Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Nastavnica hemije (7. ili 8. razred): Deco, jel' prodaje neko jaja? Treba mi 20 komada.
Milos: Imam ja dva!

Profesorka latinskog: E, Sanja, Sanja, dala bih ja tebi 4, da mogu... Al' posto ne mogu, imaces 3 k'o nista!
Profesorka latinskog: Jeste, Ana, ti ces imati 4... Da, tako je... Cekaj, sta je tako?

Profesor muzickog: Jelena, upali svetlo. Stisni u taj cosak od kruga.

Nastavnica hemije (7. ili 8. razred): Deco, jel' prodaje neko jaja? Treba mi 20 komada.
Milos: Imam ja dva!

Profesorka latinskog: E, Sanja, Sanja, dala bih ja tebi 4, da mogu... Al' posto ne mogu, imaces 3 k'o nista!
Profesorka latinskog: Jeste, Ana, ti ces imati 4... Da, tako je... Cekaj, sta je tako?

Profesor muzickog: Jelena, upali svetlo. Stisni u taj cosak od kruga.

hahahhaaaaaaaaaahahahz:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:

Zove mene prosle godine negde u ovo doba tetka iz nemacke:

-"Alo Pavle, ja sam tebi zaboravila da kupim nesto za novu godinu a uskoro cu doci u Srbiju..."

-"Ma tetka nemoj se cimas, samo ti dodji, pokloni nisu vazni..."

-"Ma nema veze vec sam ti ja nasla, nego reci jel ti poznato ime Pol Pot?"

-"Jeste..."

-"Pa ja sam bas cula za njega ovih dana, i mnogo mi se svideo njegov nacin, pa ako bi hteo nesto od njega da ti donesem?"

-"erm... [O.o]... ajde dobro..."

Stize ona za 2 nedelje donosi CD Pola Anke...

Еh, da vidite humora pre koju sedmicu.
Preslušavamo Nataša (wind of change) i ja balade, i ide neka pesma (ne sećam se naziva)... "If you love me..."
Nataša: "Don't leave me under the pool!!!" :hahaha:
Bledo je pogledah, i krenemo nas 2 da o5 pustimo pesmu.
Na kraju smo ustanovile da pevač zapravo kaže: "Don't leave me out in the cold."

Mada je i Natašina hipotenuza gramatički tačna, ali je... Morfološki nelogična... :lol:

Poslednja izmena:
Preslušavamo Nataša (wind of change) i ja balade, i ide neka pesma (ne sećam se naziva)... "If you love me..."
Na kraju smo ustanovile da pevač zapravo kaže: "Don't leave me out in the cold."

Mada je i Natašina hipotenuza gramatički tačna, ali je... Morfološki nelogična... :lol:

:stidljivko:

Isput, pevač pesme je Cat Stevens, a pesma se zove "Last love song".

E sad, to samo pokazuje kako Nataša nema talenta za jezike. :lol: :(

edit:

Bu, nisam ni primetila ali, kad svi kažu, ih, hipotenuza? Stranica naspram pravog ugla - hipotenuza, Pitagora... blablabla... srećo, mora da si se dohvatila onih zbirki zadataka pa ti samo matematika u glavi. Cilj ti bio da ispričaš moj biser pa ti ispala veći. :lol:

Ali nema veze, svakom se dogodi da se zajebuni. Slepo kucanje, pretpostavljam. :lol:

Nego, današnja provala:

U srednjem redu sedi konstanto ista ekipa. Prve dve klupe Anja, Milena, Sonja i ja, ali se rotiramo, a iza Duka i Miki.

Milan: Vi bre niste normalne, stalo menjate mesta... a Nataša se seli k'o izbeglica...

Sve četiri, patos. :hahaha:

Krepto

Lako je Luki da koristi teške reči kad ga ionako 80% tinejdžera neće razumeti, minimum. :lol:

Poslednja izmena:

A što morfološki? :neutral:

Back