PROVODADZISANJE

?:
pa dobro. to mozhesh da radis ne samo za brak nego i zabisniz
meni se cinilo da mi ide to ali nisam razvila
kao...znas mnogo raznoraznih...pa budesh veza...a ti na neki nachin tu profitirash
eheheh pokvarila sam te sada
to su ljudi crtice a nashla sam to na netu, ! * - ? .
sad sam se samopohvalila..

Pokushavam da bistrim ove tvoje rechenice ali mi slabo ide..Verovatno je mnogo kasno
pa usporeno funckionishesh..

Psihologue:
Pokushavam da bistrim ove tvoje rechenice ali mi slabo ide..Verovatno je mnogo kasno
pa usporeno funckionishesh..

ne bash super funkcionishem sada
mislim
nemam nekih vecih rupa
ali ok meni su jasne

ma htela sam da kazem to sto volish da spajas ljude mozes da primenish na biznis pa da spajash i na drugim poljima a ono ti je neka teorija o tipovima ljudi nashla sam na netu

Psihologue:
Volim da gledam u drushtvu , nikako sam !
U kakvom drustvu, ako je musko-zensko mozda volis da isprobas vidjeno na licu mesta.
a122.gif

Volim da spajam ljude, ali nisam bas bila uspesna u tome, verovatno jer nisam bas realna, mislim ja volim njega, i volim nju, pa kontam kako ce njima super biti zajedno, a ono fijasko :) Samo sam jednom uspela da smuvam dvoje dragih ljudi, ali su zavrsili u trogodisnjoj losoj vezi, i verovatno me oboje proklinju jer su izgubili po 3 godine svog zivota. Od tada-samo ih upoznam, a oni dalje kako hoce...

Neva:
To iz iskustva? :)

Jeste, bolje je kad ne ocekujes nista, a posle se iznenadis , u pozitivnom smislu.

Ali, uhvatis sebe da mastas , sta ces , i to je u ljudskoj prirodi, a uvek ces mastati o lepom i dobrom ,zar ne?
Pa nije tako... Znam sa 100%-tnom sigurnoscu da ponekad neke zamisljaju i da je ruzan i glup... ili debeo i siromasan... Nesto negativno utripuju u glavi...

I ja isto mislim da je bolje koristiti svoj mozak nego tudji... E ja da slusam sta mi drugovi kazu :lol: mislim da bi me to odvelo u situaciju da i sa 150 nemam nijednu...

malavelika:
Volim da spajam ljude, ali nisam bas bila uspesna u tome, verovatno jer nisam bas realna, mislim ja volim njega, i volim nju, pa kontam kako ce njima super biti zajedno, a ono fijasko :) Samo sam jednom uspela da smuvam dvoje dragih ljudi, ali su zavrsili u trogodisnjoj losoj vezi, i verovatno me oboje proklinju jer su izgubili po 3 godine svog zivota. Od tada-samo ih upoznam, a oni dalje kako hoce...

Pravish nesvesno poziciju mozda za sebe da i ti budesh u takvoj situaciji.Neko moze tebe
upoznati itd itd...Kolo se okretje...10% ljudi se sami upoznaju...

daj psiho vidi shtone tebraaa...evo dizhem ruke od neprijateljstava i nesuglasica...izvini i za onaj pp nisam namerno ne znam shta mi bi...ti si divan momak sposoban da komunicira na svim nivoima...samo daj vidi neshto...da ne umrem suva qrca shto bi rekli...mozhel tu neshto da se zbudzi a?...samo nemoj retji da sam tolko losh da me niko netje...mislim ide mi ovo pisanje a?...ajd sad imaj obraza pa reci da mi ne ide...mogo bi da navatam neq ubogu a?...aj pomozi bratu u nevolji...datju ti ushpinovanog susama i pechenih jabuka...a?...

Selena:
A upoznati se u današnje vreme sa nekim......................može,ali samo preko preporuke..........hahaha:-D
Jest da je ovo glupost... ali ima i istine u tome da se ljudi sve manje i manje upoznaju konvencijalnim metodama... upoznavanje u kaficima za vreme izlazaka...
Ipak ima onih koji cekaju da im nesto padne sa neba i onih koji se trude i rade nesto na tome... A otici na pice sa nekim uopste nije tesko...

Back