Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Kad je nastavnica istorije ispitivala mog druga za dvojku.

Nastavnica - Milose, ajde nam ispricaj neke umetnike, bilo koje.
Milos - ......
Nastavnica - Pa covece ispricaj barem one iz nindza kornjaca!
Milos - Donatelo, Mikelandjelo... Splinter....:hahaha:

Koji saban:lol: I jos smo morali da mu sapucemo neke likove od kornjaca:lol::lol:

Pa dobro, zbunio se decko. :)

Nemo' de da govoris tako za druga. :)
Sta ces, protekcije ovo ono.
Ne zive svi u profesorkinom komsiluku. :lol:

Pa sta cu kad jeste bio glup, sad je valjda pametniji.:D

Ne zive, a? Ta nastavnica zivi i blizu mene, ali ja sam je nazivao qrvom sa prozora pa me je zamrzela i nece da popusta, u mojoj zgradi zivi nastavnica hemije, preko puta moje zgrade zivi nastavnica srpskog(samo sto mi ona nije predavala) i nastavnica matematike, sa druge strane zivi profesorka geografije, profesor matematike...a malo dalje zive i nastavnici biologije, hemije...:p :p:per::mrgreen:

Pa sta cu kad jeste bio glup, sad je valjda pametniji.:D

Ne zive, a? Ta nastavnica zivi i blizu mene, ali ja sam je nazivao qrvom sa prozora pa me je zamrzela i nece da popusta, u mojoj zgradi zivi nastavnica hemije, preko puta moje zgrade zivi nastavnica srpskog(samo sto mi ona nije predavala) i nastavnica matematike, sa druge strane zivi profesorka geografije, profesor matematike...a malo dalje zive i nastavnici biologije, hemije...:p :p:per::mrgreen:

U bre Stole, svakim danom me sve vise i vise iznenadjujes.:D
I ti nemas nikakve vajde od tog grdnog komsiluka....pih...
Onda se preseli negde gde se odnosi djak-profesor neguju i van skole. :lol:

U bre Stole, svakim danom me sve vise i vise iznenadjujes.:D
I ti nemas nikakve vajde od tog grdnog komsiluka....pih...
Onda se preseli negde gde se odnosi djak-profesor neguju i van skole. :lol:

A mislio sam da me nece provaliti...ima oko sokolovo...qrva.:thumbdown::lol:

Od nekih i imam vajde, ali oni koji me stalno vide sa terase...od njih i nemam zato sto stalno pravim sra.nja napolju:lol::lol:

Šta je bre to, kod tebe ceo nastavnički kadar sa sve učenicima živi u tri zgrade koje su medjusobno jedne pored druge. A gde žive ostali stanovnici tvoga grada? :lol:

Šta je bre to, kod tebe ceo nastavnički kadar sa sve učenicima živi u tri zgrade koje su medjusobno jedne pored druge. A gde žive ostali stanovnici tvoga grada? :lol:

Nije bas jedna pored druge:lol: Samo geograficarka, hemicarka, matematicar, matematicarka i Srpkinja zive bas blizu mojih zgrada, a ovi ostali malo dalje.:mrgreen:

[/COLOR]

Stole-manijak iz kvarta.:hahaha:

Ma bezi bre, kad god se prave sra.nja napolkju zovu mene...:lol:

Ali to sad obicno rade ovi klinci po polju, mi stariji smo se sad malo primirili.:)

Nije bas jedna pored druge:lol: Samo geograficarka, hemicarka, matematicar, matematicarka i Srpkinja zive bas blizu mojih zgrada, a ovi ostali malo dalje.:mrgreen:

Yu, yu.
SAMO. :eek:
E Stole, ćuti bre, čuće te hemičarka, pa će te oboriti ako joj ne raširiš veš. :mrgreen:

Tema:

Geografičarka: "Srđane, nabroj životinje u jadransko primorskoj bioregiji."
Srđan: "Vrabac, ajkula, drakula, buba švaba, nindža kornjača." :hahaha:

Back