Prozimanje mistike i nauke

Rujevit: И на крају да се вратим на Зевса, па Див, Деус, Дису или Зевс једно је те исто. Ствар је у томе да неки људи не желе да виде оно што им се не свиђа и оно што им не одговара. Надам се да тако неће још дуго бити, бар код нас, а остали ме не интересују. Прво ћемо да очитимо своје двориште.
Заклела се земља рају да се све тајне одају

Поздрав
-----------------------------------------

Pozdrav i tebi!

Vidusa:
И на крају да се вратим на Зевса, па Див, Деус, Дису или Зевс једно је те исто. Ствар је у томе да неки људи не желе да виде оно што им се не свиђа и оно што им не одговара. Надам се да тако неће још дуго бити, бар код нас, а остали ме не интересују. Прво ћемо да очитимо своје двориште.
Заклела се земља рају да се све тајне одају

Поздрав
-----------------------------------------

Pozdrav i tebi!
Očiti, očiti. Oči ti ispale
c020.gif

Gospodine Proximo, kad ste toliko pravdoljubivi i drzite visko nivo kulture, bas cudno da niste reagovali na ovaj Ilicev 'ljudski" komentar, no prijetite meni kad uzvratim?
Nisam ja nikakav gospodin. Ja sam verovatno u materijalnom smislu u mnogo nizem rangu od tebe. No ni ne treba mi vise. Za V.Ilicev komentar se nisam bunio jer si ga izazvao. Prelistaj njegove postove i pogledaj da li je ikada ikome napisao nesto slicno. Da su ga vredjali, jesu. Uvek je na kulturan nacin uspevao da resi sve. A tebi sto je to napisao ( ne znaci da to opravdavam) napisao je mozda iz revolta i mislim da si prilicno dobro prosao sto si dobio samo taj komentar kao odgovor na tvoju provokaciju.

proximo:
Nisam ja nikakav gospodin. Ja sam verovatno u materijalnom smislu u mnogo nizem rangu od tebe. No ni ne treba mi vise. Za V.Ilicev komentar se nisam bunio jer si ga izazvao. Prelistaj njegove postove i pogledaj da li je ikada ikome napisao nesto slicno. Da su ga vredjali, jesu. Uvek je na kulturan nacin uspevao da resi sve. A tebi sto je to napisao ( ne znaci da to opravdavam) napisao je mozda iz revolta i mislim da si prilicno dobro prosao sto si dobio samo taj komentar kao odgovor na tvoju provokaciju.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ristob:
Ovo je drugi put da odgovaraš u ime Proxima. Ne razumem zašto. Jeste li vi ista osoba?
Happy.
Tamo nije bilo pitanje. Niti sam ja dao odgovor. Ja sam samo prokomentarisao tvoje nevaspitanje i bezobrazluzk. Pozivaš njegovu ženu na forum da ti sa njom komentarišeš!?!?! Ti si udaren mokrom čarapom po glavi. Imaš li imalo poštovanja prema sagovorniku?

BROJ 1 I BROJEVI PIRAMIDE

Broj 1

1 : 3,14159 = 0,318310155

0,318310155 x 2 = 0,63662031 = tangent ugla uspona sjevernog vazdusnog kanala Kraljeve odaje.

0,63662031 x 2 = 1,27324062 = tangens ugla uspona Velike piramide.

√1,27324062 = 1,128379644 = duzina vremena iskazana godinom: 412,1316379 dana = duzina Kraljeve odaje iskazana u inchima.

412,1316379 : 2 = 206,065819 = sirina Kraljeve odaje u inchima.

206,065819 : 2 = 103,0329095 = broj dana od pocetka godine do 13. aprila kad je, po Piramidi, na Veliku subotu 31. god. hriscanske ere Isus Hristos sisao u ad i izveo pravednike u nebesko carstvo.

1,128379644 x 206,065819 = 232,5204754 = visina Velike piramide u svetim laktima.

232,5204754 x 3,14159 = 730,4840003 = u sekundi brzina rotacije Zemlje oko vlastite ose izrazena u svetim laktima: 730,4840003 x 60" x 60' x 24 h = 63.113.817,64 lakata = 40.077,27419 km = duzina Zemljinog ekvatora.

:evil: :twisted: :lol:

PS Opet bacam rukavicu za raspravu mistika - nauka, a ne i za izricanje emotivnih osjecanja (ipak ovo nije forum lirske poezije). :-P

Molim po hiljadu i prvi put: samo konkretno: ciljajte u jednu odredjenu zvijezdu, a ne u cijela nebesa.

Obersturmfuehrer:
bolje da citamo ovo tvoje nego rostobovo i ilicevo svadjanje :)
Prihvatam.
Vidusi: Dobro bi bili da budeš tekstualno konkretan, jer je materija koji obrađuješ prilično komplikovana a mi nijesmo baš spremni da se vraćamo unazad i tražimo što je prethodno rečeno. Kod upotrebe (miješanja) različitih mjernih sistema potrebno je dodatno objašnjenje.

Back