maxigirl
Zainteresovan član
- Poruka
- 426
crni kozni cfr mantili, policija, lopovi, bajkeri, shiptari, kosher nostra, bro's - ko zna...
dolaze teska vremena
A sad ne smes sa crncima a?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
crni kozni cfr mantili, policija, lopovi, bajkeri, shiptari, kosher nostra, bro's - ko zna...
dolaze teska vremena

Samo, sta li ce mi reci zena na to?!![]()

A sad ne smes sa crncima a?![]()
vidi ono "bro's"

I sta sad peres sudove u kanadi do novog okrsaja.![]()
Potpuno se slazem sa tobom. Evo danas sam bila u knezu i lepo osecam da to vise nije moja ulica da ja tu ne pripadam.
Kao da postoje dva kneza jedan kad pogledas gore u fasade gde je nas stari knez nastavio da zivi i drugi u nivou nasih dzepova, instant ulica jednaka u svakom gradu u inostranstvu sa istim prodavnicama i istim izlozima.
dokle bre to sklanjanje, jer ce svaka golja da dodje sa puskom da nas tera ko stoku.
jes da sam u kanadi, ali nisam otisao zbog rata a u ratu sam bio i dao sta sam mogao.
imam sacmaricu a planiram i dragunova da nabavim, nema vise sklanjanja, nek se klone mene.

Све полако али сигурно губи драж... Је.бена глобализација...
jao sestro sto ti mene podyebavas pa to nije zdravo.

Izvini evo ako hoces bicemo prijatelji.
Za pocetak mozes me pozvati kod sebe na kafu , a o tvom trosku NARAVNO![]()
ne volim beograd, nikad ga nisam voleo, izbeglicka prestonica nesretnog despota, vernog vazala, turska kasaba i titina tvrdjava..
n[B:e volim beograd, nikad ga nisam voleo, izbeglicka prestonica nesretnog despota, vernog vazala, turska kasaba i titina tvrdjava.[/B].
a od koga ces da branis vekovna kanadska ognjista sa tom tandzarom , belih medveda ,irvasa ,eskima ?![]()
Moj Beograd , Bogorodičin grad , ponos despota Stefana Lazarevića ! Mera njegove vladarske moći i veštine .
Dobio ga je u vlasništvo kao zapušteno i razrušeno mesto . On je umeo da ga vidi ne kakvo je već kakvo će postati , umeo je da gradi !
Srpska prestonica koju je posvetio Presvetoj Bogorodici ! Sedmovrh grad kako ga je opisivao Konstantin Filozof !
I nije turska kasaba već Karadjordjev Beograd !
na kafu o mom trosku? pa posto perem sudove, mog te pozovoem samo na otpaci od eKsperressso
a da budemo prijatelji, sto da ne, ja se tebi svidjam, a ti meni?
a ti meni otpatke.
A koliko starih beogradjana ima na forumu, neka se javi. Pod pojmom starih mislim na one generacije ;iji su pradedovi živeli u BG a ne na one skorojeviće koji su pre 2 sata došli sa Lastine stanice iz unutrašnjosti i kojima viri crni luk iz džepa?. Ili onih koji su rodjeni u BG a roditelji su im neke vukojebine u koju nikad nisu bili od kada su došli u obećani grad?

eto sad ja ti lepo ponudima ti meni otpatke.
Pa dobro ako nekad budes doso, svrati na pravu domacu kafu.![]()
bata bebeto, stefan lazarevic je imao jedinstvenu priliku da oslobodi srbe od turaka. proveri malo nesto o bitci kod angore (ankare).
al majmun bio veran zetu.
karadjordjev beograd?
da n ije milosev, onog sa turbanom?
Milosec je bio Kragujevac koliko ja znam.
ocu, na onu maxi, u solju od 2 deci. al da je sameljes na onaj mesingan djavo de sam ja ko klinac nabio misici.
eee to su bila vremena, kupe onu kafu u zrnu, kevi dodju drugarice i uvale mi taj djavo i kazu mi, ti si musko imas jake ruke, a ja mrsav, slab i bolesljiv pa kad pocnem da okrecem mlin, sav vazduh ispustim.
i ovamo i onamo.
al zato mirise dobro, misim kafa

pa jeste, ali ako se ne varam, pod obrenovicima je beograd dobijen kao prestonica, zar ne?
milos je umro u beogradu
pa jeste, ali ako se ne varam, pod obrenovicima je beograd dobijen kao prestonica, zar ne?
milos je umro u beogradu
bata bebeto, stefan lazarevic je imao jedinstvenu priliku da oslobodi srbe od turaka. proveri malo nesto o bitci kod angore (ankare).
al majmun bio veran zetu.
karadjordjev beograd?
da n ije milosev, onog sa turbanom?
a i da nije tako, sva njegova stremljenja su bila ka beogradu, beograd se zeleo kao prestonica iz nekog nepooznatog meni razloga s obzirom koliko je malo srba tamo zivelo a koliko mnogo u centralnoj srbiji.
milios - srbin je bio turcin po svemu.
odosmo daleko.
ajo sad zbliza