S1MCRO
Elita
- Poruka
- 20.762
@Grom_sa_neba! se kao i svaki putinofil bori za demokratiju samo dok je u opoziciji i samo dok on, tj. njegova opcija, ne dođe na vlast. Onda odjednom postaje protivnik demokratije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda su protesti obojena revolucija.@Grom_sa_neba! se kao i svaki putinofil bori za demokratiju samo dok je u opoziciji i samo dok on, tj. njegova opcija, ne dođe na vlast. Onda odjednom postaje protivnik demokratije.
A da se ljudi u Srbiji manu vise kojekakvih bratstava i ostalih relikta 19. veka, za promenu?Šta ste toliko zapeli za te Ruse? Ukrajinci su nam mnogo više braća. A i bliže su Dunavu.
To bi bilo dobro.A da se ljudi u Srbiji manu vise kojekakvih bratstava i ostalih relikta 19. veka, za promenu?
Ako ne rade kako treba, treba da ih podrzavamo?@Grom_sa_neba! se kao i svaki putinofil bori za demokratiju samo dok je u opoziciji i samo dok on, tj. njegova opcija, ne dođe na vlast. Onda odjednom postaje protivnik demokratije.
Super, nacionalističke snage na Balkanu dobijaju. Because what could go wrong.- U Zagrebu Zoki cepa Amerikanca Primorca sa 77% vs 22%
- U Rumuniji Rusi evo izlaze na Dunav...
- U Srbiji studenti po ulici teraju saradnike NATO okupatora...
Kako se lepo stvari odvijaju
...
I da jeste, njihova stvar.Pa taj kandidat je pro-putlerovski
Tako ce i biti.Gle sad kad se Tramp I Putin dogovore, pa sve ove evropske hijene počnu da se uvlače Rusiji![]()
Kako objasniti Srbima da broj rumuna raste iako stalno odlaze u mnogo vecem broju u EU vec 20 godina....10 000 u zemlji od 30 miliona
Svi ostali obožavaju Klaus Švaba
Dobro, a kad se budeš probudio znaćeš da će Rusi biti još više oterani od tog istog Dunava. Pridnjestrovlje je u kolapsu zbog ukrajinskog zavrtanja gasa i za koji mesec su Rusi završili tamo.
Ma idite, bre, ljudi samo žele da se poštuje njihov glas
Nema veze sa Putinom, ne primajte se
Za početak - niži je od Paule.Али Волођа је тако секси! Не руши нам снове, знаш..![]()
Vrhunac iracionalnosti - nemaju dovoljno stanovnika da popune već postojeće teritorije, ni novca i želje da srede i skockaju ono unutar svojih granica, a pritom hoće još teritorije, jer istorijska prava bla bla. Ovo se odnosi na skoro celi Balkan i dobar deo istočne Evrope.Super, nacionalističke snage na Balkanu dobijaju. Because what could go wrong.
Da, Poljaci, Mađari i Bugari su isto tako ludi.Vrhunac iracionalnosti - nemaju dovoljno stanovnika da popune već postojeće teritorije, ni novca i želje da srede i skockaju ono unutar svojih granica, a pritom hoće još teritorije, jer istorijska prava bla bla. Ovo se odnosi na skoro celi Balkan i dobar deo istočne Evrope.
Misliš da će da se dogovore da SAD prepusti Rusiji sve što ova bude tražila?Gle sad kad se Tramp I Putin dogovore, pa sve ove evropske hijene počnu da se uvlače Rusiji![]()
Ne znam. Znam samo da ce Evropa da izvuce deblji kraj, u to sam siguran.Misliš da će da se dogovore da SAD prepusti Rusiji sve što ova bude tražila?
Plus da rasformira NATO i EU.
Ovi prvi barem imaju moćnu ekonomiju i podnošljivu demografiju.Da, Poljaci, Mađari i Bugari su isto tako ludi.
Realno, Evropa (EU plusNe znam. Znam samo da ce Evropa da izvuce deblji kraj, u to sam siguran.
EU ima potencijal da se isprsi kao posebna sila, ali za to treba veće jedinstvo i svoja vojska/svoj vojni savez.Realno, Evropa (EU plusplus zapadni Balkan) ima samo dve opcije:
1. da bude američki vazal
2. da bude ruski/kineski vazal
Ne zna se šta je lepše.......
Osnuju li svoj vojni savez (Evropsku vojsku) umesto izanđalog NATO-a, opet će ovde većinske mase da negoduju i škrguću zubima, te da brbljaju "novi vermaKt", "ponovo jurišaju na Staljingrad" i slične gluposti.EU ima potencijal da se isprsi kao posebna sila, ali za to treba veće jedinstvo i svoja vojska/svoj vojni savez.