Prozimanje mistike i nauke

Obersturmfuehrer:
prvo, nisam video sta bi sa onim prostorom i cemu je problem merenja tog prostora...
drugo, i dobijemo povrsinu kruga

sto se tice onoga da je precnik kruga 4 - to je igra brojeva s ozbirom da je 2^2==2*2 :)

i na kraju, dobijemo mi tu povrsinu kruga, i sta onda?

a i pitam se otkud sad krug, a poceli smo sa loptom.....
Pobegao je sa lopte jer je shvatio da ne zna gde da se u nju postavi da bi mogao da nas negira. A vidiš da ne zna ni zapreminu kruga a ne lopte. :wink:

Ja postavljam sve brojevima i slikom pokazano i dokazano. To niko nije niti moze pobiti, niti to iko pokusava da pobije javno pred forumom. Sva "kritika" koja se meni upucuje jesu licne uvrede pune mrznje.
Primjer za to je i ova rasprava, gdje samozvani diplomirani fizicari NE SMIJU da se upuste u raspravu jer bih ih pred cijelim forumom napravio magarcinama kao sto i jesu. :lol:
A uvrede i ja vracam, ali samo uzvracam.

Vidusa:
Ja postavljam sve brojevima i slikom pokazano i dokazano.

jel si ti lud ili nas pravis ludim?
STA JE DOKAZANO?

Vidusa:
Primjer za to je i ova rasprava, gdje samozvani diplomirani fizicari NE SMIJU da se upuste u raspravu jer bih ih pred cijelim forumom napravio magarcinama kao sto i jesu. :lol:
A uvrede i ja vracam, ali samo uzvracam.

OHOHOHO :):)
padoh sa stolice :):)
:p:p:p

Eto, odaberi bilo koji moj prilog sa ove teme: sta ste, gospodine, pobili? Koju moju tvrdnju ste svojim dokazima opovrgli? Hajde, nadji bilo koju? Sav svoj bijes i svu svoju nemoc izrazavate licnim uvredama.
Eto, ja vas opet sve izazivam povodom bilo kog mog priloga. Odaberite sami onaj prilog za koji mislite da vam je najlakse.

Kamo ta povrsina kruga? Nemate petlju ni za to, a kamo li za nesto slozenije!

kako mozemo da opovrgemo tvoje tvrdnje kada ne znamo koje su to tvrdnje :)
kada budemo znali sta pokusavas mozda ti neko i kaze povrsinu kruga :):)
mislim, koja je poenta toga, jos jedan broj koji ne vodi nicemu....
dakle, po 18. put
Koje su to tvoje tvrdnje i sta hoces da kazes?

Nesto sto sam zapamtio kroz skolovanje. Kada god sam se upoznavao sa nekim predmetom ili nekom oblascu nauke uvek pre bilo cega, ma pre samog predgovora u knjizi cini mi se pise svrha i cilj te oblasti.
Jako je pogresno govoriti o necemu sto samo ti razumes a pri tome ne objasniti ono sto ti se trazi. Zato kazu da ni nemoze biti svako predavac. Reci mi u cemu je svrha tvog istrazivanja? Sta zelis da kazes ljudima? Moj um ili nije dovoljno jak ili nije definisan da cita kodove kojim ti saljes poruke. Mozes li objasniti ono sto te pitam?

proximo:
Otvori temu novu pa cemo tamo jer ovde cemo samo iskomplikovati. ;-) Sto se dokaza tice, oni te cekaju ali i ja cekam isto nesto ali nikako da docekam. Znam da znas o cemu pricam.

E da, ovo sam preskocio. Slazem se da otvorimo novu temu, ali je najbolje da to ti uradis kad spremis te tvoje dokaze, posto pretpostavlam da ce biti poduzi tekst. Stalno mi podmeces da ti nisam odgovorio na neka pitanja. Ako mislis na zatvoreni sistem, lepo si i sam citirao recenicu koja govori o Svemiru kao zatvorenom sistemu, ne o zivim bicima.

Sveta685:
U dosadasnjim vasim postovima NIJE bilo DOKAZA za evoluciju. Bilo je svega drugog, toga ne.

kao sto rekoh - nema k'o da cita...

Vidusa:
U svim mojim radovima svi kodovi su objasnjeni i razjasnjeni i svaka tema jasno govori sta joj je cilj i poruka: na primjerima pokazivanje veza: mistika - Velika piramida - Biblija - nauka.

nije tacno....
ono sto mi vidimo su ti 'kodovi'....zasto su oni tu, koja im je svrha, kakav je njihov odnos sa naukom, e to ne vidimo....eh da, vidimo da su se stari Egipcani razumeli u astronomiju :)
tako da 20. put: Ti tvrdis da.....?

Back