje mi baš nežno, a u isto vreme nekako svečano. :)

gradient_pink1.jpg

Hvala sunasce... :)
Oba puta su mi radile razlicite osobe i u razlicitim salonima, jer me mrzilo da se narucim i cekam par dana, jer su guzve bile nevjerovatne, vec sam isla na to gdje uhvatim slobodno mjesto da tu radim.

Sunasce, mnogo mi se dopada ova slikica, lak je prelijep, obozavam roze boje laka, jos u kombinaciji sa ovim srebrenim izgleda perfektno. :)

Back