Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Улази Милан на техничко код наставнице која му не предаје и она прича нешто док он улази:
Наст.:,,Купите то за следећу недељу.Имате...''
Прекида пошто је Милан ушао и каже:,,Нема ме!''
Он доноси неке диктате из немачког са ужасним оценама,наст. га пита шта ради а Милан каже:,,Делим деци радост!''

:hahaha:

E da ovo je bilo ispala...
Poshto moji ortaci imaju naviq da chim se vide kazhu jedni drugom ''desi cigane'', ''sh'a ima cigani'', itd... i bili oni na slavi kod jedne iz odeljenja, izache ona je romkinja, i sad logichno kod nje na slavi bila njena familija, sve ci... ovaj romi :) i dolazi moj drug kod nje, ulazi u sobu i on ''ooo de ste cigani!!!!'', znachi od jednom svi ljudi pogledali u njega, i babe,dede,bracja,sesre... a on tek posle ukapirao shta je reko...

Razgovor izmedju moje nekulturne drugarice i nastavnika francukog, u 5. razredu osnovne shkole:
Nastavnik crta krug na tabli kako bi nam neshto pojasnio.
Milica:,,Nastavniche to lichi na tvoju glavu!'' (i smeje se na sav glas)
Nastavnik: ,,Milice, ne lupaj''
Milica:,,Pa ne lupam nemam chime'' (i valja se od smeha)

-Nije ovo, smesno, debilno je, al' ajde 5. razred osnove, nego katastrofa je shto ni sad nije nishta bolja, ishla sam sa njom skoro do foto lika i ona ladno ispituje onog choveka je l' to prosuo kafu pa mu je jakna prljava.:neutral:

A jednom chasu fizichkog: (to je ako se ne varam bio 6. razred, a mozda i 5.)
Nastavnik: Milice (nije ona ista, nego druga), shta ti planirash da budesh kad odrastesh?
Ona: Pa nastavniche, ja bih htela da budem enterijer. (mislila je na dizajner enterijera):mrgreen:
:mrgreen:

Nast. biologije- Matijevicu, gde se stvaraju crvena krvna zrnca?
Racke- u cvekli....:D

pokazuje nast. fizike obicnu bateriju-Zna li ko koliko V ima ova baterija?
Trifke- 11 i po...

pise nast. matematike nesto na tabli , a Racke i Fipa se raspricali u zadnjoj klupi...i ona drekne zadnja klupa-napolje!...Likovi podigli klupu izneli je napolje i vratili se, i stali iza nje.....Sta ce te vi ovde...jesam ja rekla da izadjete napolje?!!!...Ne, nastavnice, vi ste rekli zadnja klupa napolje...:lol:

Nast. biologije- Matijevicu, gde se stvaraju crvena krvna zrnca?
Racke- u cvekli....:D

pokazuje nast. fizike obicnu bateriju-Zna li ko koliko V ima ova baterija?
Trifke- 11 i po...

pise nast. matematike nesto na tabli , a Racke i Fipa se raspricali u zadnjoj klupi...i ona drekne zadnja klupa-napolje!...Likovi podigli klupu izneli je napolje i vratili se, i stali iza nje.....Sta ce te vi ovde...jesam ja rekla da izadjete napolje?!!!...Ne, nastavnice, vi ste rekli zadnja klupa napolje...:lol:

Jedan kreten od mog brata....doduse je sad dosta stariji je tako izbacio klupu kroz prozor, sa drustvom:lol: a inace dolazio traktorom u skolu:hahaha: koji kreten,i predstavljao se laznim imenom sve do cetvrte kad ga nisu provalili:rotf:

Jedan kreten od mog brata....doduse je sad dosta stariji je tako izbacio klupu kroz prozor, sa drustvom:lol: a inace dolazio traktorom u skolu:hahaha: koji kreten,i predstavljao se laznim imenom sve do cetvrte kad ga nisu provalili:rotf:

Odakle je tvoj brat? I mi smo izbacivali stolice kroz prozor(klupu nismo smeli, prevelika je)...ali smo izbacivali deo po deo... Jedan lik dosao traktorom na zurku i pustio bas do daske.:hahaha: Menee bi bilo sramota ***....:rotf:

Kako se lazno predstavljao?!...Pa valjda imaju oni dnevnik+mozak u toj skoli....?!:dontunderstand:
Tehnicka zvana Texas-mozak=none, predstavljao se kao Petar Jovanovic..keva mu dosla samo jednom na saradnju..i kad je cula kako joj se zove sin:hahaha: ...ubila ga
Odakle je tvoj brat? I mi smo izbacivali stolice kroz prozor(klupu nismo smeli, prevelika je)...ali smo izbacivali deo po deo... Jedan lik dosao traktorom na zurku i pustio bas do daske.:hahaha: Menee bi bilo sramota ***....:rotf:

Kazem ti, lik je idiot...pricao on meni kako je neku devojku vozio, e sad nem pojma gde i ostavi je negde u tri lepe pi*de m....cini mi se kod Lipara u neke atare:confused: konjina:lol:
Traktorom na zurku:rotf: koji kralj

Tehnicka zvana Texas-mozak=none, predstavljao se kao Petar Jovanovic..keva mu dosla samo jednom na saradnju..i kad je cula kako joj se zove sin:hahaha: ...ubila ga

Kazem ti, lik je idiot...pricao on meni kako je neku devojku vozio, e sad nem pojma gde i ostavi je negde u tri lepe pi*de m....cini mi se kod Lipara u neke atare:confused: konjina:lol:
Traktorom na zurku:rotf: koji kralj

Ej! Pa da, moguce je slagati ime! Meni su jednom napisali da se zovem Stojan Stolar, to je naravno moja zezancija, nisam znao da ce to da prime ozbiljno.:dash::lol: :lol: :lol:

Xaxaxa, jadn riba, kako se snasla do kuce?:hahaha::hahaha:

Back