- Poruka
- 23.504
Nemoraš se ti stideti nas. Stidi se samoga sebe. A ne zbog toga što si "uzvratio", nego onoga što pokušavaš ovde da plasiraš.Vidusa:Ljudi se stidim, tebe i Ilica ne stidim se ni malo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoraš se ti stideti nas. Stidi se samoga sebe. A ne zbog toga što si "uzvratio", nego onoga što pokušavaš ovde da plasiraš.Vidusa:Ljudi se stidim, tebe i Ilica ne stidim se ni malo!
Očiti, očiti. Oči ti ispaleVidusa:И на крају да се вратим на Зевса, па Див, Деус, Дису или Зевс једно је те исто. Ствар је у томе да неки људи не желе да виде оно што им се не свиђа и оно што им не одговара. Надам се да тако неће још дуго бити, бар код нас, а остали ме не интересују. Прво ћемо да очитимо своје двориште.
Заклела се земља рају да се све тајне одају
Поздрав
-----------------------------------------
Pozdrav i tebi!
Nisam ja nikakav gospodin. Ja sam verovatno u materijalnom smislu u mnogo nizem rangu od tebe. No ni ne treba mi vise. Za V.Ilicev komentar se nisam bunio jer si ga izazvao. Prelistaj njegove postove i pogledaj da li je ikada ikome napisao nesto slicno. Da su ga vredjali, jesu. Uvek je na kulturan nacin uspevao da resi sve. A tebi sto je to napisao ( ne znaci da to opravdavam) napisao je mozda iz revolta i mislim da si prilicno dobro prosao sto si dobio samo taj komentar kao odgovor na tvoju provokaciju.Gospodine Proximo, kad ste toliko pravdoljubivi i drzite visko nivo kulture, bas cudno da niste reagovali na ovaj Ilicev 'ljudski" komentar, no prijetite meni kad uzvratim?
Stvar je takodje u tome da neki ljudi vide samo ono sto im se svidja.;-)Ствар је у томе да неки људи не желе да виде оно што им се не свиђа и оно што им не одговара.
proximo:Nisam ja nikakav gospodin. Ja sam verovatno u materijalnom smislu u mnogo nizem rangu od tebe. No ni ne treba mi vise. Za V.Ilicev komentar se nisam bunio jer si ga izazvao. Prelistaj njegove postove i pogledaj da li je ikada ikome napisao nesto slicno. Da su ga vredjali, jesu. Uvek je na kulturan nacin uspevao da resi sve. A tebi sto je to napisao ( ne znaci da to opravdavam) napisao je mozda iz revolta i mislim da si prilicno dobro prosao sto si dobio samo taj komentar kao odgovor na tvoju provokaciju.

Ovo je drugi put da odgovaraš u ime Proxima. Ne razumem zašto. Jeste li vi ista osoba?v.v.ilic:Ha,ha...Pa ona je na Forumu odavno. Treba je pronaći i prepoznati. Ali mislim da diskusiju takve vrste neće prihvatiti.
Tamo nije bilo pitanje. Niti sam ja dao odgovor. Ja sam samo prokomentarisao tvoje nevaspitanje i bezobrazluzk. Pozivaš njegovu ženu na forum da ti sa njom komentarišeš!?!?! Ti si udaren mokrom čarapom po glavi. Imaš li imalo poštovanja prema sagovorniku?ristob:Ovo je drugi put da odgovaraš u ime Proxima. Ne razumem zašto. Jeste li vi ista osoba?
Happy.
v.v.ilic:Očiti, očiti. Oči ti ispale![]()
Niti meni ispale, niti tebi ne ispale!
Moderatore, iskljucuj, i vrijeme je! Nema ljutnje!
Da se nisi nešto uvredio?Vidusa:Niti meni ispale, niti tebi ne ispale!
Moderatore, iskljucuj, i vrijeme je! Nema ljutnje!

Počni da brišeš svoje i stvarno će biti OK!ristob:Neka svako pobriše/izmeni svoj emotivni (i primitivni) komentar i sve će biti ok.
A, zar ne bi bilo dovoljno da samo ti to uradiš?v.v.ilic:Počni da brišeš svoje i stvarno će biti OK!
Nemoj da se ponavljaš, nego gumicu i briši. A možeš i sa teme da (z)brišeš.ristob:A, zar ne bi bilo dovoljno da samo ti to uradiš?
Znam koliko si opasan. Ipak, da te potsjetim: Kome snaga u topuzu leži...v.v.ilic:Nemoj da se ponavljaš, nego gumicu i briši. A možeš i sa teme da (z)brišeš.
taj osvaja svet u ovo vreme.ristob:Znam koliko si opasan. Ipak, da te potsjetim: Kome snaga u topuzu leži...

Prihvatam.Obersturmfuehrer:bolje da citamo ovo tvoje nego rostobovo i ilicevo svadjanje![]()