mkzklz
Primećen član
- Poruka
- 820
Sve smešno da smešnije ne može biti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kad sam bio peti razred bio roditeljski na polugodištu i došao jedan otac da se raspituje za ćerku, i naš razredni sav izgubljen jer takve osobe nema u dnevniku, i onda ustanove da je ona ponavljala četvrti razred a da njen otac to nije ni znao pola godine

Знате оне глупе,традиционалне говоре кад се даје поклон разредном старешини и учитељици на малој матури?
Е па тако прича један дечко у име целог одељења и каже:''Ове речи долазе из дубине душе срца''.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Седимо ми у музичкој и пролази наставница и пита нас шта радимо а другарица:''Губимо време заједно''. <3

odgovara drugarica srpski danas, i pita profesorka koja je to stilska figura.. i sad ja jos sapucem alegorija, alegorija
kad ce ona ni manje ni vise
anagolija
umrla sam od smeha![]()

:rumneka:

Moja razredna to zove galerija(kojoj,uzgred,i ja pripadam). xDNasa profesorka trgovinskog za zadnje klupe kaze donji dom![]()