ПРПА!!!! ЛДП оптужује Монтгомерија!

preneto

Монтгомери је јуче јасно и гласно рекао да ЧЕДА врло добро зна зашто је Земунски клан убио Ђинђића и да су се сви они заједно у Шилеровој дружили као пријатељи. Зато су брзо боље после противзаконито рушили кућу са видеоснимцима у Шилеровој и сведоке Шиптара и Кума убили.

Покојни Зоран Ђинђић, Чеда Јовановић, Шиптар, Кум, Будала и остали су били СВИ ЗАЈЕДНО у Земунском клану. Пошто је Чуме у Словачкој америчкој тајној служби ЦИА детаљно описао да је Зоран Ђинђић криминалац који отворено сарађује са Земунским кланом, онда је америчка амбасада почела Зорана да уцењује кад је овај отворио причу око Косова и замене за Републику Српску. Онда је Зоран решио да се отараси својих "пријатеља" из Шилерове и хтео да их ухапси и тако хтео да опере руке и да докаже свима да је "чист" и да је добар момак који хапси лоше.

Прорадио је МЕТАК. Мафија се обрачунала са издајником.

Монтгомери је СВЕДОК. Зато Чеда сада паничи.

Србија НИКАД неће постати правна држава док Чеда и остали плаћеници, убице и хулигани 5. октобра не заврше у затвор.

Poslednja izmena:
A zašto ga pravednik Koštunica nije uhapsio i procesuirao dok je bio na vlasti?

Zato sto si ti sa dovoljno velikim IQ-om da mislis da Vlast hapsi. U ovoj zemlji , valjda, policija hapsi ako ima osnov ( sme ), tuzilac onda goni ako ima osnov , a sud presudjuje u skladu sa dokzaima- kriv/nije kriv.
Znam da si funkcionalno nepismen i da ne razumes, ali probaj . Makr jednom. Besmisleno je da ti se uvek daje isti odgovor.
Inace ako se ne varam protiv njega postoje krivicne prijave samo tuzilastvo uvek procesuira one koji su mu omogucili nesto a njega nikada. Tako i sa Terzicem i upravnikom zatvora.

Монтгомери је јуче јасно и гласно рекао да ЧЕДА врло добро зна зашто је Земунски клан убио Ђинђића и да су се сви они заједно у Шилеровој дружили као пријатељи. Зато су брзо боље после противзаконито рушили кућу са видеоснимцима у Шилеровој и сведоке Шиптара и Кума убили.

Покојни Зоран Ђинђић, Чеда Јовановић, Шиптар, Кум, Будала и остали су били СВИ ЗАЈЕДНО у Земунском клану. Пошто је Чуме у Словачкој америчкој тајној служби ЦИА детаљно описао да је Зоран Ђинђић криминалац који отворено сарађује са Земунским кланом, онда је америчка амбасада почела Зорана да уцењује кад је овај отворио причу око Косова и замене за Републику Српску. Онда је Зоран решио да се отараси својих "пријатеља" из Шилерове и хтео да их ухапси и тако хтео да опере руке и да докаже свима да је "чист" и да је добар момак који хапси лоше.

Прорадио је МЕТАК. Мафија се обрачунала са издајником.

Монтгомери је СВЕДОК. Зато Чеда сада паничи.

Србија НИКАД неће постати правна држава док Чеда и остали плаћеници, убице и хулигани 5. октобра не заврше у затвор.

Vidi ovog sto krade i kopira tudje postove sa drugih foruma :mrgreen:

Zato sto si ti sa dovoljno velikim IQ-om da mislis da Vlast hapsi. U ovoj zemlji , valjda, policija hapsi ako ima osnov ( sme ), tuzilac onda goni ako ima osnov , a sud presudjuje u skladu sa dokzaima- kriv/nije kriv.
Znam da si funkcionalno nepismen i da ne razumes, ali probaj . Makr jednom. Besmisleno je da ti se uvek daje isti odgovor.
Inace ako se ne varam protiv njega postoje krivicne prijave samo tuzilastvo uvek procesuira one koji su mu omogucili nesto a njega nikada. Tako i sa Terzicem i upravnikom zatvora.

Aaaaaa, evo stigao je i sitni stranački potrčko.:mazi:

Poslednja izmena:
На жалост и међу нама форумашима има таквих нељуди који се радују убијању животиња и који налазе да је све то занимљиво.
наш колега Дача из ниша је ову грозоту и срамоту за сваког нормалног, човека прокоментарисао на следећи начин.

испод ове слике

kuja-v.jpg

http://forum.krstarica.com/showthrea...МОЋНОСТ

Ebali vas kučići više.... Koji ste retardi... Čime se vi zaglupljujute... Koga bre bole uvo za kučiće? Pa znaš kad će vlast da osvojite? Nikad!!!

Nego, jel ima na krstarici neki podforum za životinje?

Ebote, čovek izbode čoveka nožem, pa prebacite na hroniku,a kad neko ubije džukelu, ostavljate na politici... Ludo...

A onaj podnaslov "Karatisti nude pomoć" je vrh... .

Jel nude pomoć i da mi okreče stan, pred slavu?

а после ме је тужио модерацији.

Добро, вратимо се на тему после овог скретања.

Ma bre smaras vise sa tim kerovima.

Aaaaaa, evo stigao je i sitni stranački potrčko.:mazi:

Ma lepo reko nisam ti ja kriv sto si neizmerno glup. Ja ti lepo kazem nesto sto je osnov svuda u svetu - civilizovanom, a ti to odma karakterises kao stranacki potrcko. Ja sam pravnik za razliku od tebe - prvog oglednog srpskog goveda - pa znam sta je drzava, pravo i minimum demokratije. Za tebe je sve - udri pa pitaj. A zakljucivanje na nivou amebe - rekli ti pa ti tako i mislis.

:lol:

Ebali te kućići u doope... Ti si neki zoofil, kad se toliko primaš na njih...

Zvaću te ako vidim neko pregaženo kuče na putu, pa ćeš moćise pograš s njim...

Тужно је да се неко ко покушава да се представи као оубиљна, зрела особа радује убијању животиња....одвратно...

Него, опет ме тужи модерацији...слободно.

Poslednja izmena:
Jel ste vas dvojica bolidi samo kad ste u tandemu ili i onako sami za sebe.... :hahaha:

Пази, пази ко користи реч БОЛИД.............исфру.....чудна индивидуа која се наслађује мучењем и убијањем животиња!!!!

Фантастично!

:rotf::rotf::rotf:

Изгледа да затворске чуваре заиста бирају на основу слабо урађеног теста интелигенције, теста који омрзнути им керови боље ураде од њих самих и покажу виши степен интелигенције.

Poslednja izmena:
Ma lepo reko nisam ti ja kriv sto si neizmerno glup. Ja ti lepo kazem nesto sto je osnov svuda u svetu - civilizovanom, a ti to odma karakterises kao stranacki potrcko. Ja sam pravnik za razliku od tebe - prvog oglednog srpskog goveda - pa znam sta je drzava, pravo i minimum demokratije . Za tebe je sve - udri pa pitaj. A zakljucivanje na nivou amebe - rekli ti pa ti tako i mislis.

Treći opštinski sud u Beogradu danas izdao nalog za privođenje generalnog sekretara Vlade Srbije Dejana Mihajlova.

Kako je za B92 potvrđeno u sudu, Mihajlov se 26 . put nije odazvao na poziv suda po tužbi Vladimira Popovića, a samo je jednom opravdao izostanak. Dejan Mihajlov je primio poziv za suđenje, a sudu nije opravdao izostanak, kao ni njegov advokat. Zbog nepojavljivanja moglo bi da se dogodi da predmet jednostavno zastari. Iako ga dugo nema u javnosti, juče je bio na proglašenju Ustava.

Desna ruka najvećeg legaliste u Sunčevom sistemu (a i šire:hahaha:), se nije odazvao 26 :hahaha: puta na poziv suda!:hahaha:

Eto koliko vi lagalisti poštujete "pravo i minimum demokratije".

Lagalisti!:super:

Монтгомери је лија.
А они који покушавају да увуку Коштуницу у причу су најблаже речено глупи.
Рече Клинтонка пре три недеље: ''Ђинђићево убиство нема политичку позадину''.
И сад, ови уместо да схвате поенту, они навалили на Коштуницу.
Пустиће их Америка низ воду, тачније већ јесте, па сад као дављеници покушавају да се хватају за сламке.

Ово је одличан показатељ шта се деси сваком ко зарад шаке сребрњака издаје своју државу, народ...
Пропаст је неминовна таквима. Чим одраде посао, следи им па-паааа....

Монтгомери је лија.
Пустиће их Америка низ воду, тачније већ јесте, па сад као дављеници покушавају да се хватају за сламке.

Ово је одличан показатељ шта се деси сваком ко зарад шаке сребрњака издаје своју државу, народ...

znaci koleginice posao je zavrsen ili je pri kraju...a mozda je pronadjena i zamena...

Legija je tu beznačajan igrač. Da je bio značajan, ne bi stigao živ ni do zatvora.
Јој срећо ти кад га лупиш лупиш.
Ти и ја смо ето значајни играчи.
Ајде разумем све, и анонимност и године, ал претера.

Хе хе, мој омиљени спот.

Poslednja izmena:
Монтгомери је лија.

Сличног мишљења сам и ја.
,,Пустиће их низ воду'' Амери само да заврше домаћи задатак око КиМ-а. А онда се селе у БиХ да доврше посао али тамо има других играча јнер је другачија прича а и ови су већ потрошени.

Back