micika_015
Domaćin
- Poruka
- 4.305
Bolje da joj je rekao : Toooo ludooo..... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a moj razredni najvetja seljachina, a kad nam kazhe ''da ne bi bilo mozhda extra da dobijesh jedinicu, ili bi to mozhda bilo cool?'' ili kad nam kazhe ''gde blejish'', a on chovek sa njive... nije bash, ali ... 8)

), i da probamo da zalijepimo to.. i mi tako stavimo tamno plave tempere.. Kad mi čujemo da dolazi nastavnica, vratimo se i sjedemo.. I ja velim: a najžešće bi sad bilo da stavi torbu na ono, pa da joj propane.. I ona 'ladno stavi torbu.. Samo vidiš nestade torba.. Nas četiri umiremo od smijeha.. Ona primjeti pa se nagnu da je dohvati, zamalo se ne uvali i ona unutra zajedno sa torbom... I izvadi posle, torba plava skroz.. A žešće je bilo što joj je torba bila otvorena pa joj sve ispalo... qq.. To je bilo umiranje od smijeha

:
Kaze razredna pre neki dan jednoj mojoj ortakinji
-A bre, Sanja, kako si bleda, k'o grobaru da si s lopate spala!
-A otkud vi znate da nisam?
Pricam danas s drugom o nekom filmu a profesor od dolje : Kolege izadjite napolje pa se ispricajte, mi kuliramo , profesor : "Alooo" - Ja njemu "Uvalim ti ralo"![]()
@milenche94
A odakle si ti? Neshto mi chudno prichash(pishesh)...Veli itd...chudno mi...
i kaze mu :

d Rusije preko Svedske i Norveske, Spanije, Tunisa i tih severnih africkih zemalja pa sve do Turske. Prvo je nastao tajac,pa onda gromoglasan smeh, Cak se i profesorka umalo nije preturila na pod i valjala se. Naravno Bojana je dobila 1, ali je ipak delimicno potkrepila ono "Srbija do Tokija"

Svi smo se valjali od smeha.jos kad ga je pitala da li je bio tamo kad zna da je padao sneg!

odgovara drug iz mog odeljenja istoriju. i istoricharka ga je neshto pitala, uglavnom, treba da kaze socijalizam.
istoricharka:s..s...s...s
marko: s....s...s..
istoricharka:...s...so...so
marko:s..s...so...so...solmizacija?
odgovorio je na josh par pitanja, i popravio keca.![]()
Kaze Ognjen Gogi Sekulic "Ukljuci mozak" a ona njemu kaze "Necu da ukljucim mozak. Ukljuci ti mozak!", a on kaze "Meni je ukljucen". Kakva glupaca!