Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Jedna legendarna profesorka, i samo mali deo njenih bisera

Mi: Profesorka, imamo tri kontrolna u sredu..
Prof. Jelica: ŠMRC!

Prof. Jelica: Znači, deco, nou kooment!

Prof. Jelica: Anđelina, što si to odlepila, majke ti?!

Prof. Jelica: Znači, u školjku uđe strano telo.. Ali deco, kada kažem strano telo, mislim na pesak, ne na krokodila!

Prof. Jelica: Pa ja ne mogu da verujem!! Aleksandar je uradio ono što je znao, a on što nije znao, on nije ni uradio! :O
Inače, naše odeljenje ima tendencije da mnogo filozofira na kontrolnim, tako da se dešava da dve ispisane A4 dvolisnice dobiju keca, naravno, pune su nebuloza.

Prof. Jelica: Nema Ksenije?
Prof. Jelica: Nema veze, ja ću to sa njom FEJST TO FEJST! ;)

Prof. Jelica: Oooo, Tijana, dobrodošla! Kakav SUPRAJS!

Gledamo drugarice i ja Inception. I sad tamo na kraju, kad DiKiaprio dolazi kuci, i deca cuce tamo, i sad treba opet da ih vidi, i zavrti cigru, blabla.
I sad svi gledamo onu cigru kao da nam od nje zavisi probavni sistem ili vec nesto bitno.
A drugarica, onako napeto mumla sebi u bradu: "Padni... Padni... Padni.... ZNACI PADNI!"

Ja i ova druga nismo mogle sebi da dodjemo oko 5 minuta. :lol:

Gledamo drugarice i ja Inception. I sad tamo na kraju, kad DiKiaprio dolazi kuci, i deca cuce tamo, i sad treba opet da ih vidi, i zavrti cigru, blabla.
I sad svi gledamo onu cigru kao da nam od nje zavisi probavni sistem ili vec nesto bitno.
A drugarica, onako napeto mumla sebi u bradu: "Padni... Padni... Padni.... ZNACI PADNI!"

Ja i ova druga nismo mogle sebi da dodjemo oko 5 minuta. :lol:

Oko cega se vi zanimate... :aha:

Draga moja, vi imate ozbiljan problem... :mrgreen:

Moj skromni doprinoš temi: provale moje profesorice geografije iz srednje... inače copy/paste sa facebook strane posvećene dotičnoj :D. Izjave koje slede nisu lapsus, već ih uglavnom ponavlja iz generacije u generaciju :D. Ima toga još mnoooogo, ali ovo je the best of Xxxxxx Xxxxx :mrgreen:.

˝Ra-Z-aranje i ra-S-padanje... Razlika je samo u jednom slovu!!˝
NAJKANJONSKIJI KANJON, Dinarska sistema (misli na Dinarski planinski sistem), azejberdžan, Los Andjelos, trotOnet; LiŠtenštajn, stepeni Celzusa...
Onaj japanac, taj ti je srećan sa šacicom pirinča i jednom ribicom... :D
To je rano proleće, početak leta.
Mogu biti razne oblike imati.
Jovan Cvijić je obišao celo Balkansko poluostrvo peške na magarcu.
Kada pogledas dole ka Moraci ne smes ni da pogledas!
Proizvodne snage su snage koje proizvode (definicia :().
Kad odete u neko zabito selo pa vam kažu da imate domen za 0,64 (misli na domet za 064 :D)...
E tooooooo... toooooo, tako je, vidis kako ja vidim kad je neko ucio, evo ja ti odma mogu dati 2!" i aj sad ti meni reci kako nastaje CUNAM (cunami)!?
"Jel ste vi bliznakinje?" Kazu devojke da jesu.A ona:"Pa jel rodjene"?
Hrista je izdao Buda!A Prag je glavni grad Poljske.
Ti si topla vazdusna masa, ja sam hladna vazdusna masa. I ja prooooodirem u tebe :eek:
"Eto toooooooooooo,to, vidiš kako možeš samo kad hoćeš...aj sad sedi-jedan...pa se javi sledeći čas da popraviš.
"To kad je bio taj popis prosle godine,2002...a sledeci popis eto vec sledece godine 2012.
Pcele nisu zivotinje, pcele su stoka!!!
Kad pada kisa, ja ovlazim :per: :rotf::rotf::rotf:
Deco,pivo vam je tecni hleb :worth:
Tako lepa devojka, a glupa k'o tikva.
Ziva je tecni metal koji je jako ziv.
Sneg pada jednino kada je temperatura vazduha 0 stepeni, a kiša ... isto kada je oko nule.
Sta je pr'soru se ne dize (ne ustaje) :D
Postoji normalan,visok,i nizak vazdusni pritisak najnormalniji je onaj normalan.
Žugati (žuta rasa) će vladati!!!
Koji vam je dan utorak?
Tu su vam bila dva zakona. Jedan je dosao prvi, a drugi posle njega.
Nesto si mi pobacila.
Jabuka je divljakusa.Bacis kospicu i ona izraste u divljini.
Ako se dobro secam, stene se sastoje od mat'rijala.
Izadji napolje!Obukao si vojnicku kosulju a vodjenje politike nije dozvoljeno u ovoj skoli.
Trave su tu visoke 4,5 m samo ti se sesir vidi.
Jao znaš šta ti je dvojka? Dvojka ti je socijala, to kao kad vidiš čoveka na ulici sa ispruženom rukom i traži milostinju.
Ma tu kod nas u Bosni...Hrvatskoj... Italiji... Spaniji.
Па кад видиш оног сељака на пијаци сто продаје кромпир, дође ти да га љубиш у оне чвораве руке.. ето то...
Moldavija je bila u sklopu sa Rumunijom i odmah se odvojila od Rusije.
Sve cete karte razmenUti izmedju sebe i pogledati.
Čuo si ti mnogo puta da porede Zemlju sa jajetom. I ti si jaje. Im'o si ti mnoga jaja u svojim rukama :zcepanje:
Za par godina ćemo kupovati vazduh, k'o što sad kupujemo vodu..
Ako dodje do apokalipse zizak zivota ce ostati na 3 gora jer tu je milosti Bozije najvise :pop:
"Zamisli ti da se okreces u krug,svaki dan,svaki dan,svaki dan,svaakii daaan... svakako bi ti stradala glaavaa i noogee " :D (objašnjava okretanje Zemlje oko Sunca :confused:)
Bukvalno je padala žuta kiša na prozorima, na autima... Kao da si posuo limun, onaj žuti prah.
Jel' treba da te nacrtam da si djavo s rogovima? :evil:
Vi ste društveno istorijski smer.
Vi ste dobri,lepi,normalni fala Bogu ali ste lenji.E znas kako se lenj kaže na japanskom?ili na kineskom?Len-ču-ga :)

Evo mog skromnog doprinosa, vjerovatno neće imati onu čar kao kad je slušaš uživo ili pak doživiš ali šta je tu je...;)

Nast. Koji je danas datum?
Mi:18.
Z. sav oduševljen: Mojoj mami prekosutra rodjendan!
Sutra
Nast. Koji je danas datum?
Mi: 19.
Z. Sutra mojoj mami rodjendan, mi već po malo reagujemo, neko :lol: neko :roll:
Kad sutra opet...
Nast. Znate li vi koji je danas veeliki praznik?
Mi: Niko nije zainteresovan za njegove praznije, onako bezvoljno "razmišljamo" kad ja ponosno izvalih Zoranovoj mami rodjendan!!! Svaki put kad se sjetimo počnemo se smijati:zcepanje::zcepanje:

Opet vjeronauka: Nastavnik postavlja pitanja i pojedinačno proziva, a drugarica i ja se prvo refleksno okrenemo i kažemo jedna drugoj odgovore ispravimo se i sl. I sad pitanje glasi: Kako je Sv. Sava završio život? Ja onako u brzini se okrećem i odgovaram: Tako što je umro.:mrgreen:

Nastavnik istorije priča o Bosni i nekom dogadjaju u njoj.I kao i obično samo nas dvoje-troje sluša. I on objasnjava i počinje: Taj događaj su opisali mnogi istoričari, kao na primjer, na primjer ovajj,.. ( i zaboravi on nas dvoje-troje i misleći da ga niko ne sluša) Tako je Bosna 1245 godine....:dash::zcepanje:
I da jos ova slavna izvala našeg vjeroučitelja. Na početku časa vjeronauke svi ustajemo i molimo se Bogu. I jednom prilikom je vjeroučitelj došao ljut i nas zatekao van svog mjesta pa se dodatno naljutio. I nema veze sjeli mi, i redar ustane i mi za njim da počnemo da se molimo Bogu, a vjeroučitelj onako iznerviran: "Sjedite dole! Bogu se mole normalna djeca, a ne vi!":hahaha:

Bude bisera na tone ali se ne sjetim zapisati, uzdam se u pamet svoju:roll:
Od septembra zapisujem! :super:

Poslednja izmena:
Provale mog omiljenog profesora....
ja radim nesto u fotoshopu i ne ide gresim vec stoti put na istu stvar i proderem se "Fifty kravo" profa: "alo bre ne vredjaj krave!" i to onako ljutito :) :D
sledece, pomaze on meni da napravim neki logo i sad stavlja mi siluetu coveka i prekriva mi njome rec "go" (engleski) i ja se derem ne vidi se go ne vidi se go, on stavlja belom i kaze eto vidis vidi se go, go covek sve se uklopilo, eto Fifty go covek je sve sto mogu da ti pruzim...:hahaha: tek kasnije je shvatio sta je rekao...:)

Back