Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Знате оне глупе,традиционалне говоре кад се даје поклон разредном старешини и учитељици на малој матури?
Е па тако прича један дечко у име целог одељења и каже:''Ове речи долазе из дубине душе срца''.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Седимо ми у музичкој и пролази наставница и пита нас шта радимо а другарица:''Губимо време заједно''. <3

Знате оне глупе,традиционалне говоре кад се даје поклон разредном старешини и учитељици на малој матури?
Е па тако прича један дечко у име целог одељења и каже:''Ове речи долазе из дубине душе срца''.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Седимо ми у музичкој и пролази наставница и пита нас шта радимо а другарица:''Губимо време заједно''. <3

Gde si ti Witchy?:per:

Srpski ( radimo peto pevanje danteovog pakla)

Profesorka: I , sto su Franceska i Paolo bili u drugom krugu pakla?
(ja naravno i nisam obracao paznju , ali sam ukapirao sta je pitala)

-: Pa bili su preljubnici

Prof.: I , koga su prevarili?

-: Paaa Francesko i Paula su bili tamo jer su prevarili Paulinog muza, pa su zato otisli u pakao.
(svi se smeju i ja posle pola minuta ukapiram da je zapravo Francesko Franceska , a Paula Paolo xD)

Nasa profesorka trgovinskog za zadnje klupe kaze donji dom :lol:
Moja razredna to zove galerija(kojoj,uzgred,i ja pripadam). xD
Heh,moja biologicarka je zena-provala.Njene ne bi mogle da stanu sve. xD

Profesor: "I,gde su se Srbi tada selili,kad su krenuli Turci?"
Drug: "Ka zapadu."
Profesor: "Nije."
Drug: "Onda su Srbi leteli u vazduh. xD

Moja profesorka srpskog je onomad predavala Dositeja, i zena je ceo cas govorila Odisej.Odisej,pa Odisej,pa to ti je. xD

Poslednja izmena:

Back