Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
Na casu biologije...a u kabinetu u nekoj ogromnoj tegli u nekoj zutoj tecnosti imamo ja gnje sa dve glave:
-Krle:A,profesorka,kako bi njega nabili na razanj?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na casu biologije...a u kabinetu u nekoj ogromnoj tegli u nekoj zutoj tecnosti imamo ja gnje sa dve glave:
-Krle:A,profesorka,kako bi njega nabili na razanj?
Nastavnica hemije (7. ili 8. razred): Deco, jel' prodaje neko jaja? Treba mi 20 komada.
Milos: Imam ja dva!
Profesorka latinskog: E, Sanja, Sanja, dala bih ja tebi 4, da mogu... Al' posto ne mogu, imaces 3 k'o nista!
Profesorka latinskog: Jeste, Ana, ti ces imati 4... Da, tako je... Cekaj, sta je tako?
Profesor muzickog: Jelena, upali svetlo. Stisni u taj cosak od kruga.
A ne no kad proziva pa kazes "TUCAM"![]()
Еh, da vidite humora pre koju sedmicu.
Preslušavamo Nataša (wind of change) i ja balade, i ide neka pesma (ne sećam se naziva)... "If you love me..."
Nataša: "Don't leave me under the pool!!!"
Bledo je pogledah, i krenemo nas 2 da o5 pustimo pesmu.
Na kraju smo ustanovile da pevač zapravo kaže: "Don't leave me out in the cold."
Mada je i Natašina hipotenuza gramatički tačna, ali je... Morfološki nelogična...![]()
Еh, da vidite humora pre koju sedmicu.
Preslušavamo Nataša (wind of change) i ja balade, i ide neka pesma (ne sećam se naziva)... "If you love me..."
Nataša: "Don't leave me under the pool!!!"
Bledo je pogledah, i krenemo nas 2 da o5 pustimo pesmu.
Na kraju smo ustanovile da pevač zapravo kaže: "Don't leave me out in the cold."
Mada je i Natašina hipotenuza gramatički tačna, ali je... Morfološki nelogična...![]()
A shto hipotenuza?![]()
A shto hipotenuza?![]()
A pogrešila je oko izraza. Šta sad.![]()