- Poruka
- 15.014
a nisi voajer ne volish da gledas sex
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?:pa dobro. to mozhesh da radis ne samo za brak nego i zabisniz
meni se cinilo da mi ide to ali nisam razvila
kao...znas mnogo raznoraznih...pa budesh veza...a ti na neki nachin tu profitirash
eheheh pokvarila sam te sada
to su ljudi crtice a nashla sam to na netu, ! * - ? .
sad sam se samopohvalila..
?:a nisi voajer ne volish da gledas sex
Psihologue:Pokushavam da bistrim ove tvoje rechenice ali mi slabo ide..Verovatno je mnogo kasno
pa usporeno funckionishesh..
U kakvom drustvu, ako je musko-zensko mozda volis da isprobas vidjeno na licu mesta.Psihologue:Volim da gledam u drushtvu , nikako sam !
Gryphon:U kakvom drustvu, ako je musko-zensko mozda volis da isprobas vidjeno na licu mesta.![]()
Psihologue:Pokushavam da bistrim ove tvoje rechenice ali mi slabo ide..Verovatno je mnogo kasno
pa usporeno funckionishesh..
Ma i bolje da neke ne upoznas. Pomislices da su dinosaurusi evoluirali.Psihologue:Ja ne poznajem nikog sa Foruma...Sva moja zapazanja se odnose na vashe postove i tako stvaram
sliku o svima vama...
Psihologue:Ja ne poznajem nikog sa Foruma...Sva moja zapazanja se odnose na vashe postove i tako stvaram
sliku o svima vama...
AntunTun:psiholozhe psiholozhe
svi se danas na tebe lozhe
forume tebi hvala....da ne vide koja sam budala
cure dobre cure lepe...ne mogu da vide moje hendikepe
Samo sam jednom uspela da smuvam dvoje dragih ljudi, ali su zavrsili u trogodisnjoj losoj vezi, i verovatno me oboje proklinju jer su izgubili po 3 godine svog zivota. Od tada-samo ih upoznam, a oni dalje kako hoce...?:pa mozhda nije mogao da izdrzi gowornu mannu
pa pobego
nadji logopeda
e znam jednog
sad sam zlla
Gryphon:Ma i bolje da neke ne upoznas. Pomislices da su dinosaurusi evoluirali.

Psihologue:Shto se tiche spajanja neznam da li ste prochitali u ranijim mojim odgovorima na ovoj temi , da sam
uspeo sretjno da spojim tri para od kojih su danas dvoje zajedno...

?:ne bash super funkcionishem sada
mislim
nemam nekih vecih rupa
ali ok meni su jasne
ma htela sam da kazem to sto volish da spajas ljude mozes da primenish na biznis pa da spajash i na drugim poljima a ono ti je neka teorija o tipovima ljudi nashla sam na netu

GalebDzonatan:Ispod nadgrobne ploce
Joke![]()
Pa nije tako... Znam sa 100%-tnom sigurnoscu da ponekad neke zamisljaju i da je ruzan i glup... ili debeo i siromasan... Nesto negativno utripuju u glavi...Neva:To iz iskustva?
Jeste, bolje je kad ne ocekujes nista, a posle se iznenadis , u pozitivnom smislu.
Ali, uhvatis sebe da mastas , sta ces , i to je u ljudskoj prirodi, a uvek ces mastati o lepom i dobrom ,zar ne?
mislim da bi me to odvelo u situaciju da i sa 150 nemam nijednu...malavelika:Volim da spajam ljude, ali nisam bas bila uspesna u tome, verovatno jer nisam bas realna, mislim ja volim njega, i volim nju, pa kontam kako ce njima super biti zajedno, a ono fijaskoSamo sam jednom uspela da smuvam dvoje dragih ljudi, ali su zavrsili u trogodisnjoj losoj vezi, i verovatno me oboje proklinju jer su izgubili po 3 godine svog zivota. Od tada-samo ih upoznam, a oni dalje kako hoce...
Jest da je ovo glupost... ali ima i istine u tome da se ljudi sve manje i manje upoznaju konvencijalnim metodama... upoznavanje u kaficima za vreme izlazaka...Selena:A upoznati se u današnje vreme sa nekim......................može,ali samo preko preporuke..........hahaha:-D