Prof. srpskog: Deco, jer sam ja mozda nesto skarabudzila pa vam nije jasno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Daca jesi li pretpostavila da je hrvat mozda?![]()
,ako ne zna 1! 

pazi da ne poverujem
Od mene 1 za pocetak iz mojeg odeljenja bivseg
Profesor: "Ko to prica,zadnja klupa napolje!"
dva druga klupu preko prozora sa 2 sprata
Vanredno su polagali![]()
Dodje Todorkov (likovno) i kaze : "Znate kako kazu tri musketara - svi za jednog..."
A ucenici: "Jedan za sve!!!"
Todorkov: "Dobro, ako bas 'ocete." (uzme svesku i svima upise keceve).
Dolazi on na prvi cas: "Kod mene na casu nema drogiranja, silovanja, ubistava i latinice!!!"
Kao, trebalo je da pravimo neke prezentacije iz likovnog i dodje Todorkov: "Druga grupa: ...Jovanovic, Krivokapic, Marinkovic..."
Ucenici - "Koja Krivokapic? Jovana ili Jelena?"
T: "Da."
Sprkinja: "Imacete nenajavljeni kontrolni sledece srede u utorak."
Ucenici: "Kako srede u utorak???"
Srpkinja: "Pa kontrolni!"
Evo par njih iz osnovne... Pitala srpkinja nekog lika Marka (tupsona najveceg) u 7. ili 8. razredu (ne secam se tacno) da odredi u kom je padezu neka imenica. A Marko ne zna. I pita ga prof. " 'Ajde, Marko, nabroji sve padeze."
A Marko: "Pa ovaj... um... nominativ, genitiv... ovaj... lokativ, palatalizacija...hm sibilarizacija..." :shock:
Pita Marka Gonza (geograficarka) da pokaze na karti Ural... Marko nea pojma i sve gleda u Afriku, a mi vicemo "Marko, gore, gore!" A on nista. I pita ga onda Gonza: "Marko, je l' ti znas kojom su bojom oznacene planine na karti?" Marko (stoji ispred karte i gleda... posle par minuta : Pa ovaj... zelenom?" Gonza ga samo pogleda, a on "Ne, ne... ovaj... crvenom." (Ne zezam se.)

Dodje Todorkov (likovno) i kaze : "Znate kako kazu tri musketara - svi za jednog..."
A ucenici: "Jedan za sve!!!"
Todorkov: "Dobro, ako bas 'ocete." (uzme svesku i svima upise keceve).
Dolazi on na prvi cas: "Kod mene na casu nema drogiranja, silovanja, ubistava i latinice!!!"

Prica nastavnice francuskog: Ona voli tako danam prica sta joj se desava u zivotu, nista nije smesno ali se mi smejemo.... Kaze ona nama: Kada su u Srbiji bile moderne karirane kosulje moj otac kupio i u njoj otisao u Pariz. A tamo takve kosulje nosili samo ******.....mi pucamo od smeha,a ona se smeje, a misli da se mi smejemo njenoj prici. Zena je malo fiju-fiju, ali svima daje petice...![]()
, nama nastavnica geografije govori (ustvari dechacima) da su ******, shvaleri, a njabolja joj fora kad nam kazhe ''shta buljish u mene kretenchino jadna ti majka!!''
Nasa nastavnica fizike, voli da se sali sa nama, nastavnica najbolja na svetu, kaze: Ona svalercina, ma on se mnogo uobrazio otkad ga cice merkaju. Voli tako da se zeza sa nama ali joj sve oprastamo, lol. I koristi zargon i vise nego mi. Ali ona nije luda kao francuskinja.![]()