Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Kad je usla profesorka u razred, i svi nastavili da sjede..kaze profesorka, :Momci, vama se ne dize kad ja udjem.....

A bre sta je ovo alllooo bre Jel vi to ocete da se ja zadavim keksom dok citam ovu temu
Sto je najace i kod nas je to bilooo:hahaha:
A danas
Napravili neki debili lom i pokusava da ih opravda drugarica
-:Razredni.....:
-:Ama nemoj da mi pricas da nisi videla , i ja sam sedeo u poslednjoj prvoj drugoj klupi, imao dvojku iz vladanja:
A mi ------> :hahaha:

Dosla nova nastavnica ,mi naravno izmenjamo imena kad nas je pitala , i dok prica dvojca pored nje (jedinicari)nikako da ucute i onda ih ucutka da kaze domaci cete morati da radite(inace mi imamo naviku da ne radimo :mrgreen:) i kaze i ja moram da se spremim za cas , pa jel moze da ja ne dolazim i da imamo cas a mi svi uglas:MOZEEEEEEEEEE
I krenemo da se valjamo
Sledeci cas
ti isti jedinacari
-A sta imamo za domaci
Nastavnica kaze
a onaj drugi bas glasno kaze da svi cuju -a bre sto pises kad neces da ga uradis , pa stvarno

A jednom smo brojali koliko je drugarica puta rekla "aeeee" "eeeee" "aeu" ...... i kad sam stigao do 100 za 6 minuta batalio sam :lol:

Poslednja izmena:
Pre neko vece nesto se moj ortak ubagovao i reko profanu (Zoran se zove inace) : "Cao Kizo"
Na casu posle toga prilazi mu profan i kaze: "Likaroski kako si ti mene oslovio to na hodniku?"
"Pa reko sam dobro vece profesore"
"Reko si cao kizo, ne lazi"
"NISAM REKO NE LAZI"
-odeljenje je vec na pocetku dijaloga bilo na patosu, posle toga smo poceli kroz prozore da iskacemo

mozda sam ovo i pisala, al nema veze da se podsetimo :D
desilo se na fakultetu, profesorka pita studentkinju da navede neke rensansne umetnike koji nisu muzicari i riba razmislja pola sata, profesorka da joj pomogne kaze leonardo? i ova ko iz topa - jao da, leonardo pikaso!

ovaj je iz srednje skole, drugar, inace tad nije imao pojma engleski, al kao, znao je neke osnovne stvari, pita me - kako se kaze HE ili SHE?
ja ga gledam, zajebava me, provereno, iskuliram ga, on opet, ma kako se kaze, hoces li mi reci???
missim.. na kraju sam mislila da se slogirao... :lol:

ili jos jedan biser, al malo nezgodno da se napise.. u osn. skolli
kaze profesorka tom liku - reci mi samo, na engleskom, kad si rodjen i dacu ti dvojku
ovaj misli misli i kaze
roudzen sam dvaes prvoug majoa iljaudu devetsto devedeseet prve goudine, sa sjajnim engleskim akcentom :lol:

prof. mate ''Ja cekam da se ta sestica porodi..'' prof. mate ''Ja ti pretim covecem,pretim a tebi je ovo kao da smo normalno procaskali'' Nenad''Jao,nesto me probada u kicmi'',Tea''Pa to ima i moja baba'' Nebuline izvale: ''devojcice, pa shta gledash u mene, nisam ti ja Danska....'' Ajde saberi se,izbroj do 2.'' ''nina:profesorka koji je glavni grad obale slonovache?
nebula:gvinejska obala afrike.'' ''Disciplina je jedno, a drugo je nesto drugo'' ''-deco ako se ne smirite migriracete u hodnik!!'' ''-Kako ne znash ? Kad te pitam u pola 12 nocu ima da mi razlikujesh erozivne i akumulativne oblike reljefa !!!''

''Kako ne mozete da povezete anticiklon-ciklon. Ako sam ja sada ovde u kupacem kostimu, gde je hladnije? '' "Nema pojedinachno, svako za sebe radi" ''
Obratite pazhnju na mora sad u toku raspusta. Mislim, proshetajte se malo i tako to...'' Nemojte da zvoni ako nije zvonilo!''

Nebula: Koje je pitanje Vladimire?
Vlada: Ne znam.
Nebula: E sad cesh ti da znash posle!

''Vladimire, idi u ormar i donesi kawrtu Srbije!'' ''Sad cu da izbacujem sa chasa one koji prichaju! Posebno one koji su migrirali iz onog reda u ovaj. Sa tendencijom da se pricha!'' Tishina sa prichanjem!

''Tishina ili cu da izbacujem sledeci chas!''

Back