makilika
Zainteresovan član
- Poruka
- 105
profesorka fizike:,,deco,mesec je prirodni i vestacki zeljin satelit....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citiram ja jednom davno Njegosa i Gorski vijenac na casu srpskog jezika,i kazem:"Tvrd je orah KRUSKA cudnovata"
Jedan Indijanac se iz mog odeljenja 'ladno na kontrolnoj iz istorije potpisao kao Ratko Mladić...I dobio keca zato što ništa nije napisao,a ne zbog potpisa.
Ao ,to je isto ono iz moje skole, neki kralj na temu Kap po kap zivot prolazi napisao
Kap po kap,kap po kap.... citav list...
PUNA CASA VODE
Ma nama dao neku temu ,,Jedan zanimljivi dozivljaj '' (i ucitaljica je umela da da osmiljenije teme), nisam napisala a kad me je prozvao i pitao zasto rekla sam: ,,Kad budete dali inspirativniju i originalniju temu koja nije toliko objektivna, napisacu'' on je to nazvao bezobrazlukom i dao mi 1.Jo brate, tu temu smo i mi imali...i svi smo napisali tu foru kao "Kap po kap, kap po kap, kap po kap, kap po kap, kap po kap, kap po kap, kap po kap, kap po kap, kap po kap, kap po kap, kap po kap, kap po kap, i puna casa vode... Bas je dobra fora, ali su je svi iskoristili...
Odgovaram ja ruski danas...
I profesor me pita "Kako se kaže na ruskom čorba od kupusa" odgovaram ja "Sarma bez mesa"
Šta će čovjek, odvalio se smijati
naravno znao sam pa sam dobio petaka, jedini u razredu jeeeeeeee!![]()
Profesorica engleskog: E sadacemo da pricamo o tome sta zelimo da budemo kad porastemo. denise, ti prvi, sta zelis da budes kad porastes?
Denis: I will kill people for money.
Prof: Moliiiim?
Denis: I said that I would kill people for money