Provale,biseri...sa casova,iz zivota...

F*E*L*I*C*I*T*A:
Eh sto ona meni ne predaje!!!bila bih presrecna :D
pa B.K. koje si ti god?jer se "vidi" da si zavrsila srednju...

po onoj krilatici "I'm gonna stay young until I die", mislim da nije bitno ko je koje godishte, vec je bitno srce u junaka... :razz: da, srednja shkola je iza mene, mada zivim deset minuta hoda od gimnazije :lol: sada radim, ne u "pekabeti" :-) , ali se prisecam trenutaka iz gimnazije, shto lepih shto loshih :roll:

heej,pa gde ste ljuuudii....vredni...moji!!!I sta kazete,sad je Milentije diskusija.....ma cool je..kako mu dodje raspolozenje......
Lepo,lepo ima novih izvala...Miljojkica i slicno:)))Super ste bwe!
A joj,sta vam bi za Smokija(Gordan)?Mada to da se okrece za curama i slicne stvari....jeste!Aaaa,ma on je glavna faca,haha..postao,svaka profesorka iz informatike/matematike bila njegova riba...uuu,opasan bwe!!!Ma da....kako da ne
Aj kissic:D

evo je milica :-)
sutra palim za kv i prvo sto cu da uradim kad stignem je da potrazim tu svesku ;-)
pa cu ti napisati sve!!!

i iz biologije, matora goca je bila carica, nego otisla je u penziju kad sam ja bila cetvrta, pa sam zakacila malo terza (kralj!!!)
goca je sve devojke zvala sestrama a tipove brale, pa je tako jednom priliko rekla mojoj drugarici: "ajde sestro opisi mi paprat" a mi popadali...
a dvojici drugova "da se ti i ja brale posle casa u sest okaca pogledamo" :-)

Evo i nekih od mojih provala

-Kako ne znas ko je on,kad sam te pre pitala da li ga znas,ti pricala ne znam,ne znam,ne znam-e to je on
-Vidis da je srecan kao pacov
-svaki dan je sreda
-Jeste.Sad mi reci sta si me pitala da znam sta sam odgovorila
-moja drugarica gleda slike i pita:jel' ovo tvoja mama,a ja kazem:ne lupaj,moja mama nikad nije bila tako mala,to sam ja

B.K.:
Ne vidim shta te je toliko pogodilo u mojoj izjavi da stavljash onolika slova :-?
Ima fora kada lik iz Gimnazije, poput Jovice, predaje i u Dimitriju, ali tamo su ga zvali "Nastavniche"

pa povecas slova na delu teksa koji hoces da prokomentarises ;)

to NASTAVNIK nastalo je od termina : nastavnik razredne nastave (a to ti je , prevedeno na narodski jezik - ucitelj)

zakljucak, olivera i miljojka cu kraljice lapsusa
:-) :-) :-) :-) :-) :-)

ma daaaj, stvarno bolesno, Mara kazes :-) :-) :-) :-)

b.k. koliko se ja secam u osnovnoj su nastavnici,ne znam da su im menjali titule, jedino ako u zadnjih par godina nisu postali isfrustrirane mazge pa sad voledu da ih deca zovu profesorima... oni nikakve veze sa profama nemaju....

Back