Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
c,c,c,c
ja i dalje nisam dobio informacije o onom programu i ostalom sto sam pisao.....
ja i dalje nisam dobio informacije o onom programu i ostalom sto sam pisao.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da li je Zevs Perun ili nije, to je za dokazivanje, ali jedno je tacno: nas krst sa ocilima nije potekao iz Vizantije. Imamo oci i eto vidimo. Isto to vazi i za dvoglavog orla: nije iz Vizantije vec su korijeni deleko stariji.
A vi, gospodo, pricajte sta vam volja, tjesite sami sebe da i ovo nije tacno i da nista od ovoga cak i ne postoji.

Zvjezdice? Gdje na ovoj slici vidis zvjezdice? Kakav NATO, ni nalik!
Tebi istorija nije nauka i istorija umjetnosti tebi nije nauka.
Ako si ti student astronomije i ja sam astronaut!
Zvjezdice? Gdje na ovoj slici vidis zvjezdice? Kakav NATO, ni nalik!
Onda možeš da se pripremiš na lansiranje (ali bez povratka na Zemlju)Vidusa:Zvjezdice? Gdje na ovoj slici vidis zvjezdice? Kakav NATO, ni nalik!
Tebi istorija nije nauka i istorija umjetnosti tebi nije nauka. :shock:
Ako si ti student astronomije i ja sam astronaut!![]()
Primećujem osjetan uticaj Nasera (ne mislim bukvalno, nego negove duhovnosti) a možda ima i uticaja duhovnosti supruge. Danas nemam vremada da odgovorim na sve postove, pa ću to uraditi po praznicima. Samo nešto malo, u vezi Nasera.proximo:Nego manimo se mi, licnog vredjanja, jer to je za decu. Ako se ti osecas deristem ti slobodno nastavi, ja necu. Ovde sam da diskutujem o necemu sto ima ili nema smisla.
Opet jedno pitanje za tebe, kakve veze imaju ti simboli sa nama danas ili sa prirodnim naukama?
Necu biti nekulturan i nazvati te slepcem samo zato sto nevidis iste stvari koje ja vidim. A znas li zasto? Zato sto sam svestan da je svaka misao individualna i da se vrlo cesto desava da ne razmisljamo o istoj stvari na isti nacin kada je prvi put pogledamo. U tome i jeste umetnost i ona je ili plegijat ili revolucija. Sam Pablo je tvrdio tako za umetnost.
Ha,ha...Pa ona je na Forumu odavno. Treba je pronaći i prepoznati. Ali mislim da diskusiju takve vrste neće prihvatiti.ristob:Primećujem osjetan uticaj Nasera (ne mislim bukvalno, nego negove duhovnosti) a možda ima i uticaja duhovnosti supruge. Danas nemam vremada da odgovorim na sve postove, pa ću to uraditi po praznicima. Samo nešto malo, u vezi Nasera.
Ja tvrdim da sve religije duhovno uzdižu, samo što su neke manje uspješne a neke više. Isto tako, obraćaju se Istom, makar se neke direktno i ne obraćale. Naser se ne obraća direktno Bogu ali izgrađuje jaku duhovnu sferu. To je isto. Izgrađivanje duhovnosti je direktno obraćanje Bogu (makar da se nije svesno toga). Volio bih da znam duhovna ubeđenja tvoje supruge. Kaži joj da da predlažem da nam se pridruži na forumu.
Verovatno desetak dana neću postovati.
Svima sve najbolje.
Primećujem osjetan uticaj Nasera (ne mislim bukvalno, nego negove duhovnosti) a možda ima i uticaja duhovnosti supruge. Danas nemam vremada da odgovorim na sve postove, pa ću to uraditi po praznicima. Samo nešto malo, u vezi Nasera.
Ja tvrdim da sve religije duhovno uzdižu, samo što su neke manje uspješne a neke više. Isto tako, obraćaju se Istom, makar se neke direktno i ne obraćale. Naser se ne obraća direktno Bogu ali izgrađuje jaku duhovnu sferu. To je isto. Izgrađivanje duhovnosti je direktno obraćanje Bogu (makar da se nije svesno toga). Volio bih da znam duhovna ubeđenja tvoje supruge. Kaži joj da da predlažem da nam se pridruži na forumu.
Verovatno desetak dana neću postovati.
Svima sve najbolje.
v.v.ilic:Onda možeš da se pripremiš na lansiranje (ali bez povratka na Zemlju)![]()
![]()
![]()
![]()
Ili te jednostavno treba splahnuti![]()
proximo:Istorija kao istorija nije prirodna nauka, nije egzaktna nauka. Istorija umetnosti je takodje ne egzaktna nauka jer nemozes da dokazes da je autor hteo da napravi krst. Egzaktne stvari se dokazuju a istorija se tumaci. Jos uvek me nisi iznervirao svojom nekulturom i svojim neuctivim i primitivnim poredjenjima. Ako si hteo da raspavljas o istoriji umetnosti ili o cistoj istoriji zasto nisi otisao na drustvene nauke? Verovatno nisi znao da razgranicis sta je prirodno a sta drustveno.
Mozda ja nisam dobar astrofizicar, no tome tezim ali si zato ti jako dobar u svojoj "neuci" i jako mi je zao sto ne mogu da sledim taj primer. Tuzna je stvar kada covek radi nesto pogresno a ne uvidja svoje greske a jos tuznija stvar od toga je ako je u tom svom poslu savrseno dobar i pravi takve i greske.
Nego manimo se mi, licnog vredjanja, jer to je za decu. Ako se ti osecas deristem ti slobodno nastavi, ja necu. Ovde sam da diskutujem o necemu sto ima ili nema smisla.
Opet jedno pitanje za tebe, kakve veze imaju ti simboli sa nama danas ili sa prirodnim naukama?

Upravo si sam sebi rekao ono sto treba. Moje znanje je za tebe vredjanje? Sto li pitam se? ;-)Svo tvoje znanje u ovim raspravama upravo je vrijedjanje. Ni jedne cinjenice nisi se prihvatio da bi je svojom cinenicom opovrgao. Ni jednog jedinog takvog primjera neces naci osim subjektivnih komentara tipa: "Ovo ne moze biti, ovo nije tacno..."
Astrofizicar? Prije ce biti da si astrofizikaner! Ili si penzioner?
Astrofizicar, da! A da sam fizikaner i to si u pravu posto svakodnevno radim i fizicki posao. Veruj mi, to me ne vredja, cak se i ponosim time kada dodjem kuci umoran i slomljen od posla. Znas li zasto? Zato sto imam posao, zato sto imam i ruke i noge, zato sto imam za koga da radim, zato sto zelim da ulazem u znanje. Hajde, probaj ponovo da me ponizis. Nisi ti dorastao ni jednog mog nerva jer tvoje reci su prazne ali pune besa. Besa? Ljudi su besni kad je drugacije od onoga sto ocekuju zar ne? Pa da te jos malo informisem, dosao si na mesto gde ces vecno biti besan.Astrofizicar? Prije ce biti da si astrofizikaner! Ili si penzioner?
Ovo je najpametnije što Vidusa može da uradi:proximo:Upravo si sam sebi rekao ono sto treba. Moje znanje je za tebe vredjanje? Sto li pitam se? ;-)
Kad budem video cinjenice s tvoje strane onda cu pokusati da je obradjujem. Nesto sto je umetnost ili istorijski monument moze imati samo jednu cinjenicu koju zna samo tvorac dela. A ti znas tvorca?
Astrofizicar, da! A da sam fizikaner i to si u pravu posto svakodnevno radim i fizicki posao. Veruj mi, to me ne vredja, cak se i ponosim time kada dodjem kuci umoran i slomljen od posla. Znas li zasto? Zato sto imam posao, zato sto imam i ruke i noge, zato sto imam za koga da radim, zato sto zelim da ulazem u znanje. Hajde, probaj ponovo da me ponizis. Nisi ti dorastao ni jednog mog nerva jer tvoje reci su prazne ali pune besa. Besa? Ljudi su besni kad je drugacije od onoga sto ocekuju zar ne? Pa da te jos malo informisem, dosao si na mesto gde ces vecno biti besan.
A penzioner? Ni blizu. Od tebe sam mladji bar dva puta ako ne i vise. Imam 22 godine. Tvoje vreme prolazi, a moje tek dolzi. Potrudi se da za svoje preostalo vreme kazes nesto pametno po cemu bi te se neko secao.
Ti ,ustaso, ima da cutis! Sa takvima Vidusa ne raspravlja!
Ja sam to video ali nisam hteo da reagujem. Njegovo poznavanje moga identiteta je ravno i poznavanju njegove nauke. Dakle: Nezna ništa!!! Piše sve nasumice pa i ovo.proximo:Ovo nisam video. Cekaj samo dok vidi Ober ovo. Ima da te obrise iz korena sa ovog foruma. Kako te nije sramota?
v.v.ilic:Onda možeš da se pripremiš na lansiranje (ali bez povratka na Zemlju)![]()
![]()
![]()
![]()
Ili te jednostavno treba splahnuti![]()
proximo:Ovo nisam video. Cekaj samo dok vidi Ober ovo. Ima da te obrise iz korena sa ovog foruma. Kako te nije sramota?