Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Ciu odgowara biologiju:
Nastavnica: '' Shta je kozha?''
Ciu: " Pa, kozha je ljudski deo tela i..... "

Na infomatici"
Nastavnik: '' Sad ce da zvoni- ubacite kompjutere..."

Nastavnica srpskog cita ocene sa kontrolnog i umesto imena cita neki odgovor: "Djuro Danichic- 2..."

Nastavnik hemije: "Teshko se razlazhe u vodu..."

Jowanovic odgowara biologiju, a Chimburowicka mu shapuce:
Nastawnica: '' Od chega se sastoji hromatin?"
On: " Pa, od celija..."

Ciu odgovara biologiju:
Nastavnica: " Nema sanse, Filipovicu, pa crno dete pitam te treci put i nista ne znas.....
Ciu: " A nastavnice znam ja jos i anatomiju, ovaj antipologiju... ( umesto antropologiju...)

Cas ruskog:
Ja: " Nastavnice stari ste ko sekvoja..."

Pitanje u lexikonu: " Omiljena drzava"
A Dusica napisala Pariz...

Nastavnica likovnog- Zlata: " Pa deco upalite venecijanere i zatvorite svetlo- trbate da iskoristite dnevnu svetlost..."
" Pa deco prestanite da pricate- stomak mi igra rock 'n' roll zbog vas..."
" Pa deco prestanite da mi jedete dzigericu- i crnu i belu... (!?!?)"

Nastavnica geografije predaje termomineralne vode i diktira nam:
" U termomineralnim vodama ima dosta gasova..."- a svi se cepaju...
Ona: " Pa dobro znam da postoje ralicite vrste gasova..."
Nastavlja da diktira: " Koji su ralicitih mirisa..."- a mi da puknemo...

Na casu engleskog:
Ciu: Nastavnice, znate, ja bih bio veoma dobar predsednik, mislim, vec sam potpredsednik odeljenja, ali ovako, bio bi stvarno extra predsednik- zalagao bih se za manje ucenja, za manju korupciju, i za vece plate...."
Filip: " A ja bih se borio za nezavisnost ovog reda..."

Nastavnica ruskog pita Ciuta kad ce da nauci pesmicu:
Ciu: " Pa nastavnice, majke mi, naucicu za sledeci cas..."
Nastavnica: " Oces, na Svetog Sisoja..."

Cas geografije:
Nastavnica: '' Padne mi mrak na oci cim udjem u ovo odeljenje..."
Ciu: " Pa, nastavnice, secer i voda i ..."
Nastavnica: " Joj, Filipovicu, tebe cim vidim i secer mi skoci..."

Nastavnica: " Filipovicu, ovakvog fenomena ko ti, nije ga bilo nit ce vise imati u ovoj skoli..."
Ciu: " Pa imace ako okinem godinu..."

Cas biologije:
Nastavnica ( zaliva cvece): Joj, pa vama ne ide nesto sa nastavnicama biologije... Jedna vas tukla, a sad ja vas tusiram..."
Ja: Pa, sta cete nastavnice, kad nam nije sudjeno da imamo normalnu nastavnicu biologije..."

Laza: " Nastavnice, jel smem do WC-a- nesto me boli stomak... "
Ja: " Zenski problemi..."

Ja: " Ciu, zasto danas nisi lupao izvale?"

Anica: " Devojcice, ima li neko ulozak?"
Kristina: " Imam ja.. ( i daje joj...)
Posle dva minuta..
Anica: " E sad mi treba maramca..."
Bojan: " Sta si se sad usrala..."

Krenuli smo na exqrziju i prolazili kroz neka sela.. I naidjemo na krave:
Gaga: " Vidi MUUUU"...

Pileta proziva nastavnica:
Pile: " A, sta bre,... A... Nisam ucio..."

Pajovic: " Durlevicu, jel si prao zube?"

Dusica: Oni su '90 godiste, al' natalitet im je '99... ( umesto mentalitet)..."

Dusica: " Ja pijem pilinkovac..."

Cas fizike:
Nastavnica: "Jaoj, deco, kod koga danas nije bilo grejanja.. Pa, strasno, kazu da je pukla neka cev i da su je trbali popraviti al' jos nisu..."
Ciu: " E, nastavnice, zato je najbolje Smederevac u kucu... "

Ciu: " Moje ne zanima moja skola... Cale ne zna kako mi se zove skola, bio na roditeljskom u prvom razredu i to promasio ucionicu... Keva davno digla ruke od mene, a sestra mi ode u skolu radi reda...''

Ivan ( Uskrs): " Hristos se rodi.."

Vozile se Maja i Sanja na skuteru i skuter se odjednom zaustavi. I kaze Sanja, mrtva ozbiljna, mozda je spao lanac... xDDD

ima tu jos izvala, napisacu ih kasnie.. ovo je sve iz osnovne.. kasnije cu i iz srednje da pise.. :Pp

Stvarno je legenda :)

Ali naš je bio još veća! Jednom nam je svima dao kećeve iz matematike i ja i još 2 ortaća odlučimo da mu se nekako osvetimo. Znali smo gde živi, pa smo sačekali mrak i krenuli kod njega kući. Bilo je oko 9, pola 10 uveče. Pošto mu je ograda od dvorišta mala (kuća je u dvorištu) mi to preskočimo i krenemo da vidimo kako bi mogli da se osvetimo. Jedan drugar je predložio da mu se izmokrimo ispred vrata, ali to baš i nije bila neka osveta. I ono, reko ajd da nešto razbijemo pa da bežimo. I dodjemo do prozora, koji je bio otvoren, a roletna spuštena do pola i vidimo gori svetlo i mi se popnemo da provirimo šta se dešava i imali smo šta da vidimo. Profesorova žena gola i ima neki gumeni ili plastični penis vezan oko struka i sedi na kauču a naš nastavik go i ima samo Spajdermenovu masku i nabije se na taj penis. Odmah smo pobeli iz dvorišta i počeli da se valjamo od smeha :D

jooooooooooooj ovaj dozivljaj necu da zaboravim dok sam ziv :D

ranije, a to je bilo pre mozda 3-4 godine, ja sam slabo kapirao viceve, mislim kapirao sam ali slabo samo mogao da iskazem to sto sam shvatio :D nisam mogao dobro da interpretiram :D

ee sad posto su to moji ortaci znali, postavljali mi viceve po levelima hehehehehehehehe znaci level 1 laksi pa level 2,3,4.....
i sad ima vic....ide: idu 2 krastavca ulicom i naidju na teglu i kaze jedan bezi murija....naravno svi se pokidali hehehehehehehe ukljucujuci i mene....i sad dodje ortak kaze lik loooooooooooool:

on:ae sad damjane polako: ko je ucestvovao u vicu??
ja: jedan krastavac, drugi krastavac, tegla.....( a razmak po minut)
on: i iiii......(ja se razmisljam) pa poklopac
ja: da da bre poklopac :D
on: i sad ae kljucno pitanje, ko je jurio krastavce??
ja: (onako posle "pola sata", svi se vec smorili) PA POKLOPAC!!!

svi su vristali od smeha :D:D:D i dan danas kad se prica o tome, svi se kidaju :D:D:D naravno i ja sa njima....:lol::lol::lol::lol::lol:

- Videla sam coveka koji je vrsio izmet...
- Sara stavila pirsing na usnu.. I moj cale kao- A sta ako te udari grom kroz tu mindjusu?
- Moj cale: Ma mi cemo svi zavrsiti u kantini zbog ovog svinjskog gripa ( mislio je na karantin)..
- Prof. Veronauke: " Ma svi su oni bili gejevi.."
Mina: " Kao Luka??"
Prof: "Pa, da..." ( i mi se svi pokidasmo, i samo cujes njega kako pita- a sta sam ja sad rekao??)
-Ujelo me Sarino kuce, i ona meni : " Jel ti makar odgrizla nesto..?"
-Prof. matisa: " O moj boze, ma dva BOZETA..."
-Sta si ti meni gurnuo izmedju nogu??
- Ja sari: Oces da spavas samnom?? ( mislila sam kod mene..)
- Radio Dejan zadatak iz matisa na tabli i kaze profesorka: " Vidis, ima tih stvari.."
Ninja: " Nema tih stvari, profesorka..."
- Pita mene Sarina keva sto ne idem u skolu.. Ja kao pa bolesna sam.. A ona meni- ma znam da si bolesna, nego zasto ne ides u skolu??
- Ma nije belo, nego vise vuce na tamno belo...
- Filip: Jos se nismo smuvali, ali dobro se ljubis...
- Pajovic ( V razred): A, nastavnice sta je to dojka?
- Pajovic ( prolaze Cigani): Gledaj ti te crne bisere...
- Pajovic: Kliptoris...
- Pajovic Durletu- Vidi ga njega...
- Aca: Dijana je musko ime...
- Prof. geosa: Razlika izmedju ove skole i ludnice je samo u broju telefona..
- Zorana pita razrednog: A gde cemo da blejimo u Novom Sadu? A razredni odgovara ( inace je prof. srpskog): Da blejimo? Ajde da blejimo beeeeeeeee beeeeeeeeeeeee... hahah debil.
- Informaticar: Pasos
- Ruskinja: Sutra se slikam sa svojim odeljenjem, do tada moram da izvrsim liposukciju...
- Pitam ja caleta ko je bio Laza Lazarevic? I on onako pun sebe: Pa neuropsihijatar... Kidala sam se..
- Pta geograficarka: Zasto je Belo more belo? A mi: Pa zbog leda... A Crno more?- Pa zbog nafte... - A Zuto more?- Pa zbog KINEZA :DDD ( a inace je zbog Zute reke koja se uliva u njega)... hahah
- Sarin cale: Moram da kupim travu.. Keva: Sta ce ti? Cale: Ma dobra je za varenje...
- Filip: Moja pradeda..
- Ja: Sa onom koga volim..
- Prof. geosa: Sante leda je zaledjennn....... Sta? Ja: Pa, stena... debil.. ( sneg inace).. haha
- Luka: Jel tako da je Dejan zasluzio 4? A prof matisa ( dok radi zadatak): 1 pisemo, 4 pamtimo..
- Prof. Matisa: Stefane sto ne pises?? Stefan: Pa prepisujem... Prof: Ma nema ti sta da prepisujes, sad cu da ti dam keca... Debil zena...
- Ja: Nemam ja srca za to.. Sara: ***** te mekanu...
- Luka ( on se inace preziva bozek): Hvala Stefane, sa ljubavlju Bozeeek.. :DDDD
- Nesto na engleskom pricali kako u engleskoj se zove vaspitacica guska msm asocira na gusu... I ja kao: A reci vaspitacica guska i deca GUČIĆI... Da ste videli facu od profesorke kad mi je rekla- Guščići Jelena, Guščići...
- Cimi: Cime je punjena ova cokoladna kifla??
- Ja se isprljala na fizickom... i Jovana: Nisi cista... Ja kao: Stoo?? ( skontala sam da nisam cista u glavi)... i jos mnooogo mnoooogo drugih izvalaaa.... Pisacu jos, dok se setim.. :P :D

Наставница биологије: Како се хране рибе?
Филип: Па преко фотосинтезе...

На сред часа Васић из све гласа почне: Ја сам цветак зановетак...!

Ивана: Ти ћеш да оћориш један дан...

У позадини је пукла петарда. Тек ће Вељко: Оде врабац..

Марина: Наставнице! Наставнице!
Наставница енглеског: Молим???
Марина: Ништа. Само бројим овце.... :DD

Ciu: "Cale ne zna kako mi se zove skola, bio na roditeljskom u prvom razredu i to promasio ucionicu... ''
Kad sam bio peti razred bio roditeljski na polugodištu i došao jedan otac da se raspituje za ćerku, i naš razredni sav izgubljen jer takve osobe nema u dnevniku :eek:, i onda ustanove da je ona ponavljala četvrti razred a da njen otac to nije ni znao pola godine

Kad sam bio peti razred bio roditeljski na polugodištu i došao jedan otac da se raspituje za ćerku, i naš razredni sav izgubljen jer takve osobe nema u dnevniku :eek:, i onda ustanove da je ona ponavljala četvrti razred a da njen otac to nije ni znao pola godine

*** :eek: Ae da je ono starija, pa da ne znaju... nego ne kontam kako je uspela da sakrije od caleta... Hahahaha.. Au brt koi je to debilizam.. :dash: Hahahah.. Mogu da zamislim caletovu facu kad je to cuo... :hahaha: Jadan covek..

Pricam nocas sa drugaricom...I kaze ona meni...
''Kako mi se spava....ustvari, ne spava mi se....spavaju mi se samo noge...''
:rotf:

:zcepanje::zcepanje: imam i ja drugaricu sa slicnim odvalama...

Kaze moj drug juce ''Ja idem da vozim motor za koji dan''
I pita ga srpskinja ''Nemoj brzo da vozis'' a kaze moj drug
''Ma vozice brzo ioanko ce pisati za koji dan na drvetu''
Morbidno...

Back