Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Sve bisere i provale koje vam sad pisem odvalila je nasa prof. srpskog...!! :)
1.Odsutna sam zbog jedne tate!
2.Jer su ubili lepu Jelenu? Nisu! Kucka jedna, vestica jedna, dabogda crkla...!
3.Deco pa niste vi NLO ili neki mentoli...!
4.Imate zivotinju koja nije covek...!
5.U danasnje vreme devojke prilaze momcima i kazu: "De si pi**a ti materina ...!
6.Ma ona je trebla da mu kaze: "Ako, ubi se idiote, ubi se kad si stoka"...!

Ima jos mnogo njenih provala, ali ove su najbolje... :):):):)

Dodje Todorkov (likovno) i kaze : "Znate kako kazu tri musketara - svi za jednog..."
A ucenici: "Jedan za sve!!!"
Todorkov: "Dobro, ako bas 'ocete." (uzme svesku i svima upise keceve). :lol:

Dolazi on na prvi cas: "Kod mene na casu nema drogiranja, silovanja, ubistava i latinice!!!"

Kao, trebalo je da pravimo neke prezentacije iz likovnog i dodje Todorkov: "Druga grupa: ...Jovanovic, Krivokapic, Marinkovic..."
Ucenici - "Koja Krivokapic? Jovana ili Jelena?"
T: "Da."

Sprkinja: "Imacete nenajavljeni kontrolni sledece srede u utorak."
Ucenici: "Kako srede u utorak???"
Srpkinja: "Pa kontrolni!"
:confused:

Evo par njih iz osnovne... Pitala srpkinja nekog lika Marka (tupsona najveceg) u 7. ili 8. razredu (ne secam se tacno) da odredi u kom je padezu neka imenica. A Marko ne zna. I pita ga prof. " 'Ajde, Marko, nabroji sve padeze."
A Marko: "Pa ovaj... um... nominativ, genitiv... ovaj... lokativ, palatalizacija...hm sibilarizacija..." :shock:
Pita Marka Gonza (geograficarka) da pokaze na karti Ural... Marko nea pojma i sve gleda u Afriku, a mi vicemo "Marko, gore, gore!" A on nista. I pita ga onda Gonza: "Marko, je l' ti znas kojom su bojom oznacene planine na karti?" Marko (stoji ispred karte i gleda... posle par minuta : Pa ovaj... zelenom?" Gonza ga samo pogleda, a on "Ne, ne... ovaj... crvenom." (Ne zezam se.)

Dodje Todorkov (likovno) i kaze : "Znate kako kazu tri musketara - svi za jednog..."
A ucenici: "Jedan za sve!!!"
Todorkov: "Dobro, ako bas 'ocete." (uzme svesku i svima upise keceve). :lol:

Dolazi on na prvi cas: "Kod mene na casu nema drogiranja, silovanja, ubistava i latinice!!!"

Kao, trebalo je da pravimo neke prezentacije iz likovnog i dodje Todorkov: "Druga grupa: ...Jovanovic, Krivokapic, Marinkovic..."
Ucenici - "Koja Krivokapic? Jovana ili Jelena?"
T: "Da."

Sprkinja: "Imacete nenajavljeni kontrolni sledece srede u utorak."
Ucenici: "Kako srede u utorak???"
Srpkinja: "Pa kontrolni!"
:confused:

Evo par njih iz osnovne... Pitala srpkinja nekog lika Marka (tupsona najveceg) u 7. ili 8. razredu (ne secam se tacno) da odredi u kom je padezu neka imenica. A Marko ne zna. I pita ga prof. " 'Ajde, Marko, nabroji sve padeze."
A Marko: "Pa ovaj... um... nominativ, genitiv... ovaj... lokativ, palatalizacija...hm sibilarizacija..." :shock:
Pita Marka Gonza (geograficarka) da pokaze na karti Ural... Marko nea pojma i sve gleda u Afriku, a mi vicemo "Marko, gore, gore!" A on nista. I pita ga onda Gonza: "Marko, je l' ti znas kojom su bojom oznacene planine na karti?" Marko (stoji ispred karte i gleda... posle par minuta : Pa ovaj... zelenom?" Gonza ga samo pogleda, a on "Ne, ne... ovaj... crvenom." (Ne zezam se.)

E covece ovi su glupi za medalju.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Prica nastavnice francuskog: Ona voli tako danam prica sta joj se desava u zivotu, nista nije smesno ali se mi smejemo.... Kaze ona nama: Kada su u Srbiji bile moderne karirane kosulje moj otac kupio i u njoj otisao u Pariz. A tamo takve kosulje nosili samo ******.....mi pucamo od smeha,a ona se smeje, a misli da se mi smejemo njenoj prici. Zena je malo fiju-fiju, ali svima daje petice... :D

Prica nastavnice francuskog: Ona voli tako danam prica sta joj se desava u zivotu, nista nije smesno ali se mi smejemo.... Kaze ona nama: Kada su u Srbiji bile moderne karirane kosulje moj otac kupio i u njoj otisao u Pariz. A tamo takve kosulje nosili samo ******.....mi pucamo od smeha,a ona se smeje, a misli da se mi smejemo njenoj prici. Zena je malo fiju-fiju, ali svima daje petice... :D

u, mi smo navikli na takve stvari :lol: , nama nastavnica geografije govori (ustvari dechacima) da su ******, shvaleri, a njabolja joj fora kad nam kazhe ''shta buljish u mene kretenchino jadna ti majka!!'':roll:

Nasa nastavnica fizike, voli da se sali sa nama, nastavnica najbolja na svetu, kaze: Ona svalercina, ma on se mnogo uobrazio otkad ga cice merkaju. Voli tako da se zeza sa nama ali joj sve oprastamo, lol. I koristi zargon i vise nego mi. Ali ona nije luda kao francuskinja. :lol:

a moj razredni najvetja seljachina, a kad nam kazhe ''da ne bi bilo mozhda extra da dobijesh jedinicu, ili bi to mozhda bilo cool?'' ili kad nam kazhe ''gde blejish'', a on chovek sa njive... nije bash, ali ... 8)

Back