Proverite da li ste autistični

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Možda prolazite kroz život sa nedijagnostifikovanim autizmom.

Uradite ovaj brzi test pa recite rezultate -
https://psychology-tools.com/test/autism-spectrum-quotient

Što se mene tiče, znao sam da sam na autističnom spektru i bez ovog testa, ovo je samo jedna potvrda.
Evo šta mi je izbacilo -
Your score was 32 out of a possible 50.
Scores in the 26-32 range indicate some Autistic traits (Aspergers Syndrome).

Dakle, ja sam kao Greta, mene zajednica kategoriše u taj takozvani visokofunkcionalni autizam tj Aspergerov sindrom.

cheers :lol:

Ovo bi neki trebali da urade, mada nijedan online test nije dobar, odnosno argumentovan. Ali, čisto šale radi. :mrgreen:

http://vistriai.com/psychopathtest/
uradih ovaj test, ali zašto mi ne izbacuje skor, samo piše ovo -

The test is complete.

You scored . Scores above 30 indicate psychopathy, of course only a professional, which this test is not, can make a true assessment. This test was made just for fun.

Below is a graph of how other people who have taken this test have scored:
5.5% of people score higher than 30.

Možda prolazite kroz život sa nedijagnostifikovanim autizmom.

Uradite ovaj brzi test pa recite rezultate -
https://psychology-tools.com/test/autism-spectrum-quotient

Što se mene tiče, znao sam da sam na autističnom spektru i bez ovog testa, ovo je samo jedna potvrda.
Evo šta mi je izbacilo -
Your score was 32 out of a possible 50.

Dakle, ja sam kao Greta, mene zajednica kategoriše u taj takozvani visokofunkcionalni autizam tj Aspergerov sindrom.

cheers :lol:

14

Ovo bi neki trebali da urade, mada nijedan online test nije dobar, odnosno argumentovan. Ali, čisto šale radi. :mrgreen:

http://vistriai.com/psychopathtest/
не ради тест ... не даје 'скор '

Poslednja izmena:
Uh :mrgreen:

Dobio si preko 30? A to valjda ukazuje na psihopatiju?

O tome sam pričala, testovi za autizam i psihopatiju često imaju par zajedničih tačaka. Mada se te dve stvari razlikuju ko nebo i zemlja.

ne, sigurno nisam psihopata. ne piše koliko sam dobio. test je prevara jer ne pokazuje skor.

ja sam na suprotnom kraju od psihopatije, izraženi empata i tzv hsp osoba

Your score was 26 out of a possible 50.
Ipak malo, a 🤔

Па тест је направљен да

, у неку руку, аутизам мери мањком

или недостатком индивидуалности односно аверзији према социјалној ангажованости .

Лош детектор аутизма поприлично.

Више личи на реклам тест

фармако картела

'уколико имате лош разултат узмите пилулицу .. цена .. ситница '

Autisti i psihopate imaju sličnosti u smislu nerazumevanja emocija, odnosno nesposobnosti za njih (naravno govorim o krajnje autističnim ljudima). Ali tu svaka sličnost prestaje, jer psihopate nauče da prepoznaju emocije koje sami nisu u stanju osećati, dok autističan čovek to ne može, i psihopata je predator, verovatno najopasnije što je ljudska vrsta izrodila, dok autistični ljudi naravno nisu.

greta pominje da su njene dijagnoze asperger, opsesivno kompulsivni poremećaj i selektivni mutizam.
selektivni mutizam - osoba može pričati samo kada oseti potrebu da nešto kaže.

odmah sam se prepoznao, uvek se osećam loše kada trebam govoriti na silu samo da bi se ćaskalo...

Потреба за Тражење аутизма и психопатологије .. помало делује аутистично и психопатолошки ...
U pravu si, osim za ovo psiho, jer ne verujem da psihopate zanima da ih se klasifikuje, taman posla da bi im palo na um da se sami klasifikuju, Ali da, pretpostavljam da je to nešto što bi jedan Aspi uradio, naprimer :)

Тест би био реалнији када би друге и други оценивали неку некога ... онако како они неку или некога виде ....

По том тесту многе политичарке и политичари ( у Србији ) по својим делима би биле изузетно високо рангиране

психопате ....( камо среће да су аутисткиње и аутисти )

greta pominje da su njene dijagnoze asperger, opsesivno kompulsivni poremećaj i selektivni mutizam.

odmah sam se prepoznao, uvek se osećam loše kada trebam govoriti na silu samo da bi se ćaskalo...

... хммм .. па то је већ мало аутизмо психо патолошки

:)

Јунг Фреуд анд сонс

Ne znam da li ti ovo "loše se osećam" znači da ti stvarno bude loše, u smislu fizički loše, ili ti je prosto muka da s ljudima balaviš gluposti. Pitam to zato jer ja iskreno mrzim da balavim gluposti s ljudima, da vodim "small talks", ćaskam i slično. U takvim situacijama (koje izbegavam ko kugu) uvek moram SVESNO da se nateram da glumim ludilo, i govorim koješta. I, to ima rok trajanja. Ako predugo traje, moram otići, ili ću se preforsirati, i onda 3 dana neću pričati ni sa kim. Niti hteti da vidim živog čoveka uopšte. Ali, naravno, nije mi fizički zlo, nit me hvata realna panika, tako da bih morala pobeći ili se ispovraćati. Jednostavno se silim i mrzim. Svakako postoje ljudi koji to fizički ne mogu da podnesu, i razumem ih.

Тест би био реалнији када би друге и други оценивали неку некога ... онако како они неку или некога виде ....

По том тесту многе политичарке и политичари ( у Србији ) по својим делима би биле изузетно високо рангиране

психопате ....( камо среће да су аутисткиње и аутисти )
Političari su većinom psihopate. Kao i bankari, naprimer. Postoje istraživanja o tome. Naprimer, hirurzi, takođe. Itd.
E sad, postoji razlika između psihopate iz filmova i serijskih ubica, naprimer, (koji su najviše na toj skali, i totalno socijalno neprihvatljivi), i ovih visoko funkcionalnih psihopata, koji neće ozlediti društvo.

Your score was 10 out of a possible 50.

Scores in the 0-25 range indicate few or no Autistic traits.

Nisam očekivala ni ovoliko, ili je trebalo biti više jer npr. ''Radije idete u pozorište nego muzej?''
Svašta... Ili ''Idete li radije u biblioteku ili diskoteku?'' :think:

>facepalm<
Ne sekiraj se mila, ti si skroz empatična :)
Ja, naprimer, idem radije u muzej i u biblioteku. :)

Back